Адвокат в кішіневё

  1. Furtunalawyers.com
  2. Нова процедура виконання рішень ЄСПЛ на території Республіки Молдова
  3. Шість правил, яких треба дотримуватися при оренді квартири
  4. Менше дозволів для початку комерційної діяльності в Молдові
  5. У Молдові вступив в силу закон дозволяє конфіскацію необґрунтованого майна
  6. Зміна правил ліквідації неактивних підприємств в Молдові
  7. Нові правила при реєстрації підприємств в Молдові
  8. Адвокат в кішіневё
  9. Адвокат Горулько В.Н.
  10. Відгуки клієнтів
  11. Це цікаво:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З огляду на, що сьогодні в Республіці Молдова досить нестабільне законодавство, яке змінюється практично щотижня, досить не адекватне система правосуддя, то за даних умов, велику роль відіграє оперативність, професіоналізм і конфіденційність наданих послуг з боку адвоката. Мета створення даного сайту є не позначення своєї присутності в Інтернеті, що більшість в Молдові відносять більше до категорії респектабельності, а можливість надавати клієнтам, як уже наявними, так і потенційним, в оперативному режимі, необхідні відповіді на виниклі юридичні питання, і здійснення кращих пропозицій і правових варіантів швидкого реагування на нестандартні юридичні ситуації. І що, дуже істотно, завжди дозволяє нашим клієнтам, бути на зв'язку з адвокатом, для отримання екстреної консультації або юридичної допомоги в разі термінової необхідності.

Тим більше, що в даний час, в Респупбліке Молдова, згідно з чинним законодавством, представлення інтересів в будь-якій судовій інстанції, може здійснюватися виключно ліцензованим адвокатом, а не будь-якою особою, навіть якщо, воно має юридичний диплом.

Погодьтеся, що в повсякденному житті, ми не завжди обдумуємо свої дії з точки зору права, але при виникненні проблем, ми хочемо оперативно отримати юридичну консультацію від практикуючого адвоката, що має багаторічний досвід і практику.

Крім того, за допомогою юридичної компанії «Serghei Cozma Law Firm» (SCLF), зареєстрованої в Сполучених Штатах Америки, ми маємо можливість надання юридичних та інших консалтингових послуг з питань здійснення діяльності клієнтів за межами Молдови.

У Молдові, на сьогоднішній день, діє офіційно зареєстроване представництво даної юридичної компанії, з розташуванням в Кишиневі. Більш детально можна ознайомитися з даними можливостями, перейшовши на сторінку Serghei Cozma Law Firm (USA).

Так само, в березні 2015 року, було відкрито представництво юридичної компанії Serghei Cozma Law Firm в м Падова, Італія. Перелік послуг, що надаються даними представництвом, адресу та контактний телефон можна знайти перейшовши на сторінку Serghei Cozma Law Firm (Italy).

Адвокат Сергій Козма, так само є керуючим партнером міжнародної консалтингової компанії Adam Global (офіси в Лондоні - Великобританія і Дубаї - Об'єднані Арабські Емірати), яка має можливість надання бізнес рішень, включаючи міжнародне податкове планування, створення компаній, вихід на ринок різних країн, реєстрацію і захист інтелектуальної власності, офф-шорні бізнес рішення, податкове супроводження в 64 країнах і 112 містах світу. Для більш докладної інформації відвідайте сторінку Adam Global.

Використовуючи даний сайт, у Вас будуть кращі можливості, в режимі реального часу, отримати допомогу адвоката, як в Молдові і Кишиневі, так і за їх межами, при цьому, за запитом, ми зможемо її надати, як в електронному форматі, так і безпосередньо .

Крім того, за вашим вибором, адвокат зможе надати потрібну вам послугу в письмовому вигляді (у формі юридичного висновку) або зробити правову експертизу (Legal Due Diligence) і направити по Вашому інтернет адресою, або ж передати вам при особистій зустрічі.

Скориставшись можливостями нашого сайту, Ви зможете, не втрачаючи свого особистого часу, отримати готові пакети документів, необхідні, наприклад, для подання позовної заяви в будь-яку судову інстанцію в Республіці Молдова, будь петиції в державні органи, контрактні документи для підписання зі своїм контрагентом і багато інше, що відноситься до правової сфери діяльності. Більш докладно про це, Ви зможете ознайомитися на сторінці «Наші послуги».

У будь-якому випадку, форми і види консультацій, які Ви будете отримувати, скориставшись послугами адвоката і можливостями, запропонованими нами, за допомогою даного сайту, продемонструють Вам всю доступність, оперативність, і, що особливо важливо, якість наших адвокатських послуг. У будь-який час, Ви зможете зв'язатися з нами за телефонами та електронною поштою або через skype, viber, WhatsApp і Telegram обговорити будь-правове питання, яке у Вас виникло, не залежно від Вашого місцезнаходження, і ми спільно визначимося, яким чином, і в який формі надати вам юридичну допомогу, як в самій Молдові, так і за кордоном.

Так само, Ви можете задати питання адвокату і отримати консультацію за допомогою електронної пошти. Ваше питання можна направити зі сторінки «Зворотній зв'язок». Заповнивши форму, Ви в найкоротший час, отримаєте на вказану вами адресу електронної пошти, детальну консультацію адвоката. Дана консультація проводиться в найкоротші терміни.

Все вище зазначене, дозволяє нам охопити практично весь спектр юридичних та консалтингових послуг в Молдові, незалежно від того чи є ви юридичною або фізичною особою, і ваших вимог з надання правових послуг, як в самій Молдові, так і за її межами.

Для того, щоб завантажити додаток клікніть тут.

Адвокат Сергій Козма

Контакти:

Serghei Cozma Law Firm

www.advocatmoldova.com

Вам потрібен адвокат у Молдові Вам потрібен адвокат у Молдові?
Кращий адвокат в Кишиневі.
Юридичні послуги від Олександра Берназ.

Діяльність адвокатського кабінету Олександру Берназ
заснована на наступних принципах:

  • професіоналізм
  • оперативність
  • Конфіденційність
  • Адвокат Олександру Берназ, будучи високопрофесійним юристом,
    має більш ніж 10-річний стаж роботи в органах прокуратури РМ.

    Трудова діяльність:

    1995-2000г.г. - навчання на юридичному факультеті Молдавського Державного Університету;

    2000-2011г.г. - робота в органах Прокуратури Республіки Молдова, з яких понад 7-ми років на посаді прокурора відділу здійснення кримінального переслідування у справах особливої ​​важливості Генеральної прокуратури Республіки Молдова;

    з 2011р. - адвокат, член Спілки адвокатів Республіки Молдова.

    публікації:

  • Інформаційний бюлетень Генеральної прокуратури РМ, №8 від 2005р. - публікація виступу на розширеному засіданні колегії Прокуратури Республіки Молдова, від 27.10.2005г. "
  • Участь в міжнародних семінарах і конференціях:

    В період діяльності в органах прокуратури Олександру Берназ, представляючи Генеральну прокуратуру Республіки Молдова, взяв участь в різних міжнародних семінарах і конференціях:

  • 22 березня 2007 р. взяв участь і виступив з доповіддю на семінарі ОБСЄ про посилення правового співробітництва в питаннях кримінального провадження з метою протидії тероризму. Семінар був організований ОБСЄ в м.Відень, Австрія;
  • 01 квітня 2008. взяв участь в міжнародній конференції «Octopus» з питань співпраці проти комп'ютерних злочинів, організованої Радою Європи в Страсбург, Франція;
  • 10 березня 2009. повторно взяв участь в черговій міжнародній конференції «Octopus» з питань співпраці проти комп'ютерних злочинів, організованої Радою Європи в Страсбург, Франція;
  • 02 листопада 2010 року прийняла участь в Східно-Європейської конференції з питань національних превентивних механізмів боротьби з жорстоким поводженням і розслідування таких фактів, організованої в м.Одеса, Україна.

Заходи заохочення:

29.01.2008г. Олександру Берназ був нагороджений Генеральним прокурором Республіки Молдова почесною грамотою 2-го ступеня - за зразкове виконання своїх службових обов'язків на посаді прокурора відділу здійснення кримінального переслідування у справах особливої ​​важливості Генеральної прокуратури Республіки Молдова.

Записатися на консультацію адвоката Олександра Берназ можна прямо зараз за телефоном + (373) 794-806-18 або через форму зворотного зв'язку на сайті.

www.avokatul.md

Furtunalawyers.com

ОБЛАСТІ ПРАКТИКИ

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

ПОШУК НА САЙТІ

ПОШУК НА САЙТІ

Нова процедура виконання рішень ЄСПЛ на території Республіки Молдова

20.07.2016 набула чинності постанова уряду Республіки Молдова про затвердження Положення про порядок виконання постанов і рішень Європейського суду з прав людини, яке, по суті, винесено на підтримку Закону про Урядового представника. Згідно з документом, [Читати далі. ]

Шість правил, яких треба дотримуватися при оренді квартири

На перший погляд, оренда квартири це досить проста річ - одна людина дає житлоплощу, а інший за це платить певну суму грошей і обидві сторони задоволені. На практиці, ж, ці прості, на перший погляд відносини можуть ускладнитися настільки що суперечки виникли між [Читати далі. ]

Менше дозволів для початку комерційної діяльності в Молдові

17 липня 2016 року набрав чинності ряд змін в Законі про внутрішню торгівлю, які суттєво спрощують процедуру початку торгової діяльності, також скорочує для підприємців час і витрати. Нові поправки зменшили кількість дозволів і спростили процедуру початку [Читати далі. ]

У Молдові вступив в силу закон дозволяє конфіскацію необґрунтованого майна

30-го липня 2016 був опублікований в Офіційному моніторі і вступив в силу Закон про Національний органі по непідкупності. Закон регламентує структуру Органу з непідкупності, процедуру призначення керівних органів, діяльність інспекторів з непідкупності, порядок здійснення [Читати далі. ]

Зміна правил ліквідації неактивних підприємств в Молдові

На початку липня, поточного року вступили в силу поправки і доповнення в Законі o державної реєстрації юридичних лиці індивідуальних підприємців, зокрема щодо неактивних підприємств. Таким чином, було змінено поняття «недіюче юридична [Читати далі. ]

Нові правила при реєстрації підприємств в Молдові

З 01 липня 2016 вступили в силу доповнення до Закону o державну реєстрацію юридичних осіб та індивідуальних підприємців. Нова редакція закону передбачає, що юридичні особи та приватні підприємці зобов'язані надавати додаткові документи при реєстрації [Читати далі. ]

www.furtunalawyers.com

Адвокат в кішіневё

+ 373-60-244-200
вул. Александру чел Бун 89, м.Кишинів, Молдова

Адвокатська Віктора Лівинці очолює юрист Віктор Лівинці, який є адвокатом і членом Колегії Адвокатів м.Кишинева Союзу Адвокатів Республіки Молдова. Адвокат Віктор Лівинці вивчав право і закінчив юридичні факультети Державного Університету Молдови (1992), Центрально-Європейського Університету (1993) і Університету Northwestern (1994).

Адвокатська Віктора Лівинці був створений і зареєстрований для здійснення професійної адвокатської діяльності відповідно до вимог чинного законодавства.

Головним напрямком діяльності Кабінету Адвоката є надання кваліфікованої юридичної допомоги фізичним і юридичним особам та надання професійних юридичних послуг вітчизняному та закордонному бізнесу в Республіці Молдова.

У своїй діяльності Адвокат Віктор Лівинці керується принципами гуманізму та верховенства права і тим, що юридична допомога, що надається адвокатом, повинна відповідати передовій професійній юридичній практиці, матеріальним і процесуальним нормам законодавства і грунтується на професійному і коректну поведінку.

Адвокат здійснює свою діяльність на підставі ліцензії, яка видається відповідно до чинного законодавства Республіки Молдова та надає професійну юридичну допомогу фізичним особам і юридичним особам відповідно до договору.

Адвокатська Віктора Лівинці знаходиться в столиці Республіки Молдова, в місті Кишиневі, проте послугами адвоката можна скористатися не тільки в столиці, але і в інших містах Молдови.

Адвокат не використовує в рекламних цілях посилання на міжнародні юридичні рейтинги, які представляють собою чисто комерційні проекти відповідних підприємств.

Питання або звернення направляйте адвокату в Молдові по факсу або за адресою електронної пошти.

Щоб відправити нам повідомлення, заповніть форму

advocate-moldova.com

Адвокат Горулько В.Н.

Н

Послуги адвоката надаються не тільки фізичним, але і юридичним особам. Якщо раптом ви постраждали від кого - то, то вам необхідний адвокат. Якщо ваша фірма зіткнулася з юридичними труднощами, які вам не під силу - вам необхідний адвокат. Якщо ваш бізнес занепадає через чиїхось неправомірних дій - вам необхідний адвокат.

На сьогоднішній день саме адвокат допоможе професійно відстояти ваші права в суді і різних інстанціях, збере і підготує за вас всі необхідні документи, побудує кращу тактику по доведенню вашої невинності або доказу провини людини, який порушив ваші права, оскаржить судове рішення, а також братиме участь не тільки на кожному слуханні, але і при будь-яких слідчих діях, що проводяться з Вами. Простіше кажучи - адвокат зробить все, щоб добитися потрібного вам результату справи. А в разі, якщо судове рішення не задовольнить вас - допоможе скласти скаргу на перегляд вашої справи.

Якщо вам потрібна допомога досвідченого адвоката в Москві - сміливо звертайтеся до нас. У будь-якій незрозумілій для вас з юридичної точки зору ситуації адвокат не тільки направить справу в потрібне русло, а й буде постійно з вами на зв'язку. В послуги адвоката входить захист в суді та інших інстанціях, де людина без знання закону програє в одну мить. Так само адвокат вибере для вас кращу стратегію по досягненню вашої мети - доказу невинності або покаранню вашого кривдника або правопорушника. Саме висококваліфікований адвокат, який розбирається в багатьох сферах буде кращим рішенням при зіткненні з порушеннями ваших прав чи свобод.

Відгуки клієнтів

Хочу подякувати адвоката Володимира Миколайовича за кваліфіковане ведення нашої справи, яке було досить складним і заплутаним. З самого початку роботи стало ясно, що Володимир Миколайович висококласний фахівець, він докладно і глибоко вивчив проблему, а в подальшому і виграв справу. Якщо у Вас є необхідність у юридичній допомозі я рекомендую звернутися до адвоката Горулькову В.Н.

vgorulkov.ru

Це цікаво:

  • адвокати Електрозаводська Юрист на Електрозаводська Електрозаводська Юридична консультація, Юристи, Адвокати Юридична консультація в районі метро Електрозаводська - це послуга по правовій підтримці та екстреної допомоги населенню. Юристи і [...]
  • Безкоштовна консультація юриста по сімейних справах Безкоштовні юридичні консультації з сімейних питань онлайн Як надаються безкоштовні консультації юриста з сімейних питань? На порталі «Law Divorce» є кілька способів юридичного консультування. [...]
  • Суди москви ЮАО «ТРУНОВ, Айвар І ПАРТНЕРИ» Міжнародна Юридична фірма заснована в 2001 році «TRUNOV, AYVAR & PARTNERS» International Law Firm Est. in 2001 +7 (499) 158-29-17 +7 (499) 158-85-81 +7 (499) 158-65-66 Районні суди - Південний [...]
  • Зв'язок із нормам міжнародного права в законодавстві рф До питання про зворотної відсилання і відсилання до права третьої держави в законодавстві РФ On the question of remission and transmission in private international law of Russian Federation У статті проведено аналіз [...]
  • Юридична допомога трудові спори безкоштовно Безкоштовні юридичні консультації по трудових спорах Практично кожен працездатний громадянин стикався з тими чи іншими порушеннями в процесі прийому на роботу, виконання трудових обов'язків, оплати праці, [...]
  • Актуальні питання юристам Вечірній курс підвищення кваліфікації «Інтелектуальна власність: актуальні правові питання і судова практика» Новосьолова Людмила Олександрівна - д.ю.н., завідувач кафедри інтелектуальних прав МДЮА ім. [...]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online