Каркасні і брусові прибудови: веранди, тераси, гаражі, сараї

  1. переваги
  2. Оцініть переваги роботи з нашою компанією
  3. Процес роботи складається з декількох простих етапів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хочете розширити заміський будинок? Потрібні додаткові площі для життя і відпочинку? Бажаєте починати день з чашечки ароматної кави на терасі? Або Ви мрієте про затишних посиденьках з друзями на власній веранді? Вистачити мріяти - час діяти: дерев'яна прибудова до дерев'яного будинку допоможе втілити в життя всі Ваші ідеї і задумки. Вартість такої споруди невелика: це значно дешевше, ніж зводити окрему споруду. Ви заощадите і на підводці комунікацій, і на монтажі стін, і на будівництві фундаменту.

Наша компанія створює брусові і каркасні прибудови будь-якої складності: від простих до елітних рішень. Погодивши з клієнтом проект, ми переходимо до справи, приймаючи на себе всі Ваші проблеми в частині реалізації завдань. Вам не потрібно підшукувати працівників, закуповувати матеріали, створювати фундамент - все це ми зробимо самі. При бажанні, можете навіть не з'являтися на об'єкті до тих пір, поки мета не буде досягнута.

Прибудова частини будинку
Термін будівництва:
Ціна: від 9000 руб. за м2

розрахувати

ТЕЛЕФОНУЙТЕ ПО ТЕЛЕФОНЕ 8 (905) 501-81-11 АБО ПРИЇЖДЖАЙТЕ ДО НАС У ОФІС, ДОПОМОЖЕМО СТВОРИТИ НАЙБІЛЬШИЙ КЛАСНИЙ ВАРІАНТ ДЛЯ ВАШОЇ ДАЧІ!

Ми не обмежуємо Вас у творчості, тому не пропонуємо стандартних варіантів, все залежить лише від Вашої фантазії і технічних особливостей будинку!

Види прибудов Ціна за 1м2 Веранда (відкрита, закрита), ганок, тераса відкрита
7500 рублів за 1м2
Прибудова закрита (каркасно-щитова) утеплення 50 мм
8500 рублів за 1м2
Прибудова закрита (каркасно-щитова) утеплення 100 мм
9500 рублів за 1м2 Прибудова закрита (каркасно-щитова) утеплення 150 мм
10500 рублів за 1м2 Прибудова брусова (брус 140х90) 9000 рублів за 1м2 Прибудова брусова (брус 150х150) 10000 рублів за 1м2 Ганок (навіс, сходи, балясини)
7000 рублів за шт.

Залиште заявку ми з вами зв'яжемося

Приклади деяких робіт дивіться нижче, а так само в розділі фотогалерея

переваги

Про нас

  • досвід будівництва
    більше 18 років!
  • власне
    виробництво
  • власний
    пиломатеріал
  • стабільні
    бригади

Що ми пропонуємо

  • Веранди. Відкриті та закриті, утеплені і звичайні - прибудова до будинку може володіти різноманітною формою і змістом. На веранді можна організувати кухню, зону відпочинку, особистий кабінет або гостьову кімнату. Залежно від маси споруди, воно може бути встановлено на фундамент або стрічковий фундамент.
  • Тераси. Майданчик облаштовується як по периметру споруди, так і лише з одного боку. Така прибудова з бруса не тільки виглядає дуже свіжо і оригінально, але і дозволяє організувати місце для комфортного відпочинку і засмаги, зберігання важливих предметів.
  • Житлові кімнати. Чому б не зробити додаткові площі для дітей або близьких родичів? Прибудова різної поверховості стане органічним продовженням будинку, з власної покрівлею, сходами: дуже красивим і комфортним спорудою.
  • Кухні та санвузли. Багато з нас мріють про стовідсоткове комфорті в заміських умовах. Саме прибудова до будинку з бруса допоможе втілити в життя це устремління, і Ви потрапите в ванну, туалет або лазню прямо з котеджу.
  • Майстерні. У такій споруді можна ремонтувати автомобіль, організувати невелике виробництво або просто займатися улюбленим заняттям для душі.
  • Гаражі. Каркасна прибудова до дерев'яного будинку допоможе захистити автомобіль від снігу і дощу, забезпечити його цілорічне зберігання: прекрасна ідея для тих, хто дійсно дорожить своєю машиною.
  • Сараї і підсобні будівлі. Недорогі споруди дозволять зробити свій заміський котедж ще більш зручним і функціональним: ідеальне місце для життя!

Якщо Вам потрібна інша прибудова до приватного будинку, немає проблем - ми готові створити абсолютно будь-яка споруда. Просто зв'яжіться з нами, і ми обов'язково знайдемо спільну мову. Власні проектувальники швидко і грамотно накреслять контури майбутньої будівлі. У виробничому цеху будуть випущені комплектуючі, підібрана покрівля, утеплення - все це не забере багато часу.

Оцініть переваги роботи з нашою компанією

  • Весь комплекс послуг. Клієнту доступна не просто прибудова до дачі, а й проектувальні роботи, монтаж фундаменту, доставка необхідних матеріалів, вивіз сміття і багато іншого.
  • Оперативне виконання замовлень. Уклавши з нами договір, ми фіксуємо терміни здачі роботи, і вони неухильно дотримуються.
  • Висока якість матеріалів. Для будівництва застосовується тільки надійний брус, перевірені утеплювачі, довговічний профіль ПВХ і багато іншого: всі комплектуючі проходять ретельний відбір.
  • Утеплення споруд. Як стіни, так і покрівлі захищаються від витоків енергії, що робить можливим їх цілорічну експлуатацію.
  • Доступна вартість. На прибудови до будинку ціни по кишені навіть тим, хто не має в своєму розпорядженні значним бюджетом.
  • Виконання супутніх завдань. Якщо Вам потрібно фундамент, монтаж інженерних мереж, земельні роботи, все це зроблять наші фахівці.
  • Гарантія якості. Ми несемо повну відповідальність за надані послуги, поставлені матеріали: прибудова до будинку каркасна або брусова прослужить Вам багато років, а будь-які недоліки ми усунемо безоплатно.

Чого ж Ви чекаєте? Укладіть з нами договір, і ми приступимо до виконання замовлення в самому найближчому майбутньому! Використовуючи сучасні матеріали і технології, ми працюємо в будь-який час року, уникаючи простоїв на об'єкті.

Ми не будуємо повітряні замки - ми зводимо відмінні прибудови, готові до експлуатації 12 місяців в році. Ціна, узгоджена з клієнтом і записана в договорі, не змінюється, адже ми реально вміємо планувати свої витрати, враховуючи кожну дрібницю.

Процес роботи складається з декількох простих етапів

  • Проектування прибудови. Масштабна візуалізація дозволяє побачити, яким буде будинок після його зведення. Креслення містять докладні розміри будови, і Ви зможете використовувати його для створення дизайну інтер'єру.
  • Виробництво комплектуючих. Технічні вузли створюються в заводських умовах, після чого - доставляються на об'єкт транспортом високої прохідності.
  • Облаштування фундаменту. Пальові, стрічкові варіанти, мелкозаглубленние альтернативи - ми створимо таку підставу, яке ідеально підійде для типів грунтів, з якими ми зіткнулися.
  • Складальні роботи. Використовуючи підготовлені вузли, ми зберемо їх на об'єкті, після чого - усунемо щілини, містки холоду, встановимо покрівлю, двері і вікна.
  • Монтаж інженерних мереж. Наявні комунікації розміщуються на об'єкті: освітлення, водопостачання та інші атрибути цивілізації.
  • Декоративне оздоблення. Готова прибудова на 100% пристосована до експлуатації: Вам не потрібно виконувати будь-які завдання своїми силами!

Часті питання по будівництву

Як давно ви працюєте на ринку дерев'яного домобудівництва? У мене інженерна освіта, і слава Богу, після вузу вся моя професійне життя пов'язане з будівництвом. Причому так склалося історично, що - з будівництвом дерев'яних будинків, будинків з бруса. Як фахівець-будівельник я працюю десятий рік, а з нового етапу в моїй кар'єрі - створення власної фірми - пройшло п'ять років. Ви відразу стали будувати і організовувати виробництво? З початку, як і належить для молодого фахівця, моєю спеціалізацією стало виробництво побутівок щитових, металевих. Це був дуже активний період поставок побутівок, так як будівництво будинків з усіх видів матеріалів набирало обертів. Як набив руку, з'явився досвід, став курирувати будівництво дачних будинків. А хто замовники вашої продукції? Наші битовки зараз продаються по всій території Російської Федерації. Звичайно, криза, який позначився на всьому будівельному ринку, знизив і наші замовлення по побутівки. Ви будуєте менш значущі, але не менш корисні архітектурні споруди з бруса, наприклад, різні прибудови до дерев'яних будинків? Часто замовники просять зробити прибудову з дерева до вже наявних на земельній ділянці капітальних будівель з бруса. Це можуть бути веранди - відкритого чи закритого типів. Даний вид робіт - платний для замовників? Ви здивуєтеся, але якщо невелике перепланування готового проекту будинку з бруса не вимагає матеріальних серйозних вкладень і технологічно можлива, то вартість подібної роботи мінімальна, а часом і зовсім нічого не варто для людей. Але все визначає конкретна ситуація. Так в яких областях зараз стоять ваші творіння сучасного дерев'яного зодчества? Будівництво будинків з бруса здійснюється здебільшого в Московській і Ленінградській областях, але є замовлення з будівництва та в інших областях - Тверській, Вологодської, Воронезької Тульської, Калузької, Новгородській областях.

Розрахувати вартість проекту

Потрібні додаткові площі для життя і відпочинку?
Бажаєте починати день з чашечки ароматної кави на терасі?
Або Ви мрієте про затишних посиденьках з друзями на власній веранді?
Чому б не зробити додаткові площі для дітей або близьких родичів?
Чого ж Ви чекаєте?
Ви відразу стали будувати і організовувати виробництво?
А хто замовники вашої продукції?
Ви будуєте менш значущі, але не менш корисні архітектурні споруди з бруса, наприклад, різні прибудови до дерев'яних будинків?
Даний вид робіт - платний для замовників?
Так в яких областях зараз стоять ваші творіння сучасного дерев'яного зодчества?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online