Послуга з оформлення візи в Сінгапур для громадян Казахстану

  1. РУС / КАЗ
42000 тенге включаючи консульський та сервісний збори

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Телефони офісу:
+7 (727) 328-70-80 / +7 (727) 328-50-06
Режим роботи:
c 9-00 до 18-00 (без перерви)

РУС / КАЗ

Оформлення електронної візи (e-visa) в Сінгапур для казахстанців за категоріями: діловий візит, навчальна і для жінок до 45 років здійснюється через Москву. Термін розгляду - не рахуючи день подачі - від 7 робочих днів. Вартість оформлення електронної візи (e-visa) в Сінгапур для перерахованих вище категорій - 62 000 тг. Туристична електронна віза в Сінгапур для казахстанців - 42 000 тенге.

В даний момент можливі затримки видачі віз в Сінгапур. Прохання заздалегідь уточнювати у менеджерів компанії.

Електронну візу в Сінгапур можна оформити за звичайним режимом від 3-х робочих днів або з прискоренням - від 30 до 48 годин. Заявки на електронну візу в Сінгапур (e-visa) приймаються від громадян та інших країн, крім Казахстану: Азербайджан, Вірменія, Грузія, Білорусь, Молдова, Росія, Киргизстан, Україна, Туркменістан, Таджикистан і Узбекистан.


КОРОТКИЙ СПИСОК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ ВІЗИ ДО СИНГАПУР

Категорія: туризм

  1. Сканована або сфотографована кольорова фотографія на білому фоні відповідно до вимог (див. зразок вимог до фотографії)
  2. Кольоровий скан закордонного паспорта, дата видачі якого не повинна перевищувати 10 років і термін дії якого закінчується не раніше ніж через 3 місяці після закінчення терміну дії запитуваної візи. ВАЖЛИВО: Для кожної дитини оформляється і оплачується окрема віза незалежно від того, чи є у дитини окремий паспорт або він вписаний в паспорт одного з батьків; в останньому випадку на додаток до інформаційної сторінки паспорта одного з батьків необхідно надіслати копію сторінки паспорта, куди вписана дитина.
  3. Підтвердження бронювання готелю від 4 * (безпосередньо від самого готелю, а не від посередників). Ви можете оформити дану послугу в нашій компанії. Ми маємо сертифікованих агентів з продажу та надання проживання. Вартість проживання залежить від типу обраної готелі / готелю / апартаментів, дат заїзду, наявності живлення і т.д.
  4. Бронь квитків в обидва кінці. Ви можете замовити авіаквитки в нашій компанії. Ми маємо сертифікованих агентів з продажу авіаквитків. Майте на увазі, що при в'їзді в Сінгапур службовець паспортного контролю має право вимагати пред'явити доказ виїзду з країни (зворотний квиток) і відмовити у в'їзді за відсутності такого.
  5. Довідка з місця роботи;
  6. Підтвердження фінансових коштів, якщо поїздка здійснюється за свій рахунок (довідка з банку і виписка з банківського рахунку). Готівкові гроші не враховуються;
  7. План поїздки в довільній формі (термін поїздки, з ким їде заявник, програма перебування та приблизний бюджет поїздки) з підписом і датою. Для сім'ї досить надати один екземпляр плану поїздки;
  8. Анкетні дані: чи перебуває Заявник в шлюбі, якщо так - громадянство подружжя. Контактні дані в РК: адреса, телефон, мобільний телефон. Мета візиту до Сінгапуру і чи були раніше туди візи. Релігія Заявника.
  9. Для власного спокою настійно рекомендуємо оформити страховий медичний поліс, дійсний на весь період перебування. Ви можете оформити страховий поліс в нашій компанії. Ми є офіційними агентами компаній Nomad Insurance, Interteach Insurance;

Електронна віза (онлайн) в Сінгапур не ставиться в паспорт, а висилається Департаментом Міграції та Контролю міста Сінгапур в форматі PDF з ІІН-му. Для перетину кордону необхідно роздрукувати файл і пред'явити на митному контролі. Електронна віза (e-visa) в Сінгапур вважається дійсною з моменту видачі і дозволяє багаторазово в'їжджати в країну протягом дев'яти тижнів. При цьому потрібно знати, що безвиїзно перебувати на території Сінгапуру можна лише не більше місяця (30 днів), після завершення терміну можливого знаходження необхідно її покинути і заїхати знову.

Електронна віза (онлайн) в Сінгапур не є гарантією в'їзду. Остаточне рішення про допуск завжди залишається за службовцем імміграції Сінгапуру на контрольно-пропускному пункті. Також можливе продовження перебування в Сінгапурі. Для заявників, раніше відвідували Сінгапур, розгляд візи може бути продовжено, аж до тижня.


Остаточне рішення про видачу віз в Сінгапур приймає безпосередньо консул

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online