Consumer Reports проводить власне розслідування проблеми прискорення BMW i3

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Електромобіль компанії BMW, створений як екологічно чистий автомобіль, зіткнувся з деякими проблемами.

Електромобіль компанії BMW, створений як екологічно чистий автомобіль, зіткнувся з деякими проблемами

Хетчбек оснащений електричним двигуном, який виробляє 170 к.с. (125 кВт) і 250 Нм крутного моменту. BMW i3 розганяється від 0 до 100 км / год за 7,3 секунди. Для збільшення дальності поїздок передбачений 650-кубовий двоциліндровий бензиновий двигун, який виробляє 34 к.с. Однак саме з ним і виникли проблеми.

Consumer Reports повідомляє, що один з власників BMW i3 виконував обгін на двосмугової дорозі. Він обігнав один автомобіль і пішов на обгін другого, коли на зустрічній смузі з'явилося ще одне авто. Водій спробував збільшити швидкість, щоб повернутися в свою смугу, проте прискорення не сталося.

За повідомленням Consumer Reports, вивчила ситуацію, після того як вести з постійною швидкістю протягом деякого часу, в тому випадку якщо водій не використовує рекуперативного гальмування, у BMW i3, забезпеченого додатковим двигуном для збільшення дальності поїздок, прискорення знижується з приблизно 9 секунд до 27-40 секунд.

У BMW повідомили, що їм відомо про проблему, і компанія працює над її виправленням. Очікується, що рішення проблеми буде випущено навесні наступного року. В якості вирішення BMW запропонує індикатор заряду, попередження про втрату потужності і буде використовувати навігаційну систему для підвищення заряду батареї перед поїздкою. У тому випадку, якщо серйозні втрати потужності будуть тривати, ймовірно, BMW доведеться оголосити відгук електромобілів i3.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online