Карін Кнайсль

  1. біографія Карін Кнайсль - видатний і впливовий австрійський політик, фахівець в області міжнародних...
  2. Кар'єра
  3. Особисте життя
  4. Карін Кнайсль зараз

біографія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Карін Кнайсль - видатний і впливовий австрійський політик, фахівець в області міжнародних відносин, публіцист і викладач. Ім'я жінки зацікавило російські ЗМІ зовсім недавно, коли на її весіллі з бізнесменом Вольфгангом Майлінгером серед почесних гостей з'явився сам Володимир Путін .

Дитинство і юність

Карін народилася 18 січня 1965 року в Відні. Коли їй виповнилося 4 роки, вся сім'я переїхала в Йорданію. Там мати працювала стюардесою, а батько отримав посаду особистого пілота короля Хусейна і стояв біля витоків національної авіакомпанії Royal Jordanian Airlines.

Там мати працювала стюардесою, а батько отримав посаду особистого пілота короля Хусейна і стояв біля витоків національної авіакомпанії Royal Jordanian Airlines

Карін Кнайсль

Уже в юності Карін проявила інтерес до захисту прав людини і стала членом Amnesty International. У 1970 році в Йорданії почалася громадянська війна. Сім'я Кнайсль повернулася до Відня, але подальша біографія Карін залишилася тісно пов'язана з Близьким Сходом.

Повернувшись додому, вона поступила до Віденського університету вивчати мови і право, пізніше навчалася в Університеті Йорданії і Єврейському університеті Єрусалиму. 1991 і 1992 роки Карін Кнайсль провела у Франції, де продовжила освіту в Національній школі адміністрації.

1991 і 1992 роки Карін Кнайсль провела у Франції, де продовжила освіту в Національній школі адміністрації

Карін Кнайсль і її собаки

Там вона отримала ступінь доктора наук, присвятивши дисертацію питань кордонів на Близькому Сході з точки зору міжнародного права. Перед цим Карін також вивчала арабістику в Університеті Джорджтауна у США.

Крім рідного німецької мови, Карін досконало володіє арабською. Також вона знає англійську, французьку, іспанську та італійську. Нещодавно ця дивовижна жінка-поліглот початку вивчати китайську. Вона зізнавалася журналістам, що французький подобається їй більше інших мов. На ньому Кнайсль веде особистий щоденник, але сни бачить і на італійському.

Кар'єра

Політичну кар'єру Карін початку 1989 року в Австрії, з посади в міністерстві закордонних справ. Їй довелося попрацювати під керівництвом Алоїза Мока, який в той час був міністром Австрійської народної партії. Кілька років вона провела в Мадриді та Парижі.

Кілька років вона провела в Мадриді та Парижі

Дипломат Карін Кнайсль

Роки роботи в МЗС чиновниця присвятила проблемам Близького Сходу. Саме тоді у неї сформувалася чітка позиція з багатьох напрямків. Карін критично ставиться до політичних проявів ісламу і сіонізму. Також Кнайсль не схвалила створення Євросоюзу і лояльне ставлення до питань міграції.

З 2005 по 2010 рік вона була депутатом місцевої ради, але не долучилася до жодної партії. Офіційний безпартійний статус Кнайсль зберегла і тоді, коли зайняла пост міністра закордонних справ, хоча пройшла в уряд Себастьяна Курца за квотою Партії свободи.

Офіційний безпартійний статус Кнайсль зберегла і тоді, коли зайняла пост міністра закордонних справ, хоча пройшла в уряд   Себастьяна Курца   за квотою Партії свободи

Політик Карін Кнайсль

Ставши видним австрійським дипломатом, вона почала викладати і писати для газет. 10 років Карін пропрацювала в європейських навчальних закладах, в тому числі в рідному Віденському університеті, а також викладала в Бейруті і Лівані і публікувалася в Neue Zürcher Zeitung.

Крім міжнародного права, Кнайсль цікавлять енергетичні ринки. Під її авторством вийшло кілька наукових і публіцистичних праць, найвідоміша з яких - автобіографія «Мій Близький Схід». Зараз вона займає пост глави МЗС Австрії і є впливовою політичною фігурою в країні.

Особисте життя

У серпні 2018 року 53-річна Карін вийшла заміж за бізнесмена Вольфганга Майлінгера і запросила на одруження Володимира Путіна. Той якраз прямував до Німеччини на зустріч з Ангелою Меркель і відгукнувся на запрошення.

Той якраз прямував до Німеччини на зустріч з Ангелою Меркель і відгукнувся на запрошення

Весілля Карін Кнайсль

До шлюбу Карін жила у власному фермерському господарстві під Віднем, а торжество організували в передмісті міста Грац. Всі світові ЗМІ облетіла фото президента , Танцюючого з нареченою. Путін привіз подарунки і виголосив тост на німецькому. Пробув він на весіллі всього годину, адже в Бранденбурзі його вже чекала канцлер Німеччини, але, судячи з фотографій, провів він цей час дуже весело.

Захід відвідало близько 100 гостей. Через візит президента РФ заходи безпеки в місті довелося значно посилити. Автобан, провідний в Грац, перекрили цілком, поки по нього їхав кортеж.

Автобан, провідний в Грац, перекрили цілком, поки по нього їхав кортеж

Танцюючі Карін Кнайсль і Володимир Путін

Особистий візит глави російської держави на весілля австрійського міністра здивував світову громадськість, адже раніше ніхто не згадував про дружбу Путіна з Кнайсль або її чоловіком. Президент дуже рідко приймає подібні запрошення. Що стосується Кнайсль, то її рішення покликати Володимира Путіна - чергова демонстрація політичної позиції. Карін багато разів намагалася закликати колег налагодити діалог з Росією і припинити протистояння.

Австрія стала однією з небагатьох країн Євросоюзу, що не висилала російських дипломатів після історії з отруєнням Сергія Скрипаля . Відвідавши весілля, Путін дав зрозуміти, що як і раніше розраховує на збереження дружніх відносин між країнами.

Відвідавши весілля, Путін дав зрозуміти, що як і раніше розраховує на збереження дружніх відносин між країнами

Карін Кнайсль і Вольфганг Майлінгер

Для Карін це перший шлюб, хоча з Майлінгером вони знайомі давно. Дітей у неї немає.

Її чоловік - підприємець, відомо про нього небагато. Майлінгер намагався зробити кар'єру на фондовій біржі, але його позбавили концесії в 2008 році. Пізніше він увійшов до числа засновників підприємства з видобутку біогазу, яке незабаром було ліквідовано. Зараз Вольфганг заявляє, що у нього є якийсь проект за кордоном, але не хоче розкривати деталей.

Карін Кнайсль дуже любить собак. В її офіційному «Інстаграме» і «Твіттері» багато фотографій з ними.

Карін Кнайсль зараз

Навіть незважаючи на щаслива подія в особистому житті, Карін зараз не дозволяє собі розслабитися і відпочити. Вона серйозно зайнята питаннями статусу людей інших національностей в Євросоюзі.

Вона серйозно зайнята питаннями статусу людей інших національностей в Євросоюзі

Карін Кнайсль в 2018 році

Саме обіцянку посилити контроль над мігрантами принесло їй перемогу на виборах. Кнайсль назвала «нісенітницею» угоду ЄС і Туреччини з цього питання і навіть відчитала Ангелу Меркель за безпечність і легковажність після того, як в пресі з'явилося Селфі канцлера з біженцями.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online