У ВятГУ пройшов урок безпеки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адресований вихованцям дитячих будинків, він був проведений спільно з офіційним дилером Škoda І ГИБДД УМВС Росії по Кіровській області

Сьогодні в Інженеріуме відбувся урок безпеки, учасниками якого стали вихованці дитячих будинків. Незвичайне заняття було проведено спільно з офіційним дилером компанії Škoda в м Кірові і ГИБДД УМВС Росії по Кіровській області.

Представник Škoda Ксенія Колчина пояснила:

Акція «Škoda Кроха» є традиційною: протягом декількох років ми організуємо її для дітей. В цьому році вперше місцем проведення був обраний Інженеріум - ця площадка ВятГУ надає чудові можливості!

В цьому році вперше місцем проведення був обраний Інженеріум - ця площадка ВятГУ надає чудові можливості

Незмінним партнером Škoda в проведенні уроків безпеки виступає ГИБДД УМВС Росії по Кіровській області. Наталя Мальцева, інспектор відділу пропаганди, підкреслила:

В цьому році ми адресуємо нашу акцію вихованцям дитячих будинків. Ці діти заслуговують на особливу увагу. Ми повинні допомогти їм адаптуватися до дорожньої обстановки, орієнтуватися у виникаючих на дорозі ситуаціях, в кінцевому підсумку - правильно і безпечно поводитися.

Навчання проходило в цікавій ігровій формі. Спочатку учасникам події - їх зібралося понад шістдесят - було показано захоплююче театралізоване дійство, разом з персонажами якого учні повторили правила дорожнього руху.

Потім відбулися цікаві конкурси, в ході яких діти малювали, виступали в ролі пішоходів, велосипедистів ... А ще дивилися тематичний мультик, фотографувалися - урок вийшов нудним і дуже корисним!

В кінці незвичайного заняття всім були вручені подарунки: світловідбиваючі брелоки і пам'ятки поведінки на дорозі. Урок безпеки від Škoda, ГИБДД і ВятГУ став незабутнім!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online