Особливі переваги на Lexus LS

  1. персональне пропозицію
  2. кредитна пропозиція
  3. привілей володіння

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У новому флагманському седані Lexus LS вас чекає розкішне пасажирське крісло турків, власний мультимедійний кінотеатр і бездоганний комфорт завдяки пневматичної підвісці з автоматичним підйомом кузова при посадці-висадці.

Lexus LS в наявності Записатися на тест-драйв

персональне пропозицію

Купуючи Lexus LS, ви самі можете вибрати додаткові переваги, важливі і цінні саме для вас.

кредитна пропозиція

Купуючи Lexus LS, скористайтеся привабливою пропозицією з вигідним платежем всього 32 700 рублів в месяц.1

привілей володіння

Забезпечте собі особливий спокій і впевненість під час володіння вашим Lexus LS завдяки автоматичному підключенню до програми Lexus «Допомога на дорозі» терміном на 5 років при покупці автомобіля2.

Пропозиція дійсна з 1 по 30 квітня 2019 року.

1 Щомісячний платіж вказаний за кредитною програмою «Комфорт 11_18» при придбанні Lexus LS350 комплектації Comfort вартістю 5681000 рублів (колір кузова неметалік) при первинному внеску (ПВ) 50%, кредитній ставці 13,8% річних, залишковому платежі (ОП) 50% від вартості автомобіля (а \ м), при терміні кредиту 24 місяці. Умови кредиту: термін кредиту - 24 міс., Кредитна ставка 13.8% річних, ПВ від 20 до 80%. ОП може становити від 20 до 60% вартості а \ м, включаючи додаткові сервіси, придбання яких здійснюється за рахунок кредиту, наданого АТ «Тойота Банк». Валюта кредиту - рублі РФ. Мінімальна сума кредиту - 20% від вартості а \ м. Обов'язкові умови: передача придбаного з використанням в кредиту а \ м в заставу АТ «Тойота Банк» і страхування каско (за ризиками «Викрадення / Розкрадання» і «Конструктивна загибель» вигодонабувач - АТ «Тойота Банк»). У разі, якщо Позичальник відповідає критеріям Постійного клієнта, то річна відсоткова ставка знижується на 1 процентний пункт. Постійний клієнт - це клієнт, який на момент подачі заявки на кредит (далі - Заявка) відповідає одному з наступних критеріїв: - має діючий кредитний договір, укладений з АТ «Тойота Банк», термін закінчення якого становить не більше 3 календарних місяців від дати подання заявки; - оформив Заявку протягом перших 3 календарних місяців з моменту повного виконання зобов'язань за кредитним договором, укладеним з АТ «Тойота Банк». Кредитування здійснюється АТ «Тойота Банк» в регіонах його присутності. Ліцензії Банку Росії №3470. Пропозиція діє на нові а \ м Lexus з 01.11.2018г

2 3 роки Гарантії на автомобіль (а / м) плюс 2 роки післягарантійного обслуговування (Програма). А / м підключений до Програми, додаткова оплата премії за підключення не потрібно. Гарантія на новий а / м діє протягом 36 місяців (3 років) з моменту передачі нового а / м першому власнику, або до досягнення а / м пробігу 100 000 кілометрів, в залежності від того, що настане раніше. Програма діє протягом 24 місяців (2 років), починаючи з дня, наступного за днем ​​закінчення Гарантії на а / м, встановленої Виробником, або до досягнення а / м пробігу 160 000 км, в залежності від того, що настане раніше, і являє собою надання послуг з додаткового технічного обслуговування а / м в разі виникнення несправності в а / м після закінчення Гарантії на а / м і включає в себе усунення несправностей а / м, пов'язаних з якістю збірки або матеріалів, що виникли під час виробництва а / м. Дана інформація не є вичерпною і носить виключно інформаційний характер. Подробиці Програми, в тому числі про послуги, що надаються в рамках Програми, обсязі, порядку їх отримання, необхідно уточнювати у Уповноважених Дилерів Лексус і Уповноважених Партнерів-Дилерів Лексус.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online