Як зробити ситуаційний план

  1. Як виглядає ситуаційний план земельної ділянки
  2. Де можна отримати ситуаційний план
  3. Як зробити ситуаційний план самостійно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Е слі ви зберетеся подавати заяву на отримання технічних умов для підключення газу, то у вас можуть запросити ситуаційний план ділянки

Е слі ви зберетеся подавати заяву на отримання технічних умов для підключення газу, то у вас можуть запросити ситуаційний план ділянки. З цим я зіткнувся, коли подавав заяву в Мособлгаз. Документ абсолютно не зрозумілий для мене на той момент. Ось про те, як зробити ситуаційний план, ми і поговоримо в цій статті.

Пошуки в інтернеті приводили мене до різним організаціям, які за виготовлення даного документа просили шалені гроші. Доходило до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. На моє запитання, за що вони беруть такі гроші, ні хто виразно пояснити не міг.

Як виглядає ситуаційний план земельної ділянки

Це аркуш паперу, формату А4, якщо говорити про земельну ділянку для індивідуального будівництва, на якому зображена частина кадастрової карти Це аркуш паперу, формату А4, якщо говорити про земельну ділянку для індивідуального будівництва, на якому зображена частина кадастрової карти. Особливість цього документа полягає в тому, що на ньому повинна бути зображена інфраструктура, у вигляді сусідніх ділянок з адресами, доріг і вулиць з назвами.

Де можна отримати ситуаційний план

Перш за все, треба звернутися в адміністрацію поселення, на землях якого розташований ваш ділянку. Коли я вивчав це питання, знаходив поселення, які надавали цю послугу через сайт держ. послуг. Причому дана послуга надається безкоштовно.
Перш за все, треба звернутися в адміністрацію поселення, на землях якого розташований ваш ділянку Якщо вам не пощастило, як і мені, і ви придбали ділянку на території Нової Москви, то адміністрації поселень, такі документи не видає, і вас направлять в ГоловАПУ міста Москви.

Знаходиться ця організація поряд з метро Маяковська. Навпаки знаходиться ще одна цікава організація, про яку я вам розповім трохи пізніше.

Так ось, цей документ вам там виготовлять за 5000 рублів. Проблема полягає в тому, що той документ, який ви від них отримаєте, не влаштовує Мособлгаз і вам доведеться вручну його доопрацьовувати.
Третій шлях, найпростіший і дешевий, зробити план самостійно. Але як його зробити, де взяти матеріали для створення цього документа?
Скажу вам по секрету, я заплатив 5000 рублів, а потім добряче понервничал, коли надомної знущалася дама з Мособлгаз. Довелося руками дописувати всі існуючі поруч назви і адреси. В результаті вона, все таки прийняла у мене моє «мистецтво».

Як зробити ситуаційний план самостійно

Як скласти ситуаційний план самостійно? Ви ж купили ділянку, що б побудувати на ній будинок. Тоді за законом, для будівництва на земельній ділянці І Як скласти ситуаційний план самостійно ЖС, вам необхідно отримати дозвіл на будівництво. Де і як його отримувати, я розповім в наступній статті .

Одним з документів, необхідних для отримання дозволу є ГПЗУ (Містобудівна план земельної ділянки). Замовляти його треба в Комітеті з архітектури та містобудування м Москви. Даний документ робиться абсолютно безкоштовно.

Яке ж було моє здивування, коли в цьому безкоштовному документі я побачив той самий план, за який тижнем раніше я заплатив свої кревні 5000 рублів. Як то кажуть, знав би прикуп ... По суті треба було сканувати схему з ГПЗУ, трохи її збільшити за допомогою численних програм, дописати адреси сусідніх будинків, назви вулиць і провулків поруч з вашим ділянок і все, Ситуаційний план готовий.

Давайте резюмуємо все те, що я тут написав. Якщо ви вмієте поводитися з комп'ютером і сканером, а також малювати лінії і букви, намалюйте план самі. А 5000 рублів витратьте на квіти дружині і мороженої дітям.

Дану статтю я писав в 2016 році. Сьогодні на дворі березень 2019 рік і за цей час багато що змінилося. На жаль, за ці роки мені не вдалося підключитися до газової мережі, то через відсутність газу в трубах, то через колосальну жадібності Мособлгаз, що запропонували мені заплатити за підведення газу до мого дому в газифікованої селі 1,7 млн. Рублів, то через відсутність фінансування з боку Московського уряду. Але в цьому році мабуть гроші з'явилися, так як газовики активізувалися в нашому селі. Видані мені Технічні умови за ці роки втратили свою силу і мені довелося подавати заяву знову, природно з додаток необхідних документів. Так ось, в цей раз ситуаційний план не знадобився. У формі заяви на сайті Мособлгаз з'явилася форма для введення кадастрового номера ділянки. Після введення в неї кадастрового номера програма сама намалювала ситуаційний план і мені залишилося тільки підтвердити, що це дійсно мій ділянку.

Можливо в інших областях Росії все йде по-старому, але ось в Москві, на один документ стало менше. З чим я і вітаю Москвичів.

У наступній статті я розповім про те, як отримати дозвіл на будівництво .

Рекомендую ще почитати:

Але як його зробити, де взяти матеріали для створення цього документа?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online