Маленька совка була вся перемазаний в клеї і виявилася абсолютно безпорадною

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися на Facebook Pinterest ВКонтакте Twitter Однокласники

Одного разу в університеті Флориди лікарню для диких тварин привезли нестандартного пацієнта. Це була північноамериканська совка - невелика пташка, яка стала невинною жертвою. Хтось поставив клейову пастку на шкідників, а совка не тільки забруднила в ній крила, втративши здатність літати, а й грунтовно собі нашкодила. Редакція Lemurov.net перевела для вас історію про те, як рятували бідолаху.

Совку сильно пощастило, що її знайшли вчасно, інакше обездвиженная птах не протягнула б і доби. Така доля багатьох дрібних звірків, клейові пастки нещадні. Совка намагалася боротися, ніж грунтовно нашкодила собі, крім забруднених і злиплих пір'я клей був на голові, склеїв її лапки і грунтовно забив дзьоб. Повністю безпорадне істота і тим краще, простіше буде надати допомогу.

І совку, і її рятувальникам дуже пощастило, що птах нічого собі не зламала і не пошкодила, крім самолюбства. Вона вибрала невірну, але щадить тактику, спробувавши очиститися від клею, тоді як більшість звірків просто тягнуть щосили. А клей, ловчий і надійний, не пускає і тому пастки повні закривавлених жмутів намертво приклеїв шкури, у трупів вивернуті лапи і зламані суглоби. Але тут все обійшлося простий ванній.

Кращий засіб проти клею - масло, найпростіше, рапсове. Намазати, втерти, змити, повторити. Коли клею залишилося зовсім трохи, в хід пішли мило і засіб для миття посуду. Співробітники лікарні звернули увагу, що совка отримує щиро задоволення від гігієнічних процедур і не думає вириватися. Ще б пак, де тебе в лісі так помиють, та на додачу безкоштовно загорнутий в пухнасте рушник?

Однією ванній в таких випадках справа не обходиться, за перше миття з птиці видалили основну масу клею, але щоб прибрати всі ознаки небезпечної субстанції, потрібно ще кілька сеансів купання. А совка була і не проти - її ситно погодували і влаштували спати в окремій клітці. Ляпота!

Через пару днів, коли в лікарні переконалися, що совка може сама розпушується пір'я, їй влаштували тест - випустили в спеціальний вольєр з імітацією умов тутешньої дикої природи, щоб переконатися, що птах контролює своє тіло. Вона блискуче з цим впоралася, тут же піймав живу здобич. Ось і все, пора виписуватися з лікарні - птах, яка була в поганому стані, на ділі втратила всього лише кілька пір'я. Випадок настільки унікальний, що ветеринари не полінувалися зберегти цю історію для нащадків. Бо зазвичай буває багато гірше.

Лети, совка, і більше не попадайся в пастки!

джерело

Сподобався пост? - тоді Жми Поділитися, порадуй своїх друзів!

Поділитися на Facebook Pinterest ВКонтакте Twitter Однокласники

Ще б пак, де тебе в лісі так помиють, та на додачу безкоштовно загорнутий в пухнасте рушник?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online