Колекторське агентство Кредит Експрес

  1. Що таке колекторське агентство «Кредит Експрес»?
  2. реквізити
  3. Чи має ліцензію і входить до реєстру?
  4. методи роботи
  5. Як боротися і чи варто платити?
  6. Офіційний сайт
  7. Відгуки про колекторському агентстві «Кредит Експрес»
  8. Співробітників про роботу
  9. Телефон гарячої лінії та адреса в Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія «Кредит Експрес» - колекторське агентство, яке працює на території Російської Федерації протягом багатьох років, за час яких про компанію сформувалося досить неоднозначне враження. З одного боку, агентство - законослухняна компанія, з іншого - збирачі, що діють протиправно і активно загрозливі боржникам. Про те, що собою являє дана компанія, і наскільки законні її методи роботи, сьогодні і піде мова. Компанія «Кредит Експрес» - колекторське агентство, яке працює на території Російської Федерації протягом багатьох років, за час яких про компанію сформувалося досить неоднозначне враження

Відгуки про КА Кредит Експрес

Що таке колекторське агентство «Кредит Експрес»?

Історія і керівництво

Колекторська організація «Кредит Експрес» почала свою роботу зі стягнення заборгованостей ще в 1999 році. При цьому на території Східної Європи дане агентство було чи не єдиним, орієнтованим на повернення непогашених боргів.

На даний момент діяльність компанії поширюється на боржників десяти країн, в тому числі і на позичальників Російської Федерації.

Своїм партнерам компанія «Кредит Експрес» пропонує:

  • захист репутації при спробі стягнення заборгованості;
  • застосування до боржників виключно сучасних і законних методів стягнення;
  • прозорі умови співпраці;
  • конфіденційність даних при роботі з персональною інформацією.

Колекторським агентством «Кредит Експрес» пропонується наступний перелік послуг:

  • стягнення заборгованості на будь-якій стадії;
  • систематичне стягнення боргів;
  • моніторинг заборгованостей і фінансового становища безнадійного боржника протягом десяти років;
  • викуп наявного боргу.

реквізити

Для безготівкової оплати заборгованості позичальника можуть знадобитися реквізити компанії:

Повна назва колекторського агентства: Товариство з обмеженою відповідальністю «Кредітекспресс Фінанс», ТОВ «КЕФ»
свідоцтво про Державну 1127747190152
ІПН 7707790885

Чи має ліцензію і входить до реєстру?

Згідно з інформацією, наданою на офіційному сайті Федеральної Служби судових приставів (читайте: як дізнатися свою заборгованість через сайт ФССП ), Колекторське агентство «Кредит Експрес» вступило в державний реєстр 12 січня 2017 року за реєстраційним номером запису 5/17/77000-КЛ.

Діяльність компанії застрахована в ВАТ «Альфа Страхування».

методи роботи

До законних методів агентства ставляться:

  1. розсилка смс-повідомлень, а також поштових і електронних листів з попередженнями про штрафні санкції;
  2. телефонні дзвінки з питань погашення боргу;
  3. особисті зустрічі з коректним веденням переговорів і без залякування боржника.

Серед протиправних методів роботи агентства були помічені такі порушення, як:

  • психологічний тиск на позичальника і членів його сім'ї;
  • погрози фізичною розправою щодо як самого боржника, так і його сім'ї (в тому числі дітей);
  • загрози псування майна.

Як боротися і чи варто платити?

Велика частина боржників даного агентства стверджує про те, що чинити опір співробітникам «Кредит Експрес» абсолютно марно, так як ситуація може тільки ускладнитися.

Однак деякі позичальники настійно рекомендують звернутися за юридичною допомогою до професіоналів, а при подальших комунікаціях з колекторами використовувати аудіо- і відеозйомку. У разі, якщо співробітники агентства перевищують власні повноваження в спілкуванні з позичальником, необхідно зателефонувати на гарячу лінію компанії і повідомити про намір потиснути скаргу в прокуратуру. Якщо дані дії не допоможуть, і тиск з боку колекторів продовжиться, то звернення в прокуратуру і до суду допоможе врегулювати дану проблему.

Крім того, одним з найбільш дієвих варіантів вирішення спору необґрунтованих дзвінків є звернення до Роскомнадзор - після розгляду скарги відомство вилучить персональні дані заявника, і колектори більше не зможуть його потурбувати.

Важливо пам'ятати, що вести переговори з колекторами необхідно максимально ввічливо і коректно, не дозволяючи собі зриватися на крик або загрози, навіть якщо подібна поведінка було помічено за співрозмовником. Подібна реакція боржника лише погіршує ситуацію і ніяк не допоможе вирішити проблему, що склалася.

Але губитися під час розмови з колекторами теж не потрібно - велика частина методів стягувачів орієнтована на юридичну неграмотність боржників. Тому як тільки співрозмовник зрозуміє, що ви знайомі з законодавством, ставитися до вас стануть спокійніше і з більшою повагою. В іншому випадку на допомогу завжди готові прийти співробітники правоохоронних органів.

Якщо ваш борг по кредиту потрапив в «Кредит Експрес» на законних підставах, то це означає, що агентство стало повноправним власником вашої заборгованості, а значить, платити за кредитом агентству обов'язково.

Необхідно пам'ятати, що мінімум за місяць до моменту здійснення операції з передачі права вимоги боргу позичальник повинен отримати письмове повідомлення про переуступку заборгованості. В іншому випадку угода вважається недійсною, а боржник має право направляти платежі на реквізити первинного кредитора. Якщо борг буде погашений шляхом перерахувань первісного кредитора, то відповідальність перед колекторами в такій ситуації буде нести саме банк, а не колишній боржник.

Офіційний сайт

Офіційний сайт колекторського агентства «Кредит Експрес» був запущений в 2008 році. Знайти всю необхідну інформацію можна, відвідавши портал по посиланню www.creditexpress.ru .

На даному порталі представлена ​​наступна інформація:

  • опис діяльності агентства;
  • особистий кабінет для клієнтів і боржників;
  • інформація про вільні вакансії в компанії.

Функціонал сайту дозволяє користувачам оплатити власну заборгованість, задати питання за допомогою онлайн-консультанта, зробити дзвінок по скайпу завдяки спеціальній функції або відправити повідомлення за допомогою форми зворотного зв'язку.

Відгуки про колекторському агентстві «Кредит Експрес»

постраждалих боржників

Негативних відгуків від боржників агентства в мережі близько 80 відсотків від загальної маси. В даних повідомленнях йдеться про те, що методи роботи агентства протизаконні, а співробітники спеціалізуються на наданні психологічного тиску і залякування боржників.

При цьому деякі позичальники зазначають, що що раніше не зустрічали більш відкритих і співчутливих співробітників колекторського агентства, які намагаються спільними зусиллями вирішити ситуацію, що склалася.

Після внесення поправок в російське законодавство щодо колекторів , Протиправні дії агентства стали проявлятися набагато рідше, однак не зникли повністю.

Співробітників про роботу

У той же час співробітники колекторського агентства хвалять компанію в основному за надану можливість підвищити власну кваліфікацію як спеціаліста і за отриманий під час роботи в «Кредит Експрес» досвід.

Негативні відгуки співробітників компанії повідомляють про те, що в зв'язку зі складною специфікою роботи з недобросовісними клієнтами і деякими особливостями працевлаштування, в «Кредит Експрес» задоволена велика текучка кадрів. Крім того, деякі працівники скаржаться на систематичне погіршення умов роботи і постійні штрафні санкції, які проявляються у позбавленні частини заробітної плати і премій.

Телефон гарячої лінії та адреса в Москві

Для клієнтів і боржників агентства компанія «Кредит Експрес» виділила гарячу лінію служби підтримки. Для отримання необхідної консультації необхідно зателефонувати за номером +7 (495) 726-56-53.

Для вирішення будь-яких питань жителі столиці мають можливість звернутися за адресою: місто Москва, вулиця Бутирський Вал, будинок 68/70, будова 1.

При взаємодії з будь-яким колекторським агентством необхідно пам'ятати, що всі погрози на адресу боржника та його сім'ї - протизаконні, а людина, їх висловлює, повинен бути притягнутий до відповідальності. Тому при виявленні першого ж правопорушення необхідно негайно звернутися до правоохоронних органів, не чекаючи повторення неприємної ситуації.

Що таке колекторське агентство «Кредит Експрес»?
Як боротися і чи варто платити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online