У Дніпропетровській області йде будівництво котеджного селища. знайти людину

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2011-11-14 17:54:46 2011-11-14 17:54:46   У Дніпропетровській області йде будівництво котеджного селища Сосновий берег, повідомляє kotteg

У Дніпропетровській області йде будівництво котеджного селища "Сосновий берег", повідомляє kotteg.com. На це раз об'єкт розташований в передмісті Дніпропетровська, всього в 30-ти км від самого міста. Щоб потрапити в котеджне містечко, необхідно доїхати до селища Кіровське по Київському шосе, а потім повернути в бік комплексів "Гніздо Глухаря" і "Мустанг".


У новому котеджному селищі, крім самих будинків, розташується гостьова автостоянка, спортивний і торгово-розважальний центр, ресторани, магазини, дитячі майданчики та альтанки для відпочинку. Також на території КГ буде розташований пляж і понтони в бухті. До речі, якщо вам необхідно терміново знайти людину то вам допоможе детективне агентство наших партнерів http: //dobrobut.biz.ua \. У новому котеджному селищі, крім самих будинків, розташується гостьова автостоянка, спортивний і торгово-розважальний центр, ресторани, магазини, дитячі майданчики та альтанки для відпочинку


У котеджному селищі є весь набір комунальних послуг від центрального водопостачання та каналізації до використання газу, електрики, всі ці послуги надаються через власну службу експлуатації. Цілодобово "Сосновий берег" охоронятиме власна служба безпеки. Потрапити на територію "Соснового берега" можна буде лише через два контрольно-пропускні пункти. Котеджне селище буде реалізований в три черги, перша черга передбачає забудову 50-ти земельних ділянок, друга черга - забудова другої вулиці по генплану, третя черга - інфраструктура.


Влітку 2010-го року розпочато будівництво котеджного селища, тоді були прокладені дороги, зроблено огорожу, проведена електроенергія, підведений газ. В даний час будівництво активно триває.

Джерело: kotteg.com

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online