ОБЕРІГ-К: інтернет-магазин систем безпеки, Проектування, установка і обслуговування систем безпеки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія "Оберіг-К" заснована в 2005 році і є однією з найбільш перспективних і динамічно розвиваються компаній, що займаються вирішенням питань безпеки об'єктів. У нас великий досвід в області пристрої охоронно-пожежної сигналізації, пожежогасіння та слабкострумових систем.

Ми гарантуємо високу якість устаткування, що монтується, дилерські ціни і оптимальну швидкість виконання замовлення. Виконання робіт по протипожежному захисту на об'єктах будь-якого ступеня ризику компанія здійснює на основі ліцензії Державної Служби України з надзвичайних ситуацій (Серія АЕ №291689).

Серед наших клієнтів: ЕРДЕ Банк, ПриватБанк, медична мережа "Добробут", клініка "Ісіда-IVF", Керуюча компанія "Грін Сайт Менеджмент", мережа ресторанів "Єврохата", мережа дитячих магазинів "Пелікан", адвокатська фірма "Паритет", представництво "Легранд Україна", комп'ютерний центр "Кібер Спорт Арена", ПАТ "Київенерго", СП "Атлант-Україна", завод "Славутич", "Євробазар".

Серед наших клієнтів: ЕРДЕ Банк, ПриватБанк, медична мережа Добробут, клініка Ісіда-IVF, Керуюча компанія Грін Сайт Менеджмент, мережа ресторанів Єврохата, мережа дитячих магазинів Пелікан, адвокатська фірма Паритет, представництво Легранд Україна, комп'ютерний центр Кібер Спорт Арена, ПАТ Київенерго, СП Атлант-Україна, завод Славутич, Євробазар

Наші переваги:

Повний комплекс послуг
Ми готові розробити проект систем безпеки будь-якої складності, а також інших слабкострумових систем. Проекти систем протипожежного захисту (систем пожежної сигналізації, мовного оповіщення та управління евакуацією при пожежі, систем (установок) пожежогасіння (водяного, газового, порошкового, АЕРОЗОЛЬНА), вогнезахисної обробки конструкцій) за бажанням замовника можуть бути узгоджені в органах Держпожнагляду. Більш детально з переліком послуг, які ми надаємо Ви можете ознайомитися тут.

Економія часу
Знання ринку і можливість безпосередньо спілкуватися з постачальниками дозволяє нам скоротити терміни пошуку і поставки обладнання. Навіть нестандартне замовлення ми готові забезпечити в мінімальні терміни.

Компанія "Оберіг-К" бере участь в підрядних (конкурсних) торгах. Ми зацікавлені у співпраці з генеральними підрядниками і готові до виконання будь-яких обсягів робіт.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online