Термінал D Міжнародного аеропорту Бориспіль планує ремонтні роботи :: Компанії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поточний ремонт в терміналі D міжнародного аеропорту «Бориспіль» буде проведено сторонніми компаніями, повідомляє сайт ua-tenders.com, посилаючись на оголошення, що з'явилося в системі ProZorro. Керівництво одного з крупнешйіх повітряних портів України ініціювало пошук підрядників, здатних надати послуги з ремонту громадських приміщень загального призначення.

Ремонт дозволить підвищити якість обслуговування пасажирів аеропорту і поліпшити імідж «Борисполя». В цілому, керівництву ДП «Міжнародний аеропорт Бориспіль» вдалося виділити близько 5 мільйонів гривень. Дана сума буде виплачена підряднику, здатному здійснити якісний поточний ремонт окремих приміщень терміналу D повітряного порту, обслуговуючого як внутрішні, так і міжнародні рейси.

Дані про початок процедури пошуку організації, яка відповідає за проведення поточних ремонтних робіт, були оприлюднені в системі в четвер, 01 грудня 2016 року. Протягом місяця, потенційні учасники конкурсу можуть подати заявку на участь у процедурі відкритих закупівель за системою ПроЗорро.

Загального фінансування в розмірі 4 838 000 гривен має вистачити на ремонт окремих ділянок терміналу D, прописаних в тендерній документації. Відзначається, що період подачі пропозицій закривається 4 січня, а їх розкриття відбудеться в день проведення відкритого аукціону між учасниками, призначеного на 15:41 Зі Києву, 9 лютого наступного року. Граничний крок зниження вартості пропозиції - 24 190 гривень, тендерне забезпечення, необхідне для участі в конкурсі - відсутня. До участі допускаються українські та зарубіжні учасники. Для зручності останніх, крім українського, процедура публікується і на англійській мові. За результатами аукціону, компанії, яка запропонувала найбільш вигідні умови співпраці, буде запропонований контракт, з проектом якого можна ознайомитися на сайті системи ProZorro. Відповідно до нього, ремонтні роботи в терміналі D повинні бути завершені до 30 червня 2017 року.

Отримати грамотні консультації щодо умов участі в конкурсі, а також замовити якісне і комплексний супровід тендера в правовому полі можна за посиланням http://www.ua-tenders.com/tender/866773/ або по переходу у відповідний розділ порталу.

Міжнародний аеропорт Бориспіль - один з найвідоміших повітряних портів України, який обслуговує як міжнародні, так і внутрішні рейси. Саме тому керівництво порту ретельно стежить за якістю послуг, що надаються, що само по собі формує імідж компанії в очах міжнародних інвесторів. Ремонт в терміналі D дозволить забезпечити додатковий комфорт для пасажирів, що знаходяться в очікуванні вильоту.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online