Реєстрація за патентом іноземних громадян. Продовження в УФМС

  1. Як зареєструватися за патентом іноземцю в Росії?
  2. Пакет документів
  3. Як і в який термін продовжити реєстрацію?
  4. Штраф за недотримання термінів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Помилково серед іноземців і осіб, які надають послуги з оформлення документів на роботу, існує думка, що реєстрацію за патентом продовжувати не потрібно.

Як зареєструватися за патентом іноземцю в Росії?

До недавнього часу іноземним особам (незалежно від наявності громадянства), які придбали патент на здійснення трудової діяльності, не потрібно було дотримуватися вимога продовжувати реєстрацію. Щомісячна оплата податку на доходи фізичної особи (оплата патенту) вважалася продовженням терміну дії реєстрації. іноземець повідомляв управління міграційної служби про те, що він придбав патент і вказував місце роботи, а система контролю визначала, чи були своєчасно внесені платежі.

Станом на 2017 рік, правило «оплачений патент - продовжена реєстрація» не працює.

Кожен іноземець, який здійснює трудову діяльність по придбаному патенту, зобов'язаний продовжувати облік за допомогою звернення його приймаючої сторони в міграційну службу.

Пакет документів

Працюючий в Росії іноземець може скористатися правом продовження реєстрації за місцем перебування або за місцем роботи Працюючий в Росії іноземець може скористатися правом продовження реєстрації за місцем перебування або за місцем роботи.

Якщо ви хочете дізнатися, як в 2019 році вирішити саме Вашу проблему, звертайтеся через форму онлайн-консультанта або телефонуйте за телефонами:

Отже, що приймає особа, в якості якого виступає власник житлового приміщення або роботодавець, звертається в УФМС із заявою та пакетом наступних документів:

  • ксерокопія останнього чека про оплату патенту;
  • ксерокопія самого патенту;
  • бланк повідомлення про прибуття іноземця (повідомлення прибуття після перетинання державного російського кордону, після зміни місця перебування або в інше місце роботи);
  • ксерокопія документів, що засвідчують персональні дані іноземного громадянина і приймаючої сторони (в разі, якщо це роботодавець - керівника організації або іншої відповідальної особи);
  • ксерокопія міграційної карти;
  • оригінал та ксерокопія колишньої реєстрації;
  • ксерокопії всіх чеків за минулі місяці;
  • ксерокопія трудового договору.

Зразок заяви доступний за посиланням .

Як і в який термін продовжити реєстрацію?

Продовження дії тимчасової реєстрації в Росії відбувається   на термін,   за який патент (ПДФО) оплачений Продовження дії тимчасової реєстрації в Росії відбувається на термін, за який патент (ПДФО) оплачений.

Якщо іноземний громадянин оплачує податок за мінімальний термін (один місяць), він може продовжити облік тільки на оплачений місяць.

Таким чином, термін продовження реєстрації іноземця за патентом дорівнює терміну оплачених місяців роботи.

Якщо ви хочете дізнатися, як вирішити саме Вашу проблему, звертайтеся через форму онлайн-консультанта або телефонуйте за телефонами:

Якщо ж працівник мігрант оформив продовження на рік (максимальний термін), але в силу певних обставин був змушений виїхати з Російської Федерації до закінчення 12 місяців, після повернення на колишнє місце роботи йому знову потрібно буде зробити реєстрацію, не враховуючи того факту, що вона раніше за чеками була продовжена. Реєстрація після прибуття робиться в будь-якому випадку.

Коли іноземний працівник проплачує патент, він автоматично продовжує термін перебування, але оскільки він змінюється, з'являється необхідність повідомити органи міграційного контролю.

Це регламентується Постановою «Про порядок здійснення міграційного обліку іноземних громадян в РФ», відповідно до положень якого іноземцю необхідно щоразу повідомляти міграційну службу про зміни, пов'язані з термінами перебування і підставами, на яких таке перебування можливо.

Обов'язкове продовження реєстрації на підставі сплаченого патенту іноземний громадянин повинен оформити протягом трьох робочих днів з моменту його оплати.

З нашою допомогою ви зможете порахувати трудовий стаж .

Індексація пенсій в 2016 році - повна інформація на цю тему розташована в нашій статті .

Невикористану відпустку і його компенсація описані в нашій статті .

Штраф за недотримання термінів

Обмеження терміну продовження трьома днями з моменту оплати патенту - нововведення, тому суворі санкції поки не застосовуються. Співробітники управлінь міграційної служби в усіх регіонах поки попереджають, що тільки оплатити податок недостатньо, слід безпосередньо з'явитися в службу за місцем реєстрації.

У Москві справи йдуть трохи інакше. Вже в 2017 році були випадки, коли іноземець не продовжив реєстрацію і після закінчення 3 днів йому потрібно було перетнути російський кордон, де заново отримати міграційну карту.

Якщо ви хочете дізнатися, як вирішити саме Вашу проблему, звертайтеся через форму онлайн-консультанта або телефонуйте за телефонами:

Тільки після цього йому надавалося можливим знову отримати реєстрацію за патентом.

Незабаром це буде працювати по всій території Росії: якщо не продовжити реєстрацію вчасно, це буде розглядатися як адміністративне правопорушення, за яке, відповідно до 18 главою Кодексу про адміністративні правопорушення, передбачається штраф від 2,5 тис. руб.

Слід зауважити, що в містах федерального значення штрафні стягнення трохи вище, ніж в інших регіонах і можуть досягати 7 тис. Руб. Виявлення двох фактів вчинення правопорушення (незалежно від населеного пункту, в якому це сталося) загрожує видворенням за межі території Російської Федерації. В окремих випадках можлива депортація із забороною на подальший в'їзд.


Як зареєструватися за патентом іноземцю в Росії?
Як зареєструватися за патентом іноземцю в Росії?
Як і в який термін продовжити реєстрацію?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online