Кілька човнових станцій в Кременчуці можуть не прийняти в експлуатацію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Човнярі до сих пір не можуть укласти з мерією договори на оренду землі   Кілька човнові и х станцій в Кременчуці можуть б и ть не прийнятий и в експлуатацію
Човнярі до сих пір не можуть укласти з мерією договори на оренду землі

Кілька човнові и х станцій в Кременчуці можуть б и ть не прийнятий и в експлуатацію. За словами головного інспектора Дніпропетровського міжрегіонального управління Укрморрічінспекції Євгена Бузинова, його відомство не прийме в експлуатацію човнові станції, у яких до сих пір проблеми з орендою землі.

- Якщо не буде відведення земельної ділянки, то ваша стоянка не буде прийматися в експлуатацію, - заявив Євген бузини начальникам кременчуцьких човнових станцій на міжвідомчій нараді з питань безпеки на водному транспорті. - [Е слі приймемо без документів, то] це буде порушенням закону з нашого боку.

За даними міської влади, на території Кременчука знаходиться 15 човнових станцій. Зараз проходить комісійна перевірка їх готовності до навігації. На 22 квітня перевірили 9 станцій і у трьох з них немає договорів оренди землі - у кременчуцького яхт-клубу (Раківка), а також у човнових станцій на Першого Занасипу «Витязь» і «Скіф».

За словами представника «Скіфа», вони не можуть оформити документи через постійні змін в законодавстві. Ще в минулому році вони вже майже все зробили, але змінилися закони і довелося все переоформляти, а це тривала процедура.

Представник «Витязя» пояснив, що у них є документи, але мерія не хоче йти їм назустріч з-за того, що їх територія не обгороджена від що стоять поруч незаконних будов (гаражів, елінгів), деякі з яких заходять на територію станції.

Представник яхт-клубу заявив, що мерія з 2012 року просто затягує процедуру оформлення документів - вони писали скарги на ім'я Бабаєва, але безрезультатно. Зрештою 13 березня були підписані необхідні документи, але чиновники відправили їх яхт-клубу поштою, звичайним листом. Загадковим чином лист так і не дійшла.

За оцінками міської влади, в Кременчуці налічується до 6000 маломірних суден (човнів, катерів, мотоциклів). З них зареєстровані 4,4 тис, половина з яких приписана на човнових станціях, а інші власники зберігають у себе. Звідки взялися інші судна, фахівці не можуть дати відповіді.

Автор: konstantinov Джерело фото: lodki.ua

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online