Державний університет із землеустрою (ГУОЗ)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Контакти:
105064, Москва, вул. Казакова, д. 15; тел. (495) 261-95-45
www.guz.ru
[email protected]

Відгуки (4)

Ліцензія серія ААА №000942, рег. №0924 від 21.03.2011 р
Свідоцтво про державну акредитацію серія ВВ №000781, рег. №0772 від 13.12.2010 р

Державний університет із землеустрою був утворений в 1779 р для кадрового забезпечення в Росії земельної реформи, великомасштабних робіт з межування земель і організації їх раціонального використання, що мало велике політичне та соціально-економічне значення для формування території Російської держави, закріплення меж і встановлення прав земельної власності.

В даний час ГУОЗ є єдиним в Росії спеціалізованим і найбільшим вищим навчальним закладом з підготовки інженерів в області землеустрою, земельного та міського кадастрів. Тут готують також геодезистів, архітекторів, юристів, економістів-менеджерів в галузі управління земельними ресурсами та земельного ринку, оцінювачів землі і нерухомості.

Факультети і спеціальності

Портал Вузи Росії є спеціалізованим інформаційним ресурсом, що має на меті просування інформації про умови вступу та навчання у вищих навчальних закладах Російської Федерації. На сайті представлено понад 1000 вузів РФ, т.ч. вузи Москви, вузи Санкт-Петербурга, вузи Самари, вузи Єкатеринбурга, вузи Казані, вузи Новосибірська, вузи Уфи, вузи Краснодара, вузи Владивостока і інших міст Росії. Розміщення докладної інформації про вузи в базі даних порталу здійснюється редакцією порталу на підставі загальнодоступної інформації про навчальні заклади з посиланням на сайти вузів за вибором редакції.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online