Де влаштувати дитяче свято: особистий досвід тат і мам ...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Підготовка до дитячого свята - це завжди хвилююча і по-приємному клопітка заняття. Адже хочеться продумати все до дрібниць: частування для великих і маленьких гостей, розважальна програма, призи, сюрпризи і, найголовніше, місце проведення свята. Останнє, як правило, викликає найбільшу скруту, адже закладів багато, а значить і варіацій на цю тему предостатньо.

Спеціально для того, щоб полегшити життя сім'ям майбутніх іменинниць і іменинників, редакція пропонує увазі батьків добірку закладів, де можна влаштувати банкет для малечі.

Увага! Вся інформація заснована на особистому досвіді тат і мам, зібрана за допомогою опитувань в соціальних мережах, при особистих бесідах, і буде обов'язково доповнюватися.

Вся інформація заснована на особистому досвіді тат і мам, зібрана за допомогою опитувань в соціальних мережах, при особистих бесідах, і буде обов'язково доповнюватися

«Verdi» зарекомендував себе не тільки як місце для «дорослих», а й для дитячих свят: «Відзначали в цьому ресторані рік дитині, все дуже сподобалося і нам і гостям ...»

Про піцерії «Піца Блюз» пишуть, що «все смачно по-домашньому, за цінами не завищено».

«Вирішили вчора влаштувати дітям свято: зводили їх в Happylon, потім в океанаріум і думали завершити день вечерею в вашій хваленою піцерії. (Мова про піцерії «Італьяно» - прим.ред.) Прийшли після 9 вечора, в кафе було повно людей, місць не було ... »

»

«Мені подобається 38 папуг, сторонніх мало, їжа смачна», - кажуть мами в інстраопросе на тему дитячих праздненств.

Про Masita: Я його розглядала на минулий ін дочки, там яскраво, є ігрова, великий акваріум з не маленькими рибами, діти біля нього залипають))) своя кондитерська, роблять торти і оформляють їх!

Про Masita: Я його розглядала на минулий ін дочки, там яскраво, є ігрова, великий акваріум з не маленькими рибами, діти біля нього залипають))) своя кондитерська, роблять торти і оформляють їх

«У Кукуруку сподобалося! Дизайн гарний і що ігрова нагорі велика була, але там немає ґрат на сходи і маленькі діти можуть навернутися там », - корисна інформація.

«Гранат відмінно підійде для святкування сімейного торжества. На першому поверсі хороша дитяча і зал для мам))) », так розповідають мами про сімейний ресторані, який знаходиться на Лівому березі Астани. До речі, саме цей ресторан воліють для проведення масштабного торжества, формату 1 рік дитині, туса Кесу, так як тут просторий зал, велика затишна майданчик, а ще важливо - зручний парковка!
«Ресторан Hanrest теж гарне місце, затишно, смачно, з невеликою, але чистою і красивою ігровий для дітей», - до речі, схожі відгуки залишали мами в декількох паблік.

Звичайно, не можна забувати про улюблених сімейно-розважальних центрах столиці. Практично в будь-якому ТРЦ є спеціальний майданчик для дітей. Там і атракціони, і гри, і анімація, і кафешки, в загальному, все те, що так люблять діти.

Нижче представлені найбільш відвідувані сімейні центри від найбільш популярних до менш, знову ж грунтуючись на результатах опитування. В першу чергу мами оцінювали ігрові зони, програму і кухню.

В першу чергу мами оцінювали ігрові зони, програму і кухню

Де і як організовувати головна подія, звичайно, вирішувати вам, але ми постаралися якомога більш детально описати кафе, ресторани, їх послуги і вартість. Те, що одному гостю здасться недоліком в оформленні, обслуговуванні або кухні, іншому може сподобатися. Тому не забувайте, що краще один раз побачити, ніж прочитати сто тисяч відгуків.
Не так давно в Астані відкрилося дитяче кафе "boom boom room", де діткам-іменинникам сподобається, а мами-тата можуть не переживати за програму, адже кожен день проводяться майстер-класи, в яких діти можуть брати участь, ігрова кімната, кухня і аніматори - все, гідна захоплення!

Адреса кафе: вул. Куйші Діна, 30, телефон +7 708 058 11 11.

Чек - 5 000 тенге.
сайт: https://byroglaz.kz/semeinoe-kafe-astana

* Інформація про заклади ще доповниться новими об'єктами і цікавими фактами.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online