В Алмати пройшов фестиваль гумору "ЮморFest"

Фото - caravan.kz

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Алмати 1 травня в новенькому Палаці республіки пройшов перший міжнародний фестиваль гумору на Кубок акима Алмати "ЮморFest". Шанувальників КВН набився повний зал.

У фестивалі гумору, влаштованому міським акіматом, взяли участь зірки КВН різних років, пише газета "Караван" .

Це і стали респектабельними, але як і раніше улюблені хлопці з "РУДН" (Російський університет дружби народів), і курская "Прима" з великою кількістю гострих жартів, і "Нартов з Абхазії" (Сухумі) зі своїм чарівним чоловічим співом. А героїв новітньої КВК історії з няганьского "Кефіра" (на фото) організатори напевно напоїли айраном, а вони в свою чергу відповіли фірмовими жартами.

Казахстанські майстра КВН з команди "Наші КаZахі" рідко балують глядачів живими виступами - їх все більше показують на Першому каналі. Тому почути наживо їх нокаутуючий хіт "Все казахи були лебедями" ... можна тільки на свята.

Програму вів відомий в минулому кавеенщик, а зараз популярний шоумен і навіть актор Михайло Галустян. Незважаючи на вартість квитків - кращі місця продавали по 15 тисяч тенге, в залі яблуку ніде було впасти. Концерт довжиною в 3,5 години закінчився видачею кубків у вигляді Золотого людини.

Третє місце дісталося інтернаціональному "Рудня", друге - няганьскому "Кефіру", ну а перемогла збірна Казахстану. Оцінювали гумор зірок співачка нагим Ескаліева, олімпійський чемпіон з важкої атлетики Ілля Ільїн, актриса Асель Сагатова ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online