МТС відкриває безпроцентну розстрочку на рік для 30 моделей смартфонів і планшетів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мобільний оператор МТС покращує з 15 квітня умови покупки смартфонів і планшетів. У всіх салонах МТС і онлайн-магазині shop.mts.by тепер відкрита безвідсоткова розстрочка на 30 моделей від Samsung, Huawei, Nokia, LG, Lenovo і інших відомих виробників. Розстрочка надається абонентам на 12 місяців без довідок і поручительства.

Покупці смартфонів отримають в подарунок безкоштовний інтернет пакет - від 3 до 5 ГБ, а абоненти, які отримують смартфони Huawei, - до 10 ГБ на півроку. Разом з цим вони також зможуть протягом двох місяців безкоштовно користуватися послугою «МТС Кіно».

Для нового гаджета можна придбати зовнішній акумулятор Huawei Power Bank , Який продається зі знижкою за 195 000 рублей. На вибір доступні три кольори аксесуара: чорний, білий і рожевий.

Абоненти МТС після покупки Android-смартфона зможуть встановити собі безкоштовний додаток для доступу до персонального «хмарі» «МТС Диск» . Разом з фотографіями та іншою інформацією користувачі смартфонів будуть безкоштовно синхронізувати по мобільній мережі самий «важкий» контент - відео. В безкоштовне розпорядження користувачеві надається 2 ГБ хмарного простору.

Оформити безпроцентну річну розстрочку на будь-який з 30 смартфонів абоненти можуть в рамках акцій хороші смартфони , Смарт-весна і Планшети всім . Найбільш цікавими моделями з точки зору вартості є смартфони Huawei P7, Samsung Galaxy Grand 2, Samsung Galaxy S3 Duos, а також доступний Nokia 530.

Поряд з винятковою продуктивністю помітною перевагою флагмана Huawei P7 є стильний і витончений дизайн. У моделі немає нічого зайвого - все знаходиться на своїх місцях. Лицьова і тильна сторони смартфона захищені склом підвищеної міцності Corning Gorilla Glass 3.

Оформити смартфон в безпроцентну розстрочку можна з щомісячним платежем 309 000 рублів. Підсумкова сума виходить така ж, як і при покупці за повну вартість 4 398 000 рублей.

Для кожного смартфона Huawei передбачений подвійний бонус - інтернет-пакет 10 ГБ і доступ з мобільного до онлайн-кінотеатру kino.mts.by, де розміщені десятки тисяч фільмів, серіалів і мультфільмів.

Samsung Galaxy Grand 2 обладнаний 4-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon з тактовою частотою 1.2 ГГц, оперативною пам'яттю 1,5 ГБ, вбудованою пам'яттю - 8 ГБ. Задня кришка виконана з пластика, що імітує шкіру, з прострочкою - це фірмовий стиль флагманів Samsung.

Щомісячний платіж по безпроцентної розстрочення на Grand 2 становить 249 000 рублів. Підсумкова сума виходить така ж, як і при покупці за повну вартість 3 483 000 рублей.

Samsung Galaxy S3 Duos має діагональ екрану 4,8 дюйма (1280х720 пікселів), який виконаний за технологією Super AMOLED (PenTile). Його захищає загартоване скло Gorilla Glass 2 з олеофобним покриттям. Немає навіть натяку на зернистість - щільність точок понад 300 на дюйм, кути огляду максимальні, а чорний колір по-справжньому глибокий. Серцем Samsung Galaxy S3 Duos є чіп Snapdragon 400 (MSM8226), який забезпечує одночасно швидку роботу і високу енергоефективність. Гарних результатів також сприяє зрослий до 1,5 ГБ обсяг оперативної пам'яті.

Гарних результатів також сприяє зрослий до 1,5 ГБ обсяг оперативної пам'яті

Смартфон Samsung Galaxy S3 Duos також можна оформити в безпроцентну розстрочку на 12 місяців. Сума всіх платежів дорівнюватиме вартості без розстрочки - 3 288 000. Щомісячний платіж становить 239 000 рублів.

Найбільш бюджетний варіант - 3G-смартфон Nokia Lumia 530 під управлінням Windows Phone 8.1 можна придбати всього за 699 ​​000 рублів! У нього 4-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 200 з тактовою частотою 1,2 ГГц, 512 МБ оперативної і 4 ГБ вбудованої пам'яті, яку можна розширити за допомогою microSD. Як бонус покупець отримає інтернет-пакет 3ГБ.

Як бонус покупець отримає інтернет-пакет 3ГБ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online