Невідомі розбили облицювання салону краси гайда Меденовой в Алмати

Фото - з відкритих джерел

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Співачка сподівається відшукати зловмисників за допомогою соцмереж.

Казахстанська співачка Айдана Меденова за допомогою соціальних мереж намагається знайти чоловіків, які розбили облицювання її салону краси в Алмати. Троє невідомих потрапили під приціл камер відеоспостереження, передає Today.kz .

На кадрах видно, як чоловіки спочатку заходять в магазин, роблять покупку і виходять на вулицю, якийсь час стоять на вулиці і розмовляють. Потім вони кілька разів б'ють по облицюванню салону і йдуть.

"2. грудня о 23:20 троє невідомих осіб зайшли на ганок салону краси" Гайда Меденовой ", зламали облицювальні плити. Заява співробітники поліції взяли, але на жаль не діють, при наявності речових доказів. Ні дзвінка, ні привіту ... Тому, думаю знайти їх через соцмережі ", - написала Айдана Меденова (Тут і далі стилістика і орфографія автора збережені - Прим. автора).

Вона також звернулася до героям відеоролика.

"Хотіла б звернутися до цих людей, якщо ти впізнав себе, то прийди в салон, віднови те, що зламав. Ти ж мужик? Це тобі не належить і не ти будував. Розумію, може дрібниця, але ця дрібниця забирає час і гроші ", - уклала Меденова.

Ти ж мужик?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online