Оформлення документів ::: «Хазяїн» - агентство нерухомості

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для здійснення угоди купівлі-продажу нерухомості, будь то житловий будинок, квартира, дача або земельну ділянку, продавцю необхідно зібрати перелік документів

Для здійснення угоди купівлі-продажу нерухомості, будь то житловий будинок, квартира, дача або земельну ділянку, продавцю необхідно зібрати перелік документів. Нагадуємо, що при виникненні труднощів, на будь-якому етапі агентство нерухомості «ГОСПОДАР» допоможе Вам зібрати відповідні довідки і належним чином оформити договір купівлі-продажу.

УВАГА! Така консультація може коштувати від 50 гривень, у нас Ви її отримуєте безкоштовно!

Поставити додаткові запитання в разі нетипової ситуації (зворотний дзвінок)

Для укладення договору купівлі-продажу житлового будинку (або частини житлового будинку), квартири, дачі Вам необхідні:

  1. Оригінали правовстановлюючих документів - договір купівлі-продажу, дарування, міни, свідоцтво про право на спадщину, свідоцтво про право власності і т. П.
  2. Оригінал технічного паспорта.
  3. Довідка форми-3, яка береться в виконавчому комітеті (сільській раді) при міськраді за 2-3 дня до укладення договору, в ній не повинні бути зареєстровані неповнолітні до 18 років, інакше дивимося пункт 4 (крім дачі).
  4. У разі неможливості виписати неповнолітнього до 18 років, Вам заздалегідь необхідно брати дозвіл Органу опіки та піклування (Служба у справах дітей при виконкомі, сільській раді). А вже потім і Довідку форми-3 в описаному вище порядку.
  5. Експертна оцінка об'єкта нерухомості замовляється в організаціях, фірмах, що мають відповідні сертифікати і ліцензії на право оцінки об'єктів нерухомості.
  6. Паспорти (перевіряйте наявність фотографій і відміток в 25 і 45 років повернетеся до вашої нинішньої) та ідентифікаційні номери всіх власників в оригіналі.
  7. У разі, якщо майно, яке продається, є власністю подружжя, необхідна згода чоловіка на відчуження, при цьому обов'язково наявність оригіналів його / її паспорта та ідентифікаційного номера, а також свідоцтва про шлюб.
  8. У разі, якщо Вам належить тільки частина об'єкта нерухомості (наприклад, 1/4 частина), то Вам необхідно власнику другій частині (3/4 частин), запропонувати першочергове право купити Вашу частина, або його відмова (нотаріальна заява) від покупки Вашої частини .
  9. Паспорти та ідентифікаційні номери покупця (покупців).
  10. У разі, якщо покупець перебуває у шлюбі, необхідно нотаріальне згоду другого з подружжя на укладення договору купівлі-продажу, і відповідно, свідоцтво про шлюб.
  11. У разі продажу всього житлового будинку, дачі (або наявності правовстановлюючих документів на земельну ділянку під ними) одночасно у нотаріуса полягає і договір купівлі-продажу земельної ділянки.

У разі продажу всього житлового будинку, дачі (або наявності правовстановлюючих документів на земельну ділянку під ними) одночасно у нотаріуса полягає і договір купівлі-продажу земельної ділянки

Для укладення договору купівлі-продажу земельної ділянки Вам необхідні:

  1. Оригінали правовстановлюючих документів - свідоцтво про право власності, державний акт з присвоєним кадастровим номером, договір купівлі-продажу, дарування, свідоцтво про право на спадщину і т. П.
  2. Витяг з державного земельного кадастру, яке з великою складністю виходить в земельних ресурсах (Витяг з ДЗК).
  3. Нормативна грошова оцінка (при необхідності) земельної ділянки, виходить в парі після вищевказаного документа.
  4. Експертна оцінка об'єкта нерухомості замовляється в організаціях, фірмах, що мають відповідні сертифікати і ліцензії на право оцінювання земельних ділянок.
  5. У разі, якщо на майно, що продається ділянці з цільовим призначенням «під будівництво» відсутня капітальну будівлю (житловий будинок, дача, нежитлове приміщення), необхідно отримання довідки про відсутність забудови на ділянці, яка береться в архітектурному відділі за місцем знаходження земельної ділянки.
  6. Паспорти (перевіряйте наявність фотографій і відміток в 25 і 45 років повернетеся до вашої нинішньої) та ідентифікаційні номери всіх власників в оригіналі.
  7. У разі, якщо майно, яке продається, є власністю подружжя, необхідна згода чоловіка на відчуження, при цьому обов'язково наявність оригіналів його / її паспорта та ідентифікаційного номера, а також свідоцтва про шлюб.
  8. Паспорти та ідентифікаційні номери покупця (покупців).

У разі, якщо покупець перебуває у шлюбі, необхідно нотаріальне згоду другого з подружжя на укладення договору купівлі-продажу, і відповідно, свідоцтво про шлюб.

У разі, якщо покупець перебуває у шлюбі, необхідно нотаріальне згоду другого з подружжя на укладення договору купівлі-продажу, і відповідно, свідоцтво про шлюб

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online