Вартість ремонту однокімнатної квартири: 5 варіантів заощадити

  1. Середній чек: вартість ремонту однокімнатної квартири так, щоб залишитися з обома нирками ...
  2. З яких пунктів складається мінімальний чек на ремонт однокімнатної квартири?
  3. Вартість ремонту однокімнатної квартири: 5 варіантів, як можна уникнути великих витрат
  4. Варіант №1. Сам собі режисер.
  5. Варіант №2. Планування!
  6. Варіант №3. Друг в біді не кине.
  7. Варіант №4. Правильно вибирай сезон.
  8. Варіант №5. Декоруй своїми руками.
  9. Начебто по моді: як зменшити вартість ремонту однокімнатної квартири? 4 бюджетні дизайн-ідеї!
  10. Дизайн-ідея №1. Вітаю, у вас Лофт!
  11. Дизайн-ідея №2. Скандинавський стиль.
  12. Дизайн-ідея №3. Середземноморський стиль.
  13. Дизайн-ідея №4. Мінімалізм.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вартість ремонту однокімнатної квартири: середній чек на ремонт + 5 способів заощадити + 4 бюджетних дизайн-ідеї.

Сьогодні ввечері я запрошена на урочистий захід. Цей день для більшості пар так само важливий, як народження первістка, весілля або переїзд тещі в інше місто. Придбання квартири !

Мої друзі - Танюша і Саша - сяяли від щастя, розповідаючи про свою першу квартирці метражем в 25 кв. м. Хлопці - молода сім'я без дітей, тому «в тісноті, та не в образі» стало вирішальним фактором.

Поїдаючи паелью і запиваючи її смачним вином, ми весело щебетали про майбутній ремонт. Танюша і Сашка впевнені - їхня сім'я витримає і вогонь, і воду, і навіть ремонт.

«Ой, у тисячі 2 доларів, думаю, вкладемося», - оптимістично видала Танюша. І замовкла.

Ми втрьох переглянулися, а я дістала з сумки ручку. Розподіливши стопку серветок на трьох, ми всі взялись до підрахунок.

А яка ж насправді вартість ремонту однокімнатної квартири?

Якщо у тебе теж 25 квадратів або близько того - лови плоди наших старань!

Середній чек: вартість ремонту однокімнатної квартири так, щоб залишитися з обома нирками ...

Ніде правди діти: заробити на квартиру в нинішніх реаліях стає куди складніше. Особливо якщо мова йде про мегаполіс.

Але якщо вже тобі пощастило стати власницею квартири, то ти обов'язково зіткнешся з питанням ремонту.

Я буду писати на прикладі Танюши і Сашка. Ті купили однокімнатну квартиру 25 кв. м в новобудові. Якщо твоя квартирка дісталася тобі від попередніх господарів, сміливо Плюс до чеку вартість демонтажних робіт.

ВАЖЛИВО!
Вартість може варіюватися в залежності від сезону, регіону проживання і навіть від будівельного магазину, якому ти віддаєш перевагу.

З яких пунктів складається мінімальний чек на ремонт однокімнатної квартири?

Шпаклівка стін від 240 руб. за кв. метр Фарбування стін + фарба (беремо середню по вартості фарбу) + плитка в душовою та вбиральнею (у хлопців роздільні, що не характерно для однокімнатних квартир) від 60 тис. рублів Задоволення мати гарний «вид зверху» від 30 тис. рублів
Зауваж, це НЕ натяжна стеля. Натяжна стеля обійдеться тобі ще в 500 рублів (мінімум!) За кв. метр. І чого вони такі модні зараз, не розумію. Вартість усамітнення.
Я про двері, звичайно ж. У Саші з Танюшею в квартирі 5 дверей.
Хлопці вирішили ні в якому разі не робити модні зараз отвори і арки. Тільки двері, тільки особистий простір! від 70 тис. рублів Ламінат від 800 рублів за кв. метр.
Це ще плюс 20 000 рублів
Сантехніка.
Сюди входить унітаз, раковина і ванна.
Танюша до цієї суми крадькома приплюсувала вартість модною кошика для білизни, яку вона давно пригледіла. 50 000 рублів

Обписавши купу серветок, ми прийшли в жах. Вартість ремонту однокімнатної квартири, без урахування меблів, предметів інтер'єру та техніки обійдеться Сашкові і Танюше в 400 000 рублів (без урахування натяжної стелі, який хлопці вирішили не робити).

Благо, в вартість увійшла сантехніка.

І врахуй, це тільки тому, що Сашко з Танюшею вибрали скандинавський стиль для своєї однокімнатної квартири. Він передбачає мінімалізм і відсутність будь-якої мішури і «понтів».

В який час робити ремонт в квартирі: поради юристів та будівельників

Порахувавши вартість, ми дружно вирішили думати, на чому ж можна заощадити.

Вартість ремонту однокімнатної квартири: 5 варіантів, як можна уникнути великих витрат

Мене, як людину, яка ще не зіткнувся з таким атракціоном, вартість ремонту однокімнатної квартири здивувала. Сашу і Таню шокувало.

Замовивши другу пляшку вина, ми продовжили мозковий штурм. Від чого варто відмовитися при ремонті однокімнатної квартири, щоб не гризти сухий Доширак після?

Сухий, тому що воду, газ і світло теж відключать. За несплату.

Варіант №1. Сам собі режисер.

Перший варіант ясний, як білі ночі в Пітері. Відмовитися від послуг дизайнерів і всяких «порадників».

Звичайно ж, цінова політика послуг фахівця може варіюватися від 2 тис. Рублів за кв. метр (в невеликому містечку) до нескінченності (якщо мова йде про Москву).

Рецепт створення ідеального інтер'єру в однокімнатній квартирі:

  • пляшка вина,
  • скасування дієти,
  • відправка чоловіків і дітей до бабусь,
  • творчість.

У цьому є величезний плюс: вартість ремонту твоєї квартири відразу стане на пару десятків тисяч менше. А ти отримаєш масу задоволення від планування житлового простору для своєї сім'ї.

Економія: від 100 тис. Рублів (орієнтуємося на 25 квадратів) до нескінченності.

Варіант №2. Планування!

Перед початком ремонту обов'язково Розплануйте бюджет до копійки, а потім ... додай ще пару тисяч зелененьких. А краще всю вартість помножити на два.

Знаю я одну сімейку (Марина, Толік, привіт!), Які примудрилися почати ремонт квартири без хоча б приблизного бюджету.

Тепер ми дуже любимо ходити в гості до Маринці. Малеча будує із забутих богом матеріалів для ремонту курені. Катається на невикористаних рулонах шпалер. На хвилиночку, середня вартість рулону шпалер від 3 500 рублів.

А все тому, що посеред процесу ремонту їх однокімнатної квартири, у хлопців просто не вистачило грошей. Залишки матеріалів Толик скинув в комору. Через рік фінансове становище сім'ї покращився, але ремонт почнеться з завтрашнього дня. Ти ж розумієш, про що я.

Економія: багато нервів, і дурних розтрат на матеріали, які будуть припадати пилом.

Варіант №3. Друг в біді не кине.

Посеред нашого «поки ще мирного вечері» у нас з друзями розгорілася суперечка. Сашка наполягав, що ремонт в своїй однокімнатній квартирі він буде робити сам. Танюша ж волала, що замазувати пластиліном щілини між кахлем - не найкраща ідея. І категорично відстоювала пропозицію запросити фахівців.

Я за якість. Але і за економію. Тому не поспішай дзвонити в агентство і наймати робітників. Подумай-ка, хто з друзів або сім'ї у тебе «з руками»?

Можливо, твій батько або дідусь відбудували не один будинок? Або дядько кілька років працював в сфері ремонтів? Може, чоловік кращої подруги зробив будинку неймовірну красу?

Попроси про допомогу для свого благовірного, адже ваша сім'я теж завжди із задоволенням відплатить тим же.

Економія: від 100 руб. за кв. метр на демонтажних роботах (вже 2500 руб. економії на те, щоб зірвати старий лінолеум!).

Хлопцям пощастило з новою квартирою, але ж часто попитом користується і «вторинка». А це від 500 руб. за кв. метр на оздоблювальних роботах і т.д.

Варіант №4. Правильно вибирай сезон.

Зазвичай взимку ремонти практично не роблять. Це пов'язано зовсім не з тим, що маляри-штукатури ключем відлітають у вирій. Просто не сезон!

Візьми на замітку, що з пізньої осені ціни на будматеріали починають падати. І навіть якщо ти плануєш почати ремонт навесні, раджу подумати про ремонт своєї однокімнатної квартири заздалегідь.

Економія: до 50% від усіх витрат, як пощастить.

Варіант №5. Декоруй своїми руками.


Коли всі роботи зроблені, кожна господиня мріє скоріше приступити до прикраси квартири. Ми з Танюшею твердо вирішили, що половину декору становитиме хенд-мейд. Сашка урочисто пообіцяв не втручатися.

Отже, зв'язати килимок своїми руками, пошити стильні фіранки, подушки для стільців - відмінна ідея заощадити на вартості закінченого ремонту.

Хенд мейд ідеї для будинку: 9 яскравих варіантів

З миру по нитці, як то кажуть.

Економія: від 5 000 рублів до нескінченності.

Лайфхак: запрошуючи друзів на вечірку на честь новосілля, напиши список необхідних в будинок подарунків.
Мультиварка, пилосос, мікрохвильова піч, електрочайник. І друзям менше мороки, і ви зможете поберегти похилений сімейний бюджет.

Начебто по моді: як зменшити вартість ремонту однокімнатної квартири? 4 бюджетні дизайн-ідеї!

Добре випивши і вдосталь наївшись, ми викотилися на вулицю. Прогулюючись по нічному парку, ми ще трохи поохали про вартість ремонту однокімнатної квартири.

Потім вирішили будь-що-будь зробити гніздечко Сашки і Танюші найзатишнішим! А ти як думаєш, бюджетний і стильний ремонт можуть бути синонімами?

Дизайн-ідея №1. Вітаю, у вас Лофт!

Скажу чесно, «лофт» зараз дуже багато. Але це не заважає мені бути закоханою в цей трохи брутальний стиль оформлення квартири.

Стиль лофт передбачає собою наявність бетонних «голих» стін, велика кількість цегли і дерева. Акценти робляться переважно за допомогою різних цікавих світильників і ламп.

Як на мене, такий стиль підійде для молодих креативних пар, які цінують практичність і слідують моді. І які не хочуть прив'язуватися до свого гнізда, готові рвонути в будь-який момент за покликом серця.

Вартість ремонту в стилі лофт обійдеться тобі набагато дешевше. Тисяч на 100 рублів, якщо пощастить. Ризикнеш залишити бетонні стіни?

Ризикнеш залишити бетонні стіни

Дизайн-ідея №2. Скандинавський стиль.


Як я згадала раніше, Танюша в захваті від скандинавського стилю. Мене він теж підкорив своєю простотою і елегантністю.

Ідеально гладкі стіни, пофарбовані в білий або будь-який інший спокійний колір. Акцентом в цьому стилі є хороший підлогу і багато оупен-спейсу.

Багато природного світла і зелені, з меблів - лише найнеобхідніше і практичне. Ніяких статуеточек, порцелянових сервізів в трюмо, ковроліну і великого нагромадження меблів. Легкість і мінімалізм.

Вартість ремонту однокімнатної квартири в скандинавському стилі буде набагато менше за рахунок відмови від великої кількості непотрібних предметів інтер'єру.

Найдорожчим, мабуть, буде хороший ламінат або паркет. Решта - на твій смак.

Дизайн-ідея №3. Середземноморський стиль.

Тут також орієнтація на велику кількість світла і легкості. Якщо в скандинавському стилі допустимі килими і деякі «важкі» предмети інтер'єру, то в середземноморському ще й на цьому можна заощадити!

Погуглити з Танюшею, ми побачили, що багато дизайнерів пропонують не фарбувати стіни зовсім. Можна обіграти їх соковитими рослинами, красивими картинами або фотоколажами.

До речі, одне з головних правил, яке допоможе заощадити Танюше і Сашкові купу грошей і сил - відмова від «понтів». Вартість ремонту однокімнатної квартири можна істотно скоротити, якщо думати вільніше.

Ніщо не прикрасить квартиру краще, ніж велика кількість сонячного світла, живі рослини, аромат свежемолотого кави і любов, що панує в повітрі.

Ніщо не прикрасить квартиру краще, ніж велика кількість сонячного світла, живі рослини, аромат свежемолотого кави і любов, що панує в повітрі

Дизайн-ідея №4. Мінімалізм.

6 свіжих трендів дизайну інтер'єру 2017

Четверта ідея - просто порятунок для тих, чий бюджет обмежений.

Рівні, пофарбовані у світлі тони стіни. Однотонний підлогу по всьому периметру квартири.

Лише найнеобхідніше з меблів і техніки. Те, без чого ти в буквальному сенсі не зможеш комфортно перебувати в квартирі. Все інше - зайве.

Як вести сімейний бюджет - простіше простого!

Виконуючи ремонт однокімнатної квартири в стилі мінімалізм, ти зекономиш на купі непотрібних для тебе предметів інтер'єру. Вартість ремонту буде зменшуватися, а рівень комфорту і стиляжному - підвищуватися!

Цей стиль підійде для тих, хто любить простоту, функціональність і ненавидить мотлох.

Для мене мінімалізм, безумовно, привабливий. Але куди мені накажете розставити мої 43 чашки із зображенням супергероїв ?!

Але куди мені накажете розставити мої 43 чашки із зображенням супергероїв

Загалом, сьогоднішній вечір закінчився досить епічно. Обговорюючи ремонт (а, вірніше, обкріківая ремонт), Сашка і Танюша вперше посварилися. Я тихо стояла осторонь і раділа своїй орендованій квартирі.

Звичайно, вартість ремонту однокімнатної квартири в нинішній час може налякати.

Однак є безліч лазівок, як зробити свій житловий простір максимально стильним, комфортним і недорогим.

Даєш мінімалізм і лофт, хай живе ремонт!

З яких пунктів складається мінімальний чек на ремонт однокімнатної квартири?
Начебто по моді: як зменшити вартість ремонту однокімнатної квартири?
А яка ж насправді вартість ремонту однокімнатної квартири?
З яких пунктів складається мінімальний чек на ремонт однокімнатної квартири?
Від чого варто відмовитися при ремонті однокімнатної квартири, щоб не гризти сухий Доширак після?
Подумай-ка, хто з друзів або сім'ї у тебе «з руками»?
Можливо, твій батько або дідусь відбудували не один будинок?
Або дядько кілька років працював в сфері ремонтів?
Може, чоловік кращої подруги зробив будинку неймовірну красу?
Начебто по моді: як зменшити вартість ремонту однокімнатної квартири?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online