Як боротися з хвилюванням і страхом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато професійні артисти, музиканти, оратори і інші діячі мистецтва знають, що найкращий спосіб боротися з хвилюванням і страхом перед виступом на велику аудиторію - це ретельна підготовка

Багато професійні артисти, музиканти, оратори і інші діячі мистецтва знають, що найкращий спосіб боротися з хвилюванням і страхом перед виступом на велику аудиторію - це ретельна підготовка. Але він не для всіх працює! Є люди за своєю природою сором'язливі і впоратися з хвилюванням у них не виходить, скільки не готуйся. Ось кілька простих порад як побороти хвилювання і подолати стрес.

Рада 1. Контролюйте дихання! Так уже влаштована людина, що якщо він відчуває напругу, то організм затримує дихання. Слідкуйте, щоб цього не відбувалося, дихайте рівно і глибоко.

Порада 2. Рухайтеся! Якщо під час виступу є можливість рухатися - скористайтеся нею! Це як мінімум допоможе зняти напругу. До того ж, ніхто не побачить ваші дорожать коліна або руки, якщо ви будете ходити або хоча б - жестикулювати.

Порада 3. знецінилася подія! Кілька знизити важливість події теж може виявитися вельми корисним. Хвилювання зазвичай пов'язане зі страхом провалу, а якщо захід не таке вже важливе, значить і провал не матиме будь-якого великого значення.

Рада 4. Передайте хвилювання предмету. Візьміть в руки якусь дрібницю і міцно стисніть, закрийте очі і уявіть, що передаєте їй все занепокоєння. Замкніть її в будь-який ящик або шкатулку і йдіть.

Рада 5. Заведіть талісман! Беріть з собою цю дрібничку на хвилюючі події. Талісманом може стати все, що завгодно! Це може бути елемент одягу, аксесуар або щось ще, що можна покласти в кишеню. Головне - щоб з цією річчю у вас було пов'язано позитивна подія, удача, позитивні емоції.

PS: Не бійтеся робити помилки! Дозвольте собі маленькі помилки. Всі ми люди і нам властиво робити помилки, це лише можливість винести урок і рухатися далі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online