ОПАЛЮВАЛЬНІ КОТЛИ І бойлери BUDERUS

  1. НАСТІННІ І покриття для ОПАЛЮВАЛЬНІ КОТЛИ І бойлери BUDERUS
  2. Опалювальні котли і бойлери Buderus - це найкраще співвідношення ціна, якість і ефективність.
  3. Відмінні риси опалювальних котлів Buderus
  4. Ми пропонуємо Вам наступне опалювальне обладнання Buderus:
  5. СПЕЦІАЛЬНЕ ПОКРИТТЯ ОПАЛЮВАЛЬНИХ котлів BUDERUS DUOCLEAN
  6. Переваги термоглазуррю Duoclean опалювальних котлів Buderus
  7. КОНСТРУКЦІЯ ОТПІТЕЛЬНИХ котлів BUDERUS І ТЕХНОЛОГІЯ THERMOSTREAM
  8. КОНСТРУКЦІЯ БОЙЛЕРОВ BUDERUS LOGALUX
  9. Переваги бойлерів Buderus Logalux
  10. Ми також пропонуємо Вам водонагрівачі, опалювальні котли і бойлери:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Головна Котли і бойлери → Buderus

Котли і бойлери

НАСТІННІ І покриття для ОПАЛЮВАЛЬНІ КОТЛИ І бойлери BUDERUS

Фірма Buderus Heiztechnik GmbH (Німеччина) виробляє настінні газові, підлогові атмосферні опалювальні котли, чавунні і сталеві наддувні котли, бойлери гарячого водопостачання та автоматику управління котлами Фірма Buderus Heiztechnik GmbH (Німеччина) виробляє настінні газові, підлогові атмосферні опалювальні котли, чавунні і сталеві наддувні котли, бойлери гарячого водопостачання та автоматику управління котлами.

Опалювальні котли і бойлери Buderus - це найкраще співвідношення ціна, якість і ефективність.

Німецька якість, економічність, компактність, зменшення витрат (не треба устаткування підвищення температури води у зворотній лінії).

У Росії великим попитом користуються чавунні опалювальні котли Buderus з атмосферним пальником потужністю до 375 кВт !. Не великий рівень шуму і висока автоматизація з регулюванням (до 8 контурів відразу), роблять їх незамінними.

Збірка опалювальних котлів Buderus безпосередньо в приміщенні!

Відмінні риси опалювальних котлів Buderus

- атмосферні газові котли виготовлені з високоякісного німецького чавуну;
- високий ККД котлів (95% - низькотемпературні котли);
- безшумна газовий пальник з малими шкідливими викидами (камера попереднього змішування без вентилятора);
- не потрібна звукоізоляція (для кімнат, розташованих близько котла);
- стійкі до конденсату і термічним навантаженням;
- можливість установки чавунних атмосферних опалювальних котлів в котельнях на даху (малі значення тяги).

Економічні, прості в обслуговуванні, з прекрасним дизайном опалювальні котли і бойлери Buderus вирішать всі Ваші проблеми автономного опалення та гарячого водопостачання.

Ми пропонуємо Вам наступне опалювальне обладнання Buderus:

- атмосферні чавунні підлогові котли
- наддувні чавунні підлогові котли
- бойлери гарячого водопостачання
- цифрові системи Logаmatic для управління опалювальними котлами

Про ОПАЛЮВАЛЬНИХ КОТЛАХ BUDERUS

СПЕЦІАЛЬНЕ ПОКРИТТЯ ОПАЛЮВАЛЬНИХ котлів BUDERUS DUOCLEAN

Внутрішні стінки і частини теплообмінника водонагрівачів Buderus, мають контакт з гарячою водою, покриті термоглазуррю Duoclean Внутрішні стінки і частини теплообмінника водонагрівачів Buderus, мають контакт з гарячою водою, покриті термоглазуррю Duoclean.

Це спеціальне покриття на підставі скла. Скло використовується коли потрібно хімічний нейтралітет (наприклад вогнетривке скло пробірок або посуд для приготування їжі. Температура плавлення термоглазуррю близько 900 ° С.

Покриття хімічно нейтрально, зносостійкість і термічно стабільно, захищає від корозії і забезпечує відмінну якість питної води на протязі багатьох років.

Переваги термоглазуррю Duoclean опалювальних котлів Buderus

- якість питної води відповідає всім вимогам "Положення про якість питної води" (рН 6,5 - 9,5);
- для будь-яких видів питної води і до всіх матеріалів труб;
- особливо гладка поверхня не утворює вапняні відкладення, стійка до коливань температури (-30 до +220 С), і помітно спрощує чистку бака

КОНСТРУКЦІЯ ОТПІТЕЛЬНИХ котлів BUDERUS І ТЕХНОЛОГІЯ THERMOSTREAM

Опалювальні котли Buderus обладнані автоматичним регулюванням і екологічної пальником Опалювальні котли Buderus обладнані автоматичним регулюванням і екологічної пальником. Спеціальний сорт чавуну (GL180M), який використовується для котлів, особливо стійкий до корозії і гарантує багаторічну експлуатацію котлів в низькотемпературному режимі.

Низькотемпературний режим ставить підвищені вимоги до матеріалу і до конструкції опалювального котла, тому що при низьких температурах котлової води можлива поява конденсату, що сприяє появі корозії. Тому Buderus застосовує спеціальний сірий чавун стійкий до короткочасного конденсату.

Вигляд камери згоряння опалювальних котлів і розташованих над нею поверхонь дають можливість максимально використовувати енергію і знизити втрати від димових газів.

У конструкції опалювальних котлів Buderus застосовується технологія Thermostream - змішування всередині котла холодної води, що йде з зворотної лінії, з теплою водою, що надходить в трубопровід лінії. Підвищення температури води, що надходить з зворотної лінії, відбувається у верхній частині котла, тому вода, що надійшла з зворотної лінії, стає теплою перш, ніж вона досягне поверхонь теплообмінника. Навіть при раптовому надходженні в котел холодної води з зворотної лінії, виключається "термошоку" для опалювальних поверхонь, що значно збільшує термін служби опалювальних котлів.

Для опалювальних котлів Buderus з технологією Thermostream не потрібні додаткові пристрої (насоси, крани, змішувачі, електроприводи) щодо підвищення температури води у зворотній лінії або по підтримці об'ємного потоку.

КОНСТРУКЦІЯ БОЙЛЕРОВ BUDERUS LOGALUX

1 1. вода в бойлері;
2. покриття внутрішньої поверхні Duoclean;
3. сталевий корпус бойлера;
4. шар теплоізоляції.

У баках-водонагрівачах Buderus Logalux теплова потужність, що передається котлом, раціонально витрачається на нагрів води, що має особливе значення для низькотемпературних і конденсаційних котлів.

Теплоізоляція (яка не містить фтороуглеводородов) надійно захищає баки-водонагрівачі від теплових втрат. Баки-водонагрівачі, ємністю понад 400 літрів, поставляються з недорогий теплоізоляцією зі спіненого матеріалу, яка легко монтується на бак, а баки-водонагрівачі ємністю до 300 літрів, (Buderus Logalux ST, Logalux SU, Logalux SM, Logalux LT і Logalux L) з вже нанесеним суцільним шаром спіненого теплоізоляційного матеріалу.

Втрати тепла бойлерів Buderus Logalux лежать нижче допустимих значень за нормами DIN і забезпечують ефективне збереження теплої води.

Стінки резервуара бойлерів (баків-водонагрівачів) Buderus Logalux виконують подвійну функцію: сталь сприймає статичні навантаження, а внутрішнє покриття виконує функцію високоефективної захисту від корозії.

Переваги бойлерів Buderus Logalux

- конструкція бойлера Buderus Logalux SU з внутрішнім гладкотрубним теплообмінником дозволяє встановити в нього другий теплообмінник або електротенов;
- все баки-нагрівачі мають, як мінімум, один люк для чищення;
- магнієвий або інертний аноди, а також покриття Duoclean представляють собою єдину і надійний захист від корозії;
- все баки-водонагрівачі розраховані на надлишковий тиск 10 бар і протягом тривалого часу витримують і великі коливання тиску;
- вхідні отвори холодної води на всіх баках-водонагрівачах розташовані так, що надходження холодної води не впливає на вже сформований шар нагрітої води;
- на всіх баках-водонагрівачах Buderus Logalux можливий повний злив води через низько розташований штуцер для входу холодної води або через отвори для зливу;
- баки-водонагрівачі Buderu Logalux ST 150-300 обладнані арматурою для швидкої промивання, що полегшує і прискорює їх чистку;
- однакова температура по всьому об'єму:
- рівномірний розподіл тепла, без холодних зон (низьке розташування теплообмінника всередині.

Ми також пропонуємо Вам водонагрівачі, опалювальні котли і бойлери:

Stiebel Eltron (Німеччина) - водонагрівачі
Reflex (Німеччина) - розширювальні баки
Zilmet (Італія) - розширювальні баки

Stiebel Eltron (Німеччина)   - водонагрівачі   Reflex (Німеччина)   - розширювальні баки   Zilmet (Італія)   - розширювальні баки

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online