ВАТ «Азовський комбінат дитячого харчування» виставили на торги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адміністративна будівля ВАТ «АКДП»

Арбітражний керуючий виставив на торги майно збанкрутілого «Азовського комбінату дитячого харчування». На думку експертів, комбінат зажадає серйозних додаткових вкладень.

Стартова ціна за майно ВАТ «Азовського комбінату дитячого харчування» становить 400 мільйонів рублів. Торги проходитимуть у формі відкритого аукціону. Крок на підвищення - 5% від початкової ціни лота, повідомляє РБК-Ростов .

Основний лот з продажу комбінату включає кілька будівель підприємства в селі Кулішівка Азовського району. Мова йде про частку в праві власності на 8-поверховий будинок, будівлі та споруді холодильника, головному виробничому корпусі, обладнанні та земельну ділянку.

Нагадаємо, ВАТ «Азовський комбінат дитячого харчування», що відкрився в 1984 році, було одним з найбільших виробників дитячого харчування в скляній тарі в Росії і активно присутні на ринках СНД. Комбінат випускав до 30 найменувань фруктових пюре і до 25 найменувань соків. З 2014 року комбінат знаходиться в стадії банкрутства.

Автор: Іван Шовковичний

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online