Життя мисливця. Осіннє полювання на кабана

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Осіннє полювання на кабана користується величезною популярністю серед любителів полювання, оскільки в цей час погода створює всі сприятливі умови для її проведення Осіннє полювання на кабана користується величезною популярністю серед любителів полювання, оскільки в цей час погода створює всі сприятливі умови для її проведення.

Восени у кабанів починається гон, тому їх можна легко почути по звуках, які вони видають в цей час в місцях скупчення.

Самці між собою влаштовують бійки, але навіть це не робить їх дуже помітними на полях під час годівлі, адже вони розуміють, що існує можливість появи небезпеки.

Будь-яке полювання на кабана передбачає собою проведення попередньої розвідки, щоб визначити місця знаходження кабана і його пересування від місць годівлі до ночівлі.

Восени кабан намагається перебувати в густих заростях лісу, в ярах, очеретах, де немає вітру і сторонніх шумів. Така поведінка кабана обумовлено бажанням уникнути небезпеки.

Якщо кабан визначив для себе місце годівлі, то його пересування до нього від місця ночівлі буде проходити по одним і тим же стежках.

Осіннє полювання на кабана може проводитися індивідуально або колективно. У кожного з даних видів полювання є свої способи полювання на кабана.

Полювання на кабана восени з підходу практикується деякими мисливцями, які не мають мисливських собак і не люблять великі колективи мисливців.

Суть полювання полягає в обережністю підходити до звіра на оптимальну відстань для пострілу, коли він годується. Підхід потрібно здійснювати обов'язково проти вітру, щоб кабан не зміг почути Вас, адже слух у нього унікальний.

Тут не можна відразу наштовхнутися на кабана завдяки випадку, тому даний спосіб полювання на кабана вимагає попереднього обстеження територій, де може перебувати звір, а потім вирушати до нього з підходу.

Особливу складність надає шелест листя і гілок, яких восени повно на поверхні землі, тому рухатися потрібно дуже повільно і акуратно, щоб не злякати кабана завчасно.

Полювання на кабана з собаками восени дає дуже хороші результати, але тут потрібно підбирати слухняних і дисциплінованих мисливських собак.

Активно застосовуються на такому полюванні лайки, ягдтерьера і гончаки. Собака не тільки може переслідувати підранка, але і зупинити його, щоб мисливець зміг підійти і вистрілити в кабана.

Полювання на кабана з вишки багатьма мисливцями взагалі вважається дуже легкої, оскільки стріляють кабана без особливих труднощів, коли він підходить до вишки.

Тут головне, щоб від мисливця на вишці не походить сторонніх запахів, тому палити категорично забороняється.

Кабан не здатний помітити вишку у нього перед носом, тому стріляють кабана таким способом досить успішно, але без особливого азарту, адже немає тут несподіванки, яка існує під час полювання іншими способами.

За поширеністю загородне полювання на кабана займає перше місце. Тут участь беруть кілька мисливців, які розставляються на певні номери, де у них є свій сектор обстрілу.

Загоничі пересуваються по мисливських угіддях ланцюгом і своїм шумом намагаються підняти кабана, щоб він побіг в сторону стрільців.

Такий спосіб осіннього полювання на кабана вимагає дотримання строгих правил техніки безпеки, щоб полювання не перетворилася в вбивство людини.

У будь-яких ситуаціях намагайтеся стріляти по кабану влучно і в самі забійні місця: вухо, серце, хребет, шия. уважно підбирайте зброя для полювання на кабана і патрони.

Таким чином, осіннє полювання на кабана має кілька способів, кожен з яких по-своєму привабливий і популярний.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online