Інститут бізнес-освіти "Сімба"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

НП «Югорская палата професійних бухгалтерів і аудиторів» (Югорская палата) - це професійне об'єднання, що входить в структуру Інституту професійних бухгалтерів Росії (ІПБ Росії,   www НП «Югорская палата професійних бухгалтерів і аудиторів» (Югорская палата) - це професійне об'єднання, що входить в структуру Інституту професійних бухгалтерів Росії (ІПБ Росії, www.ipbr.org ), Найбільшого некомерційного професійного об'єднання бухгалтерів і аудиторів.

Сьогодні ІПБ Росії є організацією федерального масштабу.

Регіональна мережа ІПБ Росії об'єднує:

  • близько 1500 сертифікованих викладачів;
  • більше 1000 великих організацій;
  • 68 територіальних інститутів;
  • більше 320 центрів підготовки.

Щорічно близько 10 000 кандидатів в члени ІПБ Росії здають іспити в режимі реального часу, більше 70 000 членів ІПБ Росії проходять підвищення професійного рівня. За час існування ІПБ Росії була проведена перепідготовка більше 240 000 професійних бухгалтерів.

Югорская палата здійснює:

  • забезпечення зростання і професіоналізму бухгалтерів і аудиторів, контроль якості їх кваліфікації через систему атестації;
  • підвищення професійного рівня шляхом навчання на курсах в акредитованих навчально-методичних центрах;
  • підвищення податкової грамотності фахівців в області бухгалтерського обліку та підприємців
  • зростання престижу бухгалтерської професії.

Югорская палата має в своєму складі два акредитованих навчальних центру (центри підготовки професійних бухгалтерів), які здійснюють навчання за програмами підготовки та атестації бухгалтерів відповідно до вимог професійного стандарту «Бухгалтер» і підвищення професійного рівня:

  • УМЦ №642 ЧОУЦ ДПО «Сімба» (колишнє найменування УМЦ «Югра-аудит»);
  • УМЦ №846 Чоу ДПО «фрактал.

З 2010 року в Нижньовартовська і на території Нижневартовского району Югорской палатою спільно з Чоу ДПО «Сімба» (колишнє найменування УМЦ «Югра-аудит») випущено 25 груп професійних бухгалтерів комерційних організацій.

З грудня 2015 р. проводиться атестація фахівців в області бухгалтерського обліку організацій державного сектора. Протягом 2015-2017гг. більше 150 бухгалтерів організацій держсектора успішно пройшли атестацію і підтвердили свою відповідність вимогам професійного стандарту «Бухгалтер».

.

На сьогоднішній день в Югорской палаті більше 400 дійсних членів - професійних бухгалтерів.

Членство в ІПБ Росії - це престиж, визнання компетентності фахівця професійним співтовариством, повагу колег, підтвердження високої кваліфікації, свідоцтво, що фахівцеві можна довіряти, значну вагу в професійному середовищі.

Професійний бухгалтер - це член професійного об'єднання ІПБ Росії, який досягає, демонструє і підтримує високий рівень своєї професійної компетенції в області бухгалтерського обліку та бухгалтерської (фінансової) звітності та діє відповідно до Кодексу етики ІПБ Росії

З 2009 року Югорская палата є організатором щорічного Окружного Конкурсу «Кращий бухгалтер Югри» і співорганізатором Всеросійського Конкурсу «Кращий бухгалтер Росії».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online