У Миколаєві викрито колл-центр з 250 «неофіційними» співробітниками, який працював на Росію (фото)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Миколаївські податківці спільно з СБУ припинили роботу колл-центру, який обслуговував банки і страхові компанії, розташовані в Росії і Криму.

«Податківці за підтримки Служби безпеки України почали розслідування, результатом якого стало викриття цілої схеми протиправної діяльності. Понад 250 людей не були офіційно працевлаштовані. Крім того, за рік офіс не виплатив державі 30 млн. Грн податків. Ця структура тісно співпрацювала з російськими банками, підприємствами на території Криму. В ході своєї діяльності колл-центр передавав в свій центральний офіс в Москві та інших російських підприємств персональні дані громадян України. Під прикриттям комерційної організації фактично сформувався потужний канал витоку інформації. Адже невідомо куди, врешті-решт, потрапляли персональні дані українських громадян, які опинилися в руках колл-центру, і яким чином цими даними розпоряджалися в Росії », - зазначив в.о. начальника ГУ УКРІНФОРМ в Миколаївській області Роман Кріль. За його словами, викрита схема наносила не тільки фінансовий збиток державі, а й загрожувала національній безпеці.

В ході обшуків податківці вилучили безліч документів, що підтверджують незаконну діяльність колл-центру. Все це відбувалося в рамках розслідування кримінальної провадження у ст.212-1 КК України (ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування).

212-1 КК України (ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування)

Нагадаємо, раніше правоохоронці виявили колл-центр, який працював в слідчому в ізоляторі . Ув'язнені організували колл-центр для виманювання грошей у довірливих українців.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online