Інвестиції в студентську нерухомість Великобританії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Студентський сектор Великобританії розвинувся в зрілу і глобально визнану інвестицію Студентський сектор Великобританії розвинувся в зрілу і глобально визнану інвестицію. Перевірена репутація і високий рівень попиту призвели до рекордно високих показників інвестицій в студентську нерухомість в першій половині 2015 року.

В першу половину 2015 року обсяг інвестицій в студентську нерухомість Великобританії досяг рекордно високої позначки в £ 4,2 млрд, яка на 70% перевищила рівень минулого голи і на 40% попередніх пікових значень в 2012 році. Згідно аналітикам закордонної нерухомості, загальний обсяг інвестицій буде перебувати у цифри в £ 5,5 млрд. В 2015 році. В останні роки спостерігається особливий зростання інтересу з боку іноземних інвесторів. Коли інвестиції стали купувати зрілий характер, ядро ​​інвестиційної діяльності спочатку змістилося на приватні підприємства, засновані в Великобританії, і ринок прямих інвестицій, а далі - на глобальних інституційних інвесторів.

Зростання інтересу до студентської нерухомості Великобританії також підтримуються позитивним зростанням числа студентів. За даними експертів UCAS, які проаналізували число заявок і заповнених місць в університетах, в поточному академічному році спостерігається відповідний зростання в 3,4% і 3,3%. Таким чином, заповнення місць університетів зросла на 16 800 по порівнянні з минулим роком, при цьому результат досяг понад півмільйона місць. Але це ще не все. Аналітики UCAS уточнюють, що зростання студентів, що проживають у Великобританії, виріс на 3,2%, студентів з Європейського союзу - на 7,6%, а представників інших країн - на 5,7%. Цифри з легкістю перевалюють за попередні пікові значення 2011 року.

Експерти бачать всі підстави для подальшого числа зростання студентів. привабливість міжнародних університетів Великобританії з точки зору якості освіти, співвідношення ціни-якості, перспектив для подальшого працевлаштування та студентського стилю життя в університетських містах відіграють визначальну роль при виборі місця навчання.

До однієї з відмінних можливостей для індивідуальних інвесторів вийти на прибутковий ринок студентського житла у Великобританії є новий девелопмент в Ліверпулі, призначений для проживання студентів До однієї з відмінних можливостей для індивідуальних інвесторів вийти на прибутковий ринок студентського житла у Великобританії є новий девелопмент в Ліверпулі, призначений для проживання студентів. Інвестиції в цей проект приносять дохід за відсотковою ставкою на вкладені кошти з першого дня їх вкладення і до завершення будівництва, і в результаті принесуть 10% чистого річного доходу, гарантованого на 3 роки. 4% на вкладені кошти протягом всього періоду будівництва.

Студентська нерухомість в цьому девелопменті в Ліверпулі представлена ​​сучасними окремими апартаментами-студіями, ціни на великі квартири-студії починаються від £ 67 400. Проект схвалений для як для здачі в оренду студентам, так і для постійного проживання.

Всі апартаменти будуть мебльовані. Меблювання включає в себе ліжко, приліжкові столик, великий гардероб, полки, телевізор з плоским екраном; також буде проведено інтернет. Ванна кімната і кухня.

Апартаменти центрально розташовані, поряд з університетським кварталом, доступ до об'єктів інфраструктури здійснюється безпосередньо в самому девелопменті. Комплекс з апартаментами оснащений цілодобовою службою відеоспостереження і включає в себе сучасний спортзал, столи для настільного тенісу і для гри в більярд, приміщення для відпочинку з LCD телевізорами, кінозал і зали для занять. Завершення будівництва заплановано на вересень 2016 року.

Ще до одного цікавого пропозицією на поточному ринку студентського житла у Великобританії відноситься новий девелопмент в Глазго Ще до одного цікавого пропозицією на поточному ринку студентського житла у Великобританії відноситься новий девелопмент в Глазго. Що складається з майже 500 квартир, проект вартістю 70 мільйонів фунтів стерлінгів є найграндіознішим на сьогоднішній день. Вигідно розташований у Вест-Енді, всього в декількох хвилинах ходьби від університету Глазго, 3-м за величиною університетському місті Великобританії.

Глазго знаходиться в десятці міст по найбільш вигідним інвестиціям в сфері студентського житла за рейтингом міжнародних експертів в сфері нерухомості. У Глазго знаходяться 6 університетів - більше, ніж в будь-якому інший місті Великобританії за межами Лондона. У них навчаються 80 000 студентів і 60 000 з них не мають можливості проживати в кампусах. 11 000 іноземних студентів відчувають необхідність в житло екстра-класу.

Новий проект студентського житла в Глазго знаходиться поруч з відомим університетом, а також зі стильними барами, кафе і ресторанами, в районі з мальовничою вікторіанської архітектурою. Середня вартість квартир становить £ 170,000. В районі Вест-Енд з поштовий індексом G12 середні ціни на житло на 89% вище, ніж в середньому по місту. При цьому гарантуються 35% чистого прибутку протягом 5 років (7% в рік починаючи з вересня 2016).

Університет Глазго розширюється, цей проект вартістю 135 млн фунтів націлений на оновлення об'єктів інфраструктури для задоволення зростаючих потреб і зміцнення провідної світової репутації університету в сфері науки. В університеті на сьогоднішній день вже навчається 13% іноземних студентів Шотландії, які приносять 70 млн фунтів стерлінгів в місцеву економіку щорічно. Це розширення дасть університету додатково 74 акрів у Вест Енді, що еквівалентно 30 будинкам.

На додаток до цього багатомільйонного проекту розширення університету, також триває реконструкція території гавані Глазго вартістю 1,2 млрд фунтів стерлінгів, що в результаті призведе до забудови 130 акрів протягом двох миль уздовж водного шляху Глазго, в місці злиття річок Клайд і Кельвін. Цей проект дасть місту майже 19 000 квадратних футів житлової площі, 13 ресторанів і офісів, готелів і розважальних закладів.

На продаж виставлені понад 1600 квартир, що характеризуються 100% заповнюваність. Поточний список очікування девелоперської компанії становить 2000 студентів.

Якщо Вас цікавлять інвестиції в студентську нерухомість Великобританії, зв'яжіться з нашими фахівцями , І ми докладно відвести на всі Ваші впорос і підберемо найбільш інвестиційно привабливі варіанти.

Читайте інші актуальні статті з інвестицій в закордонну нерухомість

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online