Виробники

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купити аксесуари Grohe   Німецька фабрика Grohe була заснована Фрідріхом Грое в 1936 році в в німецькому місті Хемер

Купити аксесуари Grohe

Німецька фабрика Grohe була заснована Фрідріхом Грое в 1936 році в в німецькому місті Хемер. Grohe, мабуть, найвідоміша марка з виробництва сантехніки і аксесуарів для ванної кімнати. Якість і дизайн ідеально поєднуються в продукції. Представництва і фабрики Грое розміщені по всьому світу. У 1995 році була відкрита філія в Польщі, а в 1996 - дві нові фабрики GROHE, в Таїланді та Португалії.

У 1995 році була відкрита філія в Польщі, а в 1996 - дві нові фабрики GROHE, в Таїланді та Португалії

аксесуари Hansgrohe

Німецька фабрика Hansgrohe радує цінителів якості з 1901 року, це світовий лідер з виробництва сантехніки і аксесуарів для ванної кімнати. Виробничі потужності компанії представлені 9 фабриками, 5 з яких розташовані в Німеччині, а решта - у Франції, Голландії, США.

Аксесуари Emco Loft

Німецька фабрика Emco - на ринку представлена вже понад 50 років і займається розробкою і виробництвом в місті Лінген (Німеччина) аксесуари, які створюють прикраса ванної кімнати, що доставляє задоволення кожен день: якісний дизайн, добре продумана конструкція і численні функції. На сьогоднішній день це світовий лідер з виробництва аксесуарів і вбудованих шаф для ванної кімнати.

На сьогоднішній день це світовий лідер з виробництва аксесуарів і вбудованих шаф для ванної кімнати

Hansgrohe Axor аксесуари

Німецька фабрика Hansgrohe Axor має більш ніж 100-річний досвід виробництва та понад 30 років співпраці з кращими дизайнерами і архітекторами дозволяють нам створювати ванні кімнати майбутнього. Навряд чи ще якась компанія буде пред'являти до якості і дизайну такі високі вимоги, як Axor, яка виробляє не тільки актуальні колекції змішувачів для ванної кімнати, але і творить майбутнє.

аксесуари Devit

Європейське підприємство Devit має широкий асортимент якісної сантехніки, а також непоганий вибір аксесуарів для ванної. Завдяки індивідуальній розробці стилю товар має сучасний елегантний дизайн, практичність і функціональність. Вироби Девіт виробляються з урахуванням останніх світових технологій та інноваційних рішень.

Вироби Девіт виробляються з урахуванням останніх світових технологій та інноваційних рішень

Аксесуари Kraus склянки, мильниці, полички у ванну

Торгова марка Kraus Краус США революціонер в сфері виробництва якісної і стильної сантехніки і аксесуарів. За яскравою зовнішністю, прихований строгий творчий підхід до всього бізнес-процесу.

«З пристрастю до скоєного дизайну і глибокої прихильністю до функціональності і надійності, ми невпинно працюємо, щоб гарантувати, що кожен продукт Краус виконаний бездоганно. Наш складський комплекс є одночасно центром обслуговування клієнтів, що дозволяє нашій команді підтримки бути в центрі подій. З нашим слоганом "Немає межі творчості" Краус продовжує перетворення внутрішнього простору через яскравий дизайн і перевірене часом якість ».

З нашим слоганом Немає межі творчості Краус продовжує перетворення внутрішнього простору через яскравий дизайн і перевірене часом якість »

Аксесуари AM PM склянки, мильниці, полички у ванну

AM.PM - європейський бренд, результат співпраці команди провідних дизайнерів, інженерів і виробників з Німеччини, Італії, Данії, Великобританії та інших європейських країн.

Виробництво AM.PM налагоджено в Німеччині, Італії, Англії та інших країнах Європи - що дозволило взяти за основу кращі традиції цих країн. Всього 37 майданчиків, кожна з яких успішна у своїй галузі: виробництво змішувачів, сантехнічної кераміки меблів для ванної кімнати, аксесуарів для ванних кімнат і кухонь.

Всього 37 майданчиків, кожна з яких успішна у своїй галузі: виробництво змішувачів, сантехнічної кераміки меблів для ванної кімнати, аксесуарів для ванних кімнат і кухонь

Аксесуари Emmevi склянки, мильниці, гачки, змішувачі

Бренд Emmevi (Італія). Вибираючи якість EMMEVI, можна бути впевненим в тому, що при виробництві продукції компанія використовує компоненти з Італії. Контроль якості здійснюється на всіх етапах виробництва, починаючи від вибору сировини, комплектуючих, виробництва і випробування на кінцевому продукті. Виробництво обладнане з урахуванням строгих світових стандартів. Emmevi визнаний лідер з продажу сантехніки з 1970 року, завдяки незаперечному якості продукції, скоєного дизайну і сучасних технологій. Продукція бренду Emmevi прослужить вам довго, не дарма виробник встановлює гарантійні терміни експлуатації 10 років і більше.

Продукція бренду Emmevi прослужить вам довго, не дарма виробник встановлює гарантійні терміни експлуатації 10 років і більше

Аксесуари Keuco склянки, мильниці, гачки, змішувачі

Німецький виробник аксесуарів для ванної кімнати вже більше 20-ти років створює пркрасние і функціональні предмети. Продукція Keuco дуже популярна в Європі, аксесуари Keuco це витончено, концептуально і ультрамодно.

Продукція Keuco дуже популярна в Європі, аксесуари Keuco це витончено, концептуально і ультрамодно

Аксесуари Andex склянки, мильниці, полотенцедержателі

Бренд Andex (Польща) представляє сучасні, практичні і добре продумані аксесуари для ванної кімнати за демократичною ціною.

Аксесуари Ravak склянки, мильниці, полотенцедержателі

Бренд RAVAK (Чехія) представляє сучасні, практичні і добре продумані ванні кімнати. Ми не працюємо тільки на публіку, а враховуємо головні потреби і побажання наших клієнтів. Ми впевнені, що існують речі, які можуть приносити радість впродовж довгих років. Готові рішення ванних кімнат (концепції) і нестандартні ситуації - це головна конкурентна перевага компанії RAVAK.

Готові рішення ванних кімнат (концепції) і нестандартні ситуації - це головна конкурентна перевага компанії RAVAK

Аксесуари FLAB склянки, мильниці, полички у ванну

Італійська фабрика FLAB з 1960 року створює шикарні ексклюзивні аксесуари. Компанія співпрацює з кращими дизайнерами Європи. Багаторічний досвід виробництва дозволяє створювати аксесуари в сучасному та класичному стилі тільки з затребуваних в даний час матеріалів. Будь-яка колекція аксесуарів для ванної кімнати поєднує в собі зручність і красу. Фабрика FLAB випускає вироби, здатні задовольнити запит будь-якого покупця.

Аксесуари Dornbracht склянки, мильниці, полички у ванну

Компанія Dornbracht є одним з небагатьох підприємств з виробництва санітарно-технічного устаткування, що виготовляється виключно в Німеччині. 90 відсотків субпостачальників знаходяться в Німеччині, понад 70 відсотків - в Південній Вестфалії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online