Відкрити рахунок в банку Великобританії

  1. Відкрити рахунок в англійському банку приватним і корпоративним клієнтам
  2. Види банківських рахунків
  3. Які документи потрібні для відкриття банківського рахунку в Великобританії?
  4. В якому банку Англії краще відкрити рахунок?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Англія - ​​одна з найрозвиненіших у всіх сферах територія не тільки в Британії, але і в світі. Це історичне місце, де закони формувалися століттями. Англійська банківська система вважається однією з найстаріших у всьому світі, завдяки чому на сьогодні вона є вкрай стійкою до будь-яких викликів світової економіки.

Фінансові організації Англії славляться престижем, репутацією і безпекою зберігання даних. Офіційна валюта - британський фунт стерлінгів, позначається знаком «£». Багато хто прагне відкрити банківський рахунок в Англії для здійснення платежів по всьому світу . Особливу роль при цьому відіграє незначна комісія при транзакції.

Проконсультуйтеся з питань відкриття рахунку в АнгліїПроконсультуйтеся з питань відкриття рахунку в Англії!

Відкрити рахунок в англійському банку для нерезидентів самостійно практично неможливо. Це пов'язано з рядом вимог місцевих фінансових установ. Компанія UraFinance пропонує швидко і безпроблемно відкрити банківський рахунок в Англії.

Відкрити рахунок в англійському банку приватним і корпоративним клієнтам

Британське законодавство передбачає можливість відкрити рахунок в Англії як місцевим жителям, так і нерезидентам. Причому останні отримують особливу перевагу завдяки можливості здійснювати банківські операції з фінансовими установами світу, з якими не співпрацюють банки Росії.

Відкрити банківський рахунок в Англії має право будь-яка людина, незалежно від займаної посади або місця навчання. За допомогою банківського рахунку можна здійснювати оплату комунальних послуг нерухомості, розташованої в Британії, отримувати заробітну плату, а також здійснювати покупки в місцевих торгових точках і інтернет-магазинах.

Банківський рахунок в Англії буде незайвим туристам, що приїжджають сюди на відпочинок. Мінімальна комісія за транзакцію (в порівнянні з користуванням в Британії іноземних рахунків) дозволяє заощадити велику суму.

Види банківських рахунків

Британські фінансові установи відрізняються відсутністю жорстких вимог до мінімального залишку і максимальному одноразового висновку грошових коштів. Існує два типи банківських рахунків для щоденного управління фінансами:

вид

Особливості

Current Account (Персональний)

Призначений тільки для особистих цілей. Використовується для нарахування заробітної плати, перекладів з інших рахунків британських банків, здійснення покупок, оплати комунальних послуг і т.д. Кожен банк пропонує індивідуальні умови в залежності від фінансової стійкості клієнта і політики установи.

Basicbankaccount (основний).

Даний банківський аккаунт перш за все призначений для зберігання грошей. У нього існують обмеження на зняття коштів - 200 £ / день. До цього рахунку можна підключити кредит або чекову книжку.
Варто відзначити, що з даного виду рахунку можна знімати гроші тільки в банкоматах.

Практично всі фінансові організації Англії надають послуги інтернет-банкінгу. За допомогою всесвітньої мережі можна не тільки управляти власними рахунками, а й замовити пластикову розрахункову карту, а також відкривати / закривати банківські акаунти.

Які документи потрібні для відкриття банківського рахунку в Великобританії?

Фізичні особи, які відкривають банківський рахунок в Англії, надають наступний набір документів:

  • Документи ідентифікації (паспорт і ін.);
  • Довідка про доходи;
  • Заповнена анкета банку;
  • Ідентифікаційний код;
  • Квитанція про оплату комунальних послуг (терміном не більше трьох місяців).

Оформлення юридичної особи в банку Англії потребує надання додаткових документів, які свідчать про діяльність компанії і її доходи:

  • документ реєстрації компанії ;
  • Установчий договір;
  • Підтвердження дійсного статусу компанії;
  • Опис діяльності компанії
  • Документ, який підтверджує статус компанії на даний момент;
  • Опис діяльності компанії.

У деяких випадках отримати рахунок в банку Англії організації можна після надання виписки про доходи.

При необхідності менеджерам фінансових організацій можуть знадобитися додаткові документи, що стосуються заняття фірми і особисті документи засновників компанії або її співробітників.

В якому банку Англії краще відкрити рахунок?

  1. HSBC Holdings - один з найбільших банків Британії. Низькі тарифи, високий рівень обслуговування і відсутність жорстких вимог послужило розвитку популярності фінансової організації по всьому світу, що в результаті послужило зростання клієнтської бази до 50 млн осіб. Банк пропонує відкрити корпоративні, особисті, ощадні та інші види рахунків.
  2. Barclays PLC - вважається найдавнішим банком Англії. Здійснює фінансову діяльність на території Азії, Африки, Америки і Європи. Обслуговує переважно нерезидентів для відкриття корпоративних рахунків.
  3. Royal Bank of Scotland Group - пропонує відкрити корпоративні рахунки резидентам і нерезидентам за вигідними тарифами. Є лідером серед фінансових організацій Великобританії. В послуги банку входить інтернет-банкінг і випуск корпоративних пластикових карт.
  4. Lloyds Banking Group - відсутність жорстких вимог до відкриття банківського рахунку нерезидентам в Британії послужило зростання популярності серед іноземців. Після кризи був переданий в правління державі.
  5. Standard Chartered PLC - діяльність заснована переважно на міжнародний капітал. Високий рівень секретності і відсутність жорстких умов при реєстрації дозволили банку успішно займатися фінансовою діяльністю по всьому світу.

Консалтингова компанія

Високий рівень секретності даних та безпеки зберігання коштів в банках Англії стали причиною складності і трудомісткості відкриття рахунків в банках Великобританії. Але звернення до фахівців компанії UraFinance дозволить з легкістю подолати всі перешкоди при реєстрації в англійських банках. Професіонали консалтингової компанії мають багаторічний досвід співпраці із зарубіжними фінансовими установами, завдяки чому ймовірність отримання банківського аккаунта значно підвищується.

Співробітники UraFinance готові проконсультувати з будь-якого питання, що стосується вибору банку Англії, способу реєстрації та управління рахунку. Також послуги компанії включають можливість взяти на себе більшу частину зобов'язань при отриманні рахунку в Англії нерезиденту.

В якому банку Англії краще відкрити рахунок?
Які документи потрібні для відкриття банківського рахунку в Великобританії?
В якому банку Англії краще відкрити рахунок?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online