Інтернет-магазин ботанічного саду | садовий центр, купити рослини, дерева, кущі, добриво

  1. Садовий центр « ботсад »- краще співвідношення ціни і якості!
  2. У своєму житті ви вже побудували будинок, виростили сина або дочку, але чогось ще бракує ... Саме в...
  3. Людський сервіс - запорука успіху

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Увага!!! Увага!!! Увага!!! Увага!!! Увага!!!

У зв'язку зі сформованою нестабільною ситуацією, Садовий Центр змушений продовжити канікули!
Всю необхідну інформацію, Ви можете отримати в телефонному режимі, або задати питання в електронному вигляді. Як з нами зв'язатися дивіться в розділі «Контакти» .

Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності та сподіваємося на Ваше розуміння!
Увага!!! Увага!!! Увага!!! Увага!!! Увага!!!

Шановні відвідувачі,

З радістю повідомляємо про запуск нашого нового проекту і запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з інформацією на нашому сайті paulowniagroup.com.ua і приєднатися до групи на ФБ paulowniagroup

Увага

Інтернет магазин ботанічного саду «Ботсад» радий вітати новачків і професійних садівників, справжніх цінителів краси зеленої природи. Команда фахівців нашого садового центру - це згуртована група однодумців, яких по праву можна назвати ентузіастами своєї справи!

Головна мета, до досягнення якої прагне наш інтернет-магазин рослин з 2008 року - перетворити Ваш сад або город в райський куточок, наповнивши його чудовою красою природних пейзажів. З кожним роком, наш садовий центр удосконалить свою майстерність за рахунок освоєння нових сучасних садових технологій.

Садовий центр « ботсад »- краще співвідношення ціни і якості!

Садовий центр «Ботсад» пропонує своїм клієнтам широкий спектр перевіреної високоякісної продукції за найбільш прийнятними цінами. Будь-який бажаючий покупець маєте можливість не тільки ознайомитися, а також і придбати посадковий матеріал.

Настав час вам створити неповторний і дійсно унікальний зелений рай, захоплюватися яким буде кожен, навіть найдосвідченіший садівник!

Тільки в інтернет магазині ботанічного саду «Ботсад» представлені тисячі різноманітних сортів декоративних і не тільки культур, добрива і інструменти для садівництва . Ви можете не турбуватися про приживлюваності рослин при посадці, так як весь посадковий матеріал розміщений в контейнерах, що забезпечує 100% гарантію приживлюваності.

У своєму житті ви вже побудували будинок, виростили сина або дочку, але чогось ще бракує ... Саме в нашому садовому центрі «Ботсад», наші фахівці допоможуть Вам зібрати цю мозайку!

Посадка дерев, кущів та інших рослин з використанням посадкового матеріалу нашого інтернет-магазину ботанічного саду стане приємним заняттям, виконати яке зможе людина, яка вперше вирішив озеленити свій заміський ділянку. Велика кількість рослин класичних і ексклюзивних форм які ви зможете придбати в нашому садовому центрі, додасть Вашому саду неповторною розкоші і природного багатства.

Якщо Ви захочете зробити посадку дерев крупномірів або чагарників, в садовому центрі «Ботсад» Вам запропонують широкий асортимент хвойних і листяних дерев . чагарники і саджанці дерев їв чекають Вас у винятковому стані, що забезпечить приживлюваність і здоровий ріст придбаних рослин в подальшому.

Купуючи багаторічники , Різні види дерев і саджанців не забудьте про покупку торф'яного субстрату , Необхідного для створення нормальної життєдіяльності рослин. Інтернет-магазин ботанічного саду «Botsad.com.ua» пропонує добрива та торф'яної субстрат тільки найвищої якості, що відповідає європейським стандартам і нормам якості.

Людський сервіс - запорука успіху

Продавці-консультанти нашого садового центру Ботсад нададуть Вам професійну консультацію у виборі тих чи інших сортів кущів, дерев або інших рослин.

Звертаючись за посадковим матеріалом в садовий центр «Ботсад» Ви знайдете у нас масу супутніх садівничих товарів: рослинний грунт, торф , Пестициди і добрива , високоякісні насіння овочів, квітів та газонних трав, інструментарій для проведення робіт на присадибній ділянці і багато іншого.

Тільки в інтернет-магазині ботанічного саду ботсад завжди широкий асортимент представленої продукції та найбільш помірні ціни, гнучка система знижок і грамотні консультації - все для того, щоб зробити співпрацю з клієнтом максимально приємним і вигідним!


Шановні відвідувачі, рослини, які представлені на нашому сайті на жаль не можуть в повному обсязі
бути представлені на майданчику садового центру по різного роду причин. Про наявність цікавить Вас
матеріалу бажано уточнювати заздалегідь по телефону. Якщо в наявності такого немає, ми доставимо його в найкоротші
терміни. Вартість контейнерованого матеріалу може відрізнятися від вартості рослин з відкритого грунту !!!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online