Акт взаємозаліку між боржниками (правильний зразок)

  1. недійсний взаємозалік
  2. Акт взаємозаліку між боржниками

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Акт взаємозаліку між боржниками. Зобов'язання припиняється повністю або частково заліком зустрічної однорідної вимоги, строк якої настав або строк якої не зазначений чи визначений моментом пред'явлення вимоги. Для зарахування досить заяви однієї сторони. Не допускається зарахування вимог, якщо за заявою іншої сторони до вимогу підлягає застосуванню строк позовної давності і цей термін закінчився; про відшкодування шкоди, заподіяної життю або здоров'ю; про стягнення аліментів; про довічне утримання; в інших випадках, передбачених законом або договором. У разі поступки вимоги боржник має право зарахувати проти вимоги нового кредитора свою зустрічну вимогу до первісного кредитора.

Залік проводиться, якщо вимога виникла на підставі, що існував до моменту отримання боржником повідомлення про уступку вимоги, і строк вимоги настав до його одержання або цей строк не зазначений або визначений моментом пред'явлення вимоги
Залік проводиться, якщо вимога виникла на підставі, що існував до моменту отримання боржником повідомлення про уступку вимоги, і строк вимоги настав до його одержання або цей строк не зазначений або визначений моментом пред'явлення вимоги.

Зобов'язання припиняється збігом боржника і кредитора в одній особі.

Зобов'язання припиняється угодою сторін про заміну первісного зобов'язання, що існувало між ними, іншим зобов'язанням між тими ж особами, передбачає інший предмет або спосіб виконання (новація). Новація не допускається щодо зобов'язань з відшкодування шкоди, заподіяної життю або здоров'ю, і по сплаті аліментів. Новація припиняє додаткові зобов'язання, пов'язані з первісним, якщо інше не передбачено угодою сторін.

Зобов'язання припиняється звільненням кредитором боржника від лежачих на ньому обов'язків, якщо це не порушує прав інших осіб щодо майна кредитора.

Зобов'язання припиняється неможливістю виконання, якщо вона викликана обставиною, за яку жодна із сторін не відповідає. У разі неможливості виконання боржником зобов'язання, спричиненої винними діями кредитора, останній не має права вимагати повернення виконаного ним за зобов'язанням.

Якщо в результаті видання акта взаємозаліку державного органу виконання зобов'язання стає неможливим повністю або частково, зобов'язання припиняється повністю або у відповідній частині. Сторони, які зазнали в результаті цього збитки, має право вимагати їх відшкодування відповідно до статей 13 і 16 Цивільного Кодексу.

недійсний взаємозалік

У разі визнання в установленому порядку недійсним акту взаємозаліку державного органу, на підставі якого зобов'язання припинилося, зобов'язання відновлюється, якщо інше не випливає з угоди сторін або суті зобов'язання і виконання не втратило інтерес для кредитора.

Зобов'язання припиняється смертю боржника, якщо виконання не може бути проведено без особистої участі боржника або зобов'язання іншим чином нерозривно пов'язано з особистістю боржника.

Зобов'язання припиняється смертю кредитора, якщо виконання призначене особисто для кредитора або зобов'язання іншим чином нерозривно пов'язано з особистістю кредитора.

Зобов'язання припиняється ліквідацією юридичної особи (боржника або кредитора), крім випадків, коли законом або іншими правовими актами виконання зобов'язання ліквідованої юридичної особи покладається на іншу особу (за вимогами про відшкодування шкоди, заподіяної життю або здоров'ю, та ін.).

Зобов'язання не може бути припинено зарахуванням зустрічної однорідної вимоги, строк якої настав, після пред'явлення позову до особи, яка має право заявити про заліку. В цьому випадку залік може бути проведений при розгляді зустрічного позову, який приймається судом на підставі пункту 1 частини 3 статті 110 Господарського процесуального кодексу Російської Федерації

дивитися інший зразок акта ...

Акт взаємозаліку між боржниками

Акт взаємозаліку між боржниками

м Москва «13» вересня 2014 р

ТОВ RAA в особі Русинова Артема Олександровича, який діє на підставі статуту, що його надалі «Сторона 1», з одного боку і ТОВ ААР в особі Романа Андрійовича антипольські, що діє на підставі статуту, що його надалі «Сторона 2», з іншого боку склали цей акт взаємозаліку між боржниками (далі - «акт») про наступне:
1. За договором купівлі-продажу від «11» вересня 2014 року помідор.
2. За договором купівлі-продажу від «11» вересня 2014 року буряка.
3. Сторони погодилися провести взаємозалік по вищезазначеними договорами в сумі п'яти рублів (п'яти) рублів. Зарахована сума в розмірі 5 (п'яти) рублів перераховується Стороною 1 на розрахунковий рахунок Сторони 2 протягом 3 - х днів з дати підписання цього акта взаємозаліку.

Підписи сторін:

Сторона 1 ______________________________
Сторона 2 ______________________________

закон РАА

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online