Viessmann котли газові конденсаційні Вісман

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Viessmann Vitodens 200-W   настінний котел   Тип WB2C

Viessmann Vitodens 200-W

  • настінний котел
  • Тип WB2C. Номінальна потужність: 4,8 - 105 кВт
  • турбований
  • Двоконтурний або одноконтурний котел
  • Нормативний ККД: до 98% (Hs) / 109% (Hi)
  • Комфортне приготування гарячої води - все двоконтурні конденсаційні котли оснащені функцією готовностіРегулятор згоряння Lambda Pro Control: - не потрібно заміна форсунок при зміні виду газу-постійно високий ККД навіть при коливаннях складу газу і тиску повітря-постійно низькі показники шкідливих вибросов- низький рівень шуму при спалюванні палива завдяки низькій швидкості обертання вентилятора

Номінальна потужність: 4,8 - 105 кВт   турбований   Двоконтурний або одноконтурний котел   Нормативний ККД: до 98% (Hs) / 109% (Hi)   Комфортне приготування гарячої води - все двоконтурні конденсаційні котли оснащені функцією готовностіРегулятор згоряння Lambda Pro Control: - не потрібно заміна форсунок при зміні виду газу-постійно високий ККД навіть при коливаннях складу газу і тиску повітря-постійно низькі показники шкідливих вибросов- низький рівень шуму при спалюванні палива завдяки низькій швидкості обертання вентилятора

Viessmann Vitodens 222-F

є вбудований бойлер 46л

  • настінний котел
  • Нормативна теплова потужність: 4,8 - 35,0 кВт
  • Високоефективний енергозберігаючий циркуляційний насос з регульованою частотою обертів
  • Робота із закритою камерою згоряння, незалежно від місця для безпечної і ефективної роботи пристрою
  • двоконтурний
  • ККД до 109%
  • Розширювальний бак і циркуляційний насос інтегровані в котел

настінний котел   Нормативна теплова потужність: 4,8 - 35,0 кВт   Високоефективний енергозберігаючий циркуляційний насос з регульованою частотою обертів   Робота із закритою камерою згоряння, незалежно від місця для безпечної і ефективної роботи пристрою   двоконтурний   ККД до 109%   Розширювальний бак і циркуляційний насос інтегровані в котел

Не так давно на ринках Європи з'явилися конденсаторні газові (конденсаційні) котли - ноу-хау розробників економних теплогенераторів. Західний світ протягом декількох десятиліть веде запеклу боротьбу за економію енергоресурсів. Зростання цін на енергоносії змушує шукати шляхи для зниження витрат.

В Україні також вчаться економити, і конденсаційні котли поступово завойовують наш ринок. Використання конденсатной техніки має великі перспективи в нашій країні. Одним з основних виробників конденсаційної техніки є компанія Viessmann, яка пропонує увазі споживачів газові конденсаційні котли опалення та ГВП. Найбільшу популярність у споживачів завоювали конденсаційні газові котли Viessmann серії Vitodens 100-W і Vitodens 200-W. Це настінний котел з модульованим пальником Matrix і закритою камерою згоряння.

Безсумнівним плюсом використання конденсатной техніки є низька температура газів, що відходять. Діаметр димоходів конденсатних котлів істотно менше діаметра труб звичайних котлів.

З елементарної фізики відомо, що при згорянні палива і виділення тепла утворюються продукти згоряння. Відпрацьовані гази у вигляді гарячих газів, що відходять проходять через газоходи котла, де віддають більшу частину своєї енергії теплоносія. Охолодити, гази через димохід відводяться в атмосферу, несучи з собою частину невикористаної теплоти. З димовими газами йде водяна пара, що утворився в результаті згоряння палива.

Ця пара несе із собою приховану енергію, яка втрачається. Принцип роботи конденсаційного котла заснований на використанні теплоти відхідних газів. Перш ніж потрапити в димохід відпрацьовані димові гази проходять через спеціальний теплообмінник, конденсуються і віддають додаткове тепло, яке вивільняється при конденсації водяної пари. У конденсатних котлах забезпечений найбільш повний відбір тепла відхідних газів, зниження їх температури до точки роси і конденсація водяної пари. В результаті звільняється додаткове тепло, яке потрапляє в систему опалення.

При правильній експлуатації конденсаційних котлів Viessmann серії Vitodens 100-W і Vitodens 200-W економія витрат на паливо досить істотна. Діапазон роботи конденсаційної техніки при температурі 40/30 ° С. Тільки в цьому випадку відбувається найбільш повне звільнення теплоти з відпрацьованих газів. Зазвичай в результаті конденсації утворюється легкий кислотний залишок, так званий конденсат. Кислотність в конденсаційних газових котлах Viessmann невелика і при потужності котла до 50 кВт конденсат дозволяється зливати в міську каналізаційну мережу.

Кислотність в конденсаційних газових котлах Viessmann невелика і при потужності котла до 50 кВт конденсат дозволяється зливати в міську каналізаційну мережу

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online