ФГБОУ ВО Костромська ГСХА - Виїзне заняття в Костромській територіальний Інститут професійних бухгалтерів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

4 грудня 2015 року кафедрою бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту було проведено виїзне заняття в Костромській територіальний Інститут професійних бухгалтерів зі студентами 4 курсу економічного факультету за напрямом «Економіка» профілю «Бухгалтерський облік, аналіз і аудит» 4 грудня 2015 року кафедрою бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту було проведено виїзне заняття в Костромській територіальний Інститут професійних бухгалтерів зі студентами 4 курсу економічного факультету за напрямом «Економіка» профілю «Бухгалтерський облік, аналіз і аудит».

Інститут професійних бухгалтерів і аудиторів Росії (ІПБ Росії) - найбільше некомерційне професійне об'єднання бухгалтерів і аудиторів в Росії.

Більше десяти років ІПБ Росії веде активну міжнародну діяльність і представляє бухгалтерів Росії в усьому світі.

Сьогодні ІПБ Росії є організацією федерального масштабу. Регіональна мережа ІПБ Росії об'єднує:

  • близько 1500 сертифікованих викладачів;
  • більше 1000 великих організацій;
  • 68 територіальних інститутів;
  • більше 320 центрів підготовки.

Щорічно близько 10 000 кандидатів в члени ІПБ Росії здають іспити в режимі реального часу, більше 70 000 членів ІПБ Росії проходять підвищення професійного рівня. За час існування ІПБ Росії була проведена перепідготовка більше 240 000 професійних бухгалтерів.

Таку роботу в Костромі проводить Навчально-методичний центр (НМЦ) № 033 «Костромський державний технологічний університет» - один з перших акредитованих Інститутом професійних бухгалтерів і аудиторів Росії (ІПБ Росії) центрів, з 1997 р здійснює підготовку на отримання атестата професійного бухгалтера.

За 15 років роботи УМЦ підготовлено близько 600 фахівців. При цьому відсоток успішного складання іспиту стабільно високий. За цим показником Костромської УМЦ входить в число кращих в Росії.

Очолює Костромської територіальний Інститут професійних бухгалтерів Шумакова Ольга Данилівна. Вона розповіла студентам про структуру ИПБ, викладацький склад, ті завдання, які він вирішує.

На завершення заняття Шумакова О.Д. запропонувала після закінчення академії пройти навчання і отримати атестат професійного бухгалтера ІПБ Росії, що підтверджує відповідність кваліфікації вимогам 5-го рівня професійного стандарту «Бухгалтер».

Баранова Н.А., Прімакіна І.С.- викладачі кафедри бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online