Ярмольник про скандал: «Чи думають, якщо ФСТ, повинні накладати в штани»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Знаменитий артист вважає позов проти нього недбало сфабрикованою штукою

- Це дурниця якась. Через півтора року після того, що сталося ФСТ чогось нам нарахувала ще, прислала якісь папери, в яких багато дивного. Вони описують там великий ремонт, хоча самі здали машину на станцію техобслуговування 21 січня 2017 року, а отримали з ремонту 22-го. Там якась недбало сфабрикована штука, але я віддав матеріали справи своїм адвокатам, вони розберуться. Взагалі це якась безглуздість. Мабуть, вони думають, що якщо називаються ФСТ, то все відразу повинні накладати в штани. Справа навіть не в грошах, просто це дивна історія.

Справа навіть не в грошах, просто це дивна історія

Фото: АГН "Москва"

- Взагалі, як на мене, силовики сильно розпустилися. Садять людей за перепис, за лайки, дають реальні терміни.

- Щоб судова система стала іншою, залишається тільки мріяти. Це настільки очевидно, що вже, по-моєму, дітям зрозуміло. Таке відчуття, що вони весь час займаються замовними дурницями якимись.

Таке відчуття, що вони весь час займаються замовними дурницями якимись

Фото: АГН "Москва"

- Так тут і Серебренников, і Сенцов ... Треба кричати з цього приводу!

- Коли я займався політикою, то одним з наймудріших побажань і рекомендацій нашої «Громадянської платформи» було спробувати зробити цивілізованою судову систему. Це стало чи не першим пунктом, але, на мій погляд, зараз в країні таке або недоречно, або не на часі. Тільки я намагаюся про це не сильно думати, а займатися більше своєю справою. Таке відчуття: все, що людей може хвилювати, те беззаконня, яке твориться і в якому треба розібратися, - чомусь нічого не знаходять, ні вбивць, ні злочинців, ні свідків. А все, що стосується, хто кого послав, хто де нахуліганіл, - будь ласка. Але в принципі мені не хочеться звертати увагу на такі дурниці, як моє «справу», це нижче моєї гідності. Найдивовижніше, що ця організація - ФСТ - за півтора року жодного разу не виходила зі мною на зв'язок, при тому, що у них все мої координати. Щось узгодити, спробувати обговорити ... Вони чомусь діють як абсолютно погано працює державна машина з неймовірною кількістю співробітників, які весь час роблять те, що їм скаже начальство. Їм кажуть, що двічі по два п'ять, і вони повинні написати папір, що підтверджує, що це дійсно так.

Їм кажуть, що двічі по два п'ять, і вони повинні написати папір, що підтверджує, що це дійсно так

Фото: АГН "Москва"

- Ну звичайно, спущений наказ зверху, і вони повинні, чи не обговорюючи, все це підтверджувати.

- Але навіть не з самого верху, а на такому нижньому середньому рівні. Мені здається, це справа закінчиться тим, що хтось дійсно зверху скаже: «Ви що, очманіли? Ну-ка перевірте все! Хто це у вас зварганив? »А ще я хочу привітати ФСТ з тим, що у них такі хороші цивілізовані автомобілі. Я б на їх місці їздив на «уазику», дешевше було б обслуговувати.

Читайте матеріал: ФСО зажадала від Ярмольника 800 тисяч за розбитий Mercedes

Мені здається, це справа закінчиться тим, що хтось дійсно зверху скаже: «Ви що, очманіли?
Хто це у вас зварганив?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online