Вигода продажу квартири через агентство з нерухомості

Вигода продажу квартири через агентство з нерухомості

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

08.03.2016 1:20

В останні роки багато людей стали звертатися за допомогою до ріелторів щоб здійснити операції з нерухомістю В останні роки багато людей стали звертатися за допомогою до ріелторів щоб здійснити операції з нерухомістю. Високий попит посприяв збільшенню пропозицій. У Харкові налічується понад чотири сотні агентств нерухомості.

Продати, купити або орендувати квартиру в Харкові набагато простіше і безпечніше за допомогою спеціалізованих агентств. У чому ж перевага співпраці з ріелторами?

Аферисти і шахраї дуже часто прикидаються агентами з нерухомості приватних або дрібних фірм, тому, якщо ви вирішили купити квартиру в Харкові, то радимо співпрацювати тільки з перевіреними великими агентствами, які мають не один філія і працюють на ринку вже довгий час. Прикидатися співробітниками великих фірм псевдоріелтори побоюються.

Купуючи або продаючи нерухомість через агентство, ви економите нерви і час. Співробітники фірми беруть на себе всі клопоти і виконують величезну роботу, про обсяги якої багато клієнтів навіть не підозрюють. Агентства нерухомості володіють величезною базою реальних об'єктів в м.Харкові, які виставлені на продаж, тому ймовірність того, що ви придбаєте саме те житло, про яке мріяли, набагато вище, ніж ви займалися б пошуками самостійно.

Угода купівлі-продажу квартири буде укладена в найкоротші терміни, так як посередником між покупцем і продавцем виступає ріелтор - людина, яка вміє вести переговори, оформляти документацію і не дозволить незначною дрібниці перешкодити укладенню договору.

Агент з нерухомості допоможе вам в зборі документів, необхідних для продажу або покупки квартири. У досвідченого ріелтора за плечима вже сотні успішних угод і він точно знає, які потрібні документи і не упустить жодної довідки з комунальної служби, відсутність якої могло б зірвати укладення договору.

Як правило ріелтори співпрацюють з юристами, які, в свою чергу, супроводжують угоду і стежать за її юридичною чистотою.

Агент контролює угоду від початку і до самого кінця. Він простежить за тим, щоб куплена квартира була звільнена колишніми господарями, а ключі були віддані новим власникам.

Як ви могли переконатися, переваг співпраці з ріелторами дуже багато і саме тому послуги агентств з нерухомості з кожним роком стають дедалі популярнішими. Компанія «Квартал» з радість допоможе вам у здійсненні будь-яких операцій з нерухомістю.

У чому ж перевага співпраці з ріелторами?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online