Адвокат з житлових спорів

  1. Вирішення житлових суперечок
  2. Чому варто звернутися до професіоналів?
  3. Наші переваги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Житлові спори в Москві далеко не рідкість Житлові спори в Москві далеко не рідкість. Вони стали класичним «каменем спотикання» для багатьох наших співвітчизників, про який розбився не один корабель хороших відносин. Адже розбіжності з питань, пов'язаних з житлоплощею і подібного роду нерухомістю, найчастіше виникають саме між родичами.

Судові розгляди з питань, пов'язаних з житловими проблемами, одні з найбільш складних. В СРСР до вступу в силу ринкових реформ подібні питання розглядалися в адміністративному порядку, тобто судовим органам влади вони були не підвідомчі. Після проведення реформ і переходу на ринкову економіку ситуація змінилася.

Вирішення житлових суперечок

Відповідно до російського законодавства житлові спори можуть виникати на основі наступних питань:

  • Примусове виселення осіб, свавільно зайняли певну житлоплощу.
  • Виселення громадян з будинків, що знаходяться в аварійному стані і загрожують швидким обвалом.
  • Надання житла на вимогу, яке було засноване на цивільних і правових зобов'язаннях осіб, які займають дану територію. До подібних вимог належать такі:

- покупки або продажу житла;

- довічне утримання квартири або будинку;

- безоплатне користування житлом;

- житлово-комерційний найм;

- правила прийняття спадщини;

- знесення житлового будинку, в якому знаходиться квартира, або його капітальний ремонт.

  • Видача ордера або будь-яких інших документів на житлове приміщення.
  • Надання житлоплощі особам, які мають право на позачергове отримання житла відповідно до російського законодавства.
  • Надання жилого приміщення особам, які не отримали його в відведений для цього термін.
  • Примусовий обмін житла.

Окремим пунктом можна виділити питання житлового права, суміжні з сімейним правом. Зокрема, житлові спори, засновані на користуванні житлом подружжя. До таких питань належать такі:

  • Визнання житла, яким володіють подружжя, що належить їм на праві спільної власності. Визначення порядку користування нею.
  • Розділ нерухомого майна (квартири або будинку) після розлучення.
  • Питання, пов'язані з житлоплощею подружжя, які перебувають у фіктивному шлюбі.

Порядок вирішення житлових спорів визначається компетентними органами, для кожного конкретного випадку він індивідуальний.

Суди не розглядають позови з питань, що входять до компетенції інших органів. До подібних питань відносяться, в першу чергу:

  • Надання приміщення сім'ям, які потребують поліпшення своїх житлових умов.
  • Обмін займаного житлового приміщення на інше, меншої площі.

Дозвіл житлових спорів може проходити не тільки в судовому, а й в адміністративному порядку. Подібні питання розглядаються спеціально створеними комісіями і органами місцевого самоврядування.

Різниця тільки в тому, що таке адміністративне установа, як житлова комісія встановлює, не уповноважене приймати остаточні рішення з тих чи інших житлових питань. Вони лише можуть розробити шляхи можливого вирішення даної проблеми, яка була озвучена в скарзі приватної особи. Ці варіанти комісія передає в органи місцевого самоврядування, що приймає остаточне рішення з даного питання.

Чому варто звернутися до професіоналів?

Питання житлового права досить складні і різноманітні. Юридично неграмотний підхід з вашого боку, а також зайва поспіх можуть тільки погіршити ситуацію. Це призведе до того, що ви заплутаєтеся у своїх житлових питаннях ще більше, а судовий розгляд в такому випадку може тривати не один рік.

Тільки кваліфікований і досвідчений юрист з житлових спорів зможе допомогти в складних питаннях житлового права. Це найбільш оптимальний і найбільш вигідний для вас вихід з ситуації, що склалася. Не варто намагатися вирішити подібні проблеми самостійно.

Наші переваги

Якщо вам потрібен досвідчений і професійний юрист з житлових спорів в Москві , Рекомендуємо звернутися за допомогою до наших фахівців. Досвідчені та кваліфіковані адвокати та юристи зможуть допомогти в найскладніших і заплутаних справах. Наші професіонали допоможуть вам на всіх етапах судового розгляду:

  • Надаємо юридичний супровід угод з нерухомістю, щоб на самому початку шляху ви могли уникнути неприємних сюрпризів надалі і були обізнані про всі нюанси і підводні камені укладаються вами угод.
  • Надаємо безкоштовну консультацію з питань, пов'язаних з житловим правом і суміжними з ним областями юриспруденції.
  • Допоможемо розібратися у всіх аспектах конкретно вашого питання і визначитися, яку саме правову позицію необхідно буде зайняти у вашому випадку.
  • Надання повного списку документів, які можуть знадобитися в процесі судового розгляду.
  • Допомога в зборі всіх необхідних документів та довідок.
  • Захист ваших інтересів під час розгляду безпосередньо в залі суду.
  • Доб'ємося вирішення питання на вашу користь.
  • Здійснення повноцінного контролю за виконанням постанови, озвученого в результаті судового процесу.

Наша компанія надає кваліфіковану допомогу в житлових суперечках. Ми працюємо в даній правовій сфері багато років і знаємо, що потрібно для успішного завершення будь-якої справи.

В успіху процесу, розпочатого з нашою допомогою, ви можете не сумніватися. Складно знайти питання, пов'язане з житловими спорами, на який не змогли б відповісти наші фахівці. Професіоналізм у роботі та індивідуальний підхід до кожного клієнта - ось що робить нас не просто юридичною фірмою, а справжніми помічниками в будь-яких скрутних ситуаціях.

А також:

Подуслугі:

Чому варто звернутися до професіоналів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online