іпотека | ТОВ Агентство нерухомості «Нова Квартира»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ВИГІДНА ИПОТЕКА КОЖНОМУ

МИ ПРОПОНУЄМО:

1. Іпотека для власників бізнесу

2. Рефінансування іпотечних кредитів

3. Іпотека під заставу наявної нерухомості

4. Іпотека + материнський сертифікат

5. Іпотека для військовослужбовців

6. Іпотека на новобудову

7. Іпотека для іногородніх

8. Іпотека на заміську нерухомість

9. Іпотека під заставу наявної нерухомості

10. Іпотека і інвестиції

11. Іпотека по 2-м документам (з початковим внеском більше 40%)

12. Іпотека без підтвердження доходів

1. ИПОТЕКА ДЛЯ ВЛАСНИКІВ БІЗНЕСУ

ИПОТЕКА ДЛЯ ВЛАСНИКІВ БІЗНЕСУ

Основною особливістю кредитування власників бізнесу полягає в необхідності проводити аналіз самого бізнесу, як джерела його доходів. Це значно ускладнює процедуру перевірки позичальника і отримання рішення про схвалення кредиту.

При кредитуванні власників бізнесу та афілійованих осіб не слід "перетворювати" їх в найманих співробітників. Якщо вони беруть участь в розподілі прибутку - вони повинні розглядатися як "бізнес", в іншому випадку банк може відмовити у видачі кредиту.

До не давнього часу отримати іпотеку власнику бізнесу було проблематично.
Не секрет, що банки вважають бізнесменів більш високо-ризиковими позичальниками, ніж тих, хто працює за наймом. Але час іде і все змінюється.
Бізнес в Росії розвивається швидкими темпами: успішних людей, тих, хто відкривають свою справу, стає з кожним роком все більше. Власники бізнесу так само, як наймані співробітники, прагнуть поліпшити свої житлові умови, і часто звертаються в банк за іпотечним кредитом.

Отримати іпотеку як найманий співробітник?

Нерідко, власники бізнесу працюють у себе ж в організації найманими працівниками, наприклад, директором або бухгалтером, і наївно вважають, що можна отримати іпотечний кредит одним з найбільш зручних способів і без зайвої витрати часу на збір документів, а саме отримати іпотеку, як найманий працівник з мінімальним пакетом документів. Але, на жаль, це не завжди так. Банки все одно бачать, що клієнт є власником бізнесу, і починають мучити бізнесмена купою паперів.

Складнощі отримання іпотечного кредиту власникам бізнесу

Отримання іпотечного кредиту в банку може зайняти від одного до трьох тижнів, а в деяких випадках термін може становити і до півтора місяців, більшу частину цього часу займає збір та узгодження необхідних документів. Отримання іпотечного кредиту власником бізнесу більш складний процес і, як правило, процентні ставки вище, ніж у найманих працівників. До того ж, банк вимагає додаткові документи не тільки по власнику, але і по діяльності самого підприємства.

ТОВ АН Нова квартира пропонує Вам взяти всі проблеми по підготовки пакету документів та виборі найбільш вигідною іпотечної програми для покупки об'єкту нерухомості.

2. рефенансірованія ІПОТЕЧНИХ КРЕДИТІВ

рефенансірованія ІПОТЕЧНИХ КРЕДИТІВ

Що таке рефінансування кредиту?

Рефінансуванням є повне або часткове погашення кредиту за рахунок отримання нових кредитів з сторонніх банків, або з банку, з яким у вас вже є діючий договір. Рефінансування банківського кредиту застосовується при зміні умов і зниження ставок по кредитах, також в разі зниження платоспроможності клієнта. Значить у вас є можливість отримати кредит на більш тривалий термін, за рахунок цього ви знизите щомісячні виплати.
Боротьба за позичальників на іпотечному ринку стає дедалі більше! Банки один за іншим відкривають програми по рефінансуванню кредитів, адже рефінансування дозволить клієнтові достроково погасити кредит, взятий в іншому банку, оформивши новий кредит на більш вигідних умовах. Це вигідно знижує процентну ставку, а також дозволить збільшити термін іпотечного кредиту і розмір.

Ми допоможемо вам обміняти іпотечний кредит на більш вигідний! Адже рефінансування - допоможе вам платити менше.
Чому ви ще не знаєте про рефінансування?

Чому банки самі не говорять про програми рефінансування? Потрібно пам'ятати, що ця програма дозволяє заощадити на платежах банку, і тому інформація про програму рефінансування іпотечних кредитів доходить до клієнта часто із запізненням або через іпотечних брокерів.

3.КРЕДІТ ПІД ЗАСТАВУ НАЯВНОЇ НЕРУХОМОСТІ

При даній формі кредитування позичальник отримує кредит під заставу нерухомості, яка вже знаходиться у нього у власності.

Можливі два варіанти кредитування:

Цільовий кредит - на певні цілі, наприклад, покупку іншої нерухомості

Нецільовий кредит - на будь-які цілі без перевірки цільового використання коштів

При цільовому кредитуванні банк перевіряє мета використання коштів, якої може бути придбання іншої нерухомості, придбання майна, здійснення будівництва, виконання ремонтних робіт (ремонт квартири) і т.д.

У разі нецільового використання коштів банк не перевіряє, на які цілі позичальник витратить отриманий кредит.

Як правило, ставки за нецільовим кредитом вище, ніж за цільовим, так як банк несе вищі ризики.

Початковий внесок не потрібно. Банк оцінює нерухомість і видає кредит на суму, меншу ніж оціночна вартість. Як правило, під наявну нерухомість можна отримати кредит в розмірі 60-80% від її оцінної вартості.

Наша компанія допоможе Вам взяти найбільш вигідний для Вас іпотечний кредит з вигідними умовами.

4. материнського капіталу

материнського капіталу

Материнський (сімейний) капітал 2016

Прагнення уряду РФ поліпшити демографічну ситуацію привела до введення 1 січня 2007 року федерального закону про материнський (сімейний) капітал.
Материнський капітал спрямований саме на збільшення народжуваності, а не на поліпшення матеріального становища сімей, як помиляються багато журналістські видання.
Право на отримання материнського (сімейного) капіталу мають сім'ї, які народили або усиновили другого і наступних дітей, так само право на материнський капітал мають чоловіки, які є єдиними усиновлювачами другого і наступних дітей.

Материнський капітал на покупку житла

Правильно почати з законів, що регулюють спрямування коштів материнського капіталу на поліпшення житлових умов, так як нас цікавить саме це питання.
Це Федеральний закон № 256-ФЗ «Про додаткові заходи державної підтримки сімей, які мають дітей» від 29.12.06 та Постанова Уряду РФ № 862 «Правила спрямування коштів (частини коштів) материнського (сімейного) капіталу на поліпшення житлових умов» від 12 грудня 2007 року (в редакції Постанови Уряду РФ від 13.01.2009 № 20).

Розмір материнського капіталу в 2016 році

Розмір материнського (сімейного) капіталу для тих, хто оформляє сертифікат у 2016 році і для тих, хто не скористався ним раніше, становить: 453 026 рублів.

Використання материнського капіталу

Материнський капітал в 2016 році можна направляти на:
- поліпшення житлових умов;
- отримання освіти дитиною;
- формування накопичувальної частини трудової пенсії для жінок.

Засоби материнського (сімейного) капіталу не передаються готівковими коштами. Використання коштів материнського (сімейного) капіталу можливо тільки після закінчення трьох років з дня народження або усиновлення другого, третього і наступних дітей.

Використовувати кошти материнського (сімейного) капіталу в якості початкового внеску по іпотечному кредиту, а також направляти їх на часткове або дострокове погашення за іпотечним кредитом можна не чекаючи досягнення трирічного віку другої дитини.

Якщо у Вас немає початкового внеску, а в наявності тільки материнський капітал телефонуйте нам. Ми допоможемо Вам в найкоротші терміни оформити іпотечний кредит на найвигідніших для Вас умовах.

5.ІПОТЕКА ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ.

Всеросійська програма "Військова іпотека" спрямована на реалізацію права військовослужбовців на житло за допомогою накопичувальної іпотечної системи житлового забезпечення. Можливість і обов'язковість участі в програмі військовослужбовців визначається їх званням і датою укладення першого контракту про проходження військової служби. Суть програми по військовій іпотеці в тому, що кожен рік на індивідуальний рахунок військовослужбовця, який бере участь в програмі, перераховується деяка сума грошей. Конкретний розмір суми встановлюється на рівні Уряду РФ і регулярно переглядається з урахуванням інфляції і загальноекономічної ситуації в країні. Накопичені гроші військовослужбовець зможе використовувати в якості початкового внеску при покупці житла за допомогою іпотечного кредиту.

Ми допоможемо не тільки вибрати найбільш вигідний для Вас банк для оформлення Військової іпотеки але і оформимо всі необхідні документи на обраний вами об'єкт нерухомості.

6. ИПОТЕКА на новобудови

ИПОТЕКА на новобудови

Ми пропонуємо максимальну кількість іпотечних програм для покупки квартири в новобудові.

Іпотечні програми для покупки квартири в новобудовах

1. Індивідуальні знижки від банків партнерів . Нульова комісія за видачу кредиту.

2. Схвалення квартири в споруджуваних будинках в інших банках. Якщо ви не можете отримати в кредит в одному банку, то можливо схвалити кредит іншому банку, який теж акредитував цей об'єкт нерухомості.

4. Ми можемо допомогти з іпотечним кредитом на покупку квартири в новобудові з переуступки або під заставу наявної нерухомості. Такий кредит не рідко найбільш вигідний.

5. Ми запропонуємо максимальну кількість квартир від надійних забудовників з кредитними програмами , Що відповідають вашим запитам.

Головною відмінністю іпотеки на новобудову від покупки квартири на вторинному ринку і на кредитні гроші полягає в тому, що на здобувається квартире ще немає власності.

Почнемо з простого.

Життєвий цикл квартири в новобудові

- Право забудовника на продаж квартир. Після отримання дозволу на будівництво забудовник починає будувати і отримує право продавати квартири.
- Приймання будинку і введення в експлуатацію. Після того як будинок побудований він приймається державною комісією і вводиться в експлуатацію.
- Передача квартири покупцеві. Тільки після цього забудовник може передавати квартиру покупцеві за актом прийому - передачі.
- Інженерні системи та комунікації. При цьому слід враховувати, що хоча квартира і передана покупцеві, вона може бути не забезпечена необхідними комунікаціями, наприклад, не буде гарячої води, або не працює ліфт.
- Оформлення власності. Власність на збудовану квартиру може бути оформлена тільки після здачі державної комісії, акту прийому-передачі і за умови, що забудовник подасть всі документи по дому в реєстраційні органи.
- Ремонт квартири. Зробивши ремонт, покупець квартири може в неї переїхати.

Якщо пов'язувати всі ці етапи з іпотечним кредитуванням, то кредит на новобудову можна отримати на всіх етапах будівництва до державної комісії.
Наші банки партнери можуть видати кредит і на новобудову минулий державну комісію, але не до підписання акту прима - передачі, це пояснюється тим, що в період коли підписаний акт прийому-передачі до отримання власності має невизначений статус.
З одного боку забудовник і пайовик визнають, що об'єкт - це вже квартира, з іншого, об'єкт ставати квартирою тільки після отримання власності.
Як правило, для того, щоб отримати іпотеку на новобудову в конкретному будинку, необхідно щоб цей будинок і забудовник були акредитовані банком.
Багато об'єктів провідних забудовників акредитовані в декількох банках.

7.Іпотека для іногородніх

Ви живете в іншому місті і замислюєтеся про покупку квартири в Хабаровську з залученням іпотеки?

Більшість банків в Росії мають філіальну мережу в різних регіонах країни. Але це не означає, що можна отримати схвалення на іпотечний кредит в одному місті, а купити квартиру в іншому.

Для того щоб купити квартиру в Хабаровську в іпотеку, необхідно отримати схвалення в банку (відділенні банку), який здійснює свою діяльність на території Хабаровська

Напевно у вас виникнуть питання:

Як схвалити іпотечний кредит? Як підібрати квартиру і провести операцію?

З урахуванням того, що ви проживаєте в іншому місті, часу і грошей на постійні поїздки до Хабаровська немає. Очевидно, що, проживаючи в іншому місті, самостійно підібрати квартиру і провести операцію буде досить клопітно. А для більшості людей це нелегке завдання.
Відповідь дуже проста! Звернувшись в агентство нерухомості «Нова квартира», жителі будь-якого міста матимуть можливість максимально швидко і без клопоту отримати схвалення на іпотечний кредит і купити з нашою допомогою квартиру.

Чому вигідно купити квартиру в Хабаровську з агентством нерухомості «Нова Квартира»?

Агентство нерухомості «Нова квартира» працює з усіма банками, що здійснюють свою діяльність в Хабаровську. У нас є можливість направляти документи в електронному вигляді практично в усі банки. Що означає одну дуже важливу річ - вам абсолютно не потрібно приїжджати до Хабаровська, вам не потрібно пересилати оригінали документів поштою або кур'єром.

Вам достатньо надіслати ці документи у відсканованому варіанті по електронній пошті нам. Ми посприяємо в зборі необхідних документів і заповненні анкет для того, щоб підвищити ваші шанси при схвалення іпотеки .

Завдяки нашому досвіду і активної співпраці з банками, ми знаємо, який банк найімовірніше схвалить іпотечний кредит і буде найбільш оптимальним варіантом не тільки з точки зору процентної ставки і терміну кредитування, а й інших умов кредитування.

Що потрібно зробити для схвалення іпотечного кредиту?

Таким чином, все, що вам потрібно зробити для схвалення іпотечного кредиту - це зателефонувати нам по телефону 8-914-158-34-94 або 8-914-544-14-37 відправити нам заявку на схвалення іпотечного кредиту на е-mail: [email protected]

Хотілося б відзначити, що 30% наших клієнтів, які купують квартири в Хабаровську, особливо в літній сезон, становлять жителі інших міст.

Як швидко і якісно підібрати квартиру?

Одним з головних питань для іногороднього людини є питання: як швидко і якісно підібрати квартиру? Тобто вибрати квартиру, яка відповідає потребам, щоб не переплачувати і щоб це був реальний і надійний варіант.

Часто навіть для людини, яка постійно знаходиться в Хабаровську, підбір квартири - справа клопітка і досить тривалий. Ще більше питань виникає у людини, яка живе в іншому місті. Звичайно, можна пошукати варіанти в інтернеті. Але ж на ці квартири необхідно приїжджати і дивитися. Більш того, якщо квартира вже вибрана, потрібно вносити аванс і приступати до підготовки документів для схвалення цієї квартири в банку. Багато хто подумає, що необхідно на кілька місяців приїхати до Хабаровська і безвилазно займатися питанням підбору квартир. Насправді є рішення набагато простіше.

Як відбувається підбір квартири для іногородніх жителів?

Після того, як отримано схвалення на отримання іпотечного кредиту, ми детально обговорюємо ваші побажання по вартості і технічними параметрами майбутньої квартири.

Етап 1: Пошук і підбір квартир за параметрами

Після цього ми приступаємо до пошуку варіантів самостійно:
- ретельно збираємо необхідну інформацію по всіх об'єктах, які відповідають параметрам;
- телефонуємо ці об'єкти, спілкуємося з агентами або продавцями;
- компонуємо ці варіанти;
- висилаємо вам вибрані варіанти з необхідними коментарями.

Перший етап нашої роботи при підборі квартири полягає в тому, що ми надсилаємо вже ретельно відібрані варіанти, які найбільшою мірою відповідають вашим побажанням. Зрозуміло, ми враховуємо те, що ці квартири можна купити в іпотеку.

Етап 2: Огляд квартир, прийняття рішення і бронь квартири

Після того, як ми розуміємо, що відібрали досить велика кількість відповідних варіантів, погоджуємо з вами час приїзду і організовуємо програму переглядів квартир так, щоб за кілька днів ви могли оглянути максимальну кількість квартир. У підсумку ви отримуєте вичерпну інформацію про квартири для прийняття рішення і вибираєте саме те, що вам необхідно.

Етап 3: Підготовка до проведення операції купівлі-продажу квартири

Після того, як вподобана квартира заброньована, настає наступний етап: підготовка до проведення операції купівлі-продажу.

Ми отримуємо від продавця документи на квартиру і відправляємо їх в банк для прийняття квартири в заставу, замовляємо оцінку нерухомості і страховку, а також узгоджуємо з продавцем взаєморозрахунки. Адже нерідко буває, що продавець перш, ніж підписувати договір купівлі-продажу по своїй квартирі, хоче знайти альтернативний варіант, куди він переїде. Таким чином, ми контролюємо, щоб всі ланки ланцюжка були готові для проведення операції.

Етап 4: Проведення й реєстрація угоди купівлі-продажу

Далі призначаємо зручну дату проведення операції, і ви знову приїжджаєте до Хабаровська, щоб тільки підписати відповідні документи: кредитний договір, страховий поліс та договір купівлі-продажу.

Ми подаємо документи до державного реєструючий орган і відстежуємо, щоб комплект документів відповідав усім необхідним вимогам.

8. Іпотека на заміську нерухомість

Іпотека на заміську нерухомість

Сьогодні питання заміської нерухомості стає все більш актуальним. Як показує практика, тенденція урбанізації починає спадати, і багато хто воліє виїжджати з міста в найближчий передмістя Хабаровська або Хабаровського краю. Важливу роль в цьому відіграє чисте повітря і відсутність міської метушні, а наявність автомобіля, майже в кожній родині, завжди допоможе дістатися до міста в найкоротші терміни.

Відмінності іпотечного кредитування на заміську нерухомість від житлової нерухомості в місті

Ринок заміської нерухомості, з точки зору проведень угод купівлі та продажу, має трохи відмінностей від міського ринку нерухомості. Але більшу кількість ризиків і відсутність типових об'єктів призводить до додаткових проблем.

В першу чергу це відноситься до кредитування заміської нерухомості. Нетипові об'єкти важче оцінити, процес самих угод складніше, набагато більше питань по документації на будинок та землю. Як результат - не кожен банк готовий кредитувати заміську нерухомість, а відповідно менший вибір кредиторів, високі ставки, та й початкові внески банки вимагаю вище, ніж при кредитуванні житлової нерухомості в місті.

Нерідко люди набувають ветхий будинок, в основному заради землі. Тоді виникає питання не тільки в кредитуванні об'єкта нерухомості, але і у виборі страхової компанії, адже для неї якість об'єкта нерухомості на першому місці.

Дуже важливо, щоб при схваленні кредиту враховувалася специфіка об'єкта і угоди.
На пошуки заміського будинку йдуть місяці роботи, сотні літрів бензину і величезна кількість нервів. Тим важливіше розуміти, що об'єкт заміської нерухомості, який ви їдете дивитися, буде в майбутньому узгоджений банком, страховою компанією і оцінною компанією.

Процедура оформлення іпотечного кредиту на заміську нерухомість

В цілому процедура кредитування заміської нерухомості схожа з процедурою кредитування квартири.
Вам знадобляться стандартні комплекти документів і на землю, і на заміський будинок. Але схвалення позичальника - не найголовніше.
Сотні людей з відкритою кредитною лінією не можуть придбати ту заміську нерухомість, яка їм подобається, причини того:
- банк не акредитує саме цей будинок;
- страхова компанія не готова страхувати даний об'єкт нерухомості;
- продавця не влаштовує отримання грошей на умовах банку - іпотечного кредитора.

Часом виникає ситуація коли заміську нерухомість не погодити з банком по тій або іншій причині. Впадати у відчай приводів немає, так як в програмах банків є можливість отримання кредиту під заставу наявної нерухомості .

Сенс нашої роботи - не тільки дати кращу ставку за іпотечним кредитом, а й вибрати програму, за якою реально купити будинок вашої мрії.

Фахівці АН «Нова Квартира» нададуть повний спектр послуг, пов'язаних з отриманням іпотечного кредиту на заміську нерухомість:
- виберуть програму іпотечного кредиту саме для вас і під ваш об'єкт заміської нерухомості;
- перевірять безпеку угоди;
- підберуть банк з відповідною програмою іпотечного кредиту;
- зберуть повний комплект документів для банку і для страхової компанії;
- допоможуть зробити оцінку нерухомості;
- узгодять всі умови висунуті банком.
А головне, проведемо вас через всі етапи угоди, надавши необхідні консультації та підтримку.

9. Іпотека під заставу наявної нерухомості

Нерідко виникає необхідність отримання кредиту під заставу наявної нерухомості. Коли потрібні додаткові кошти, а максимального розміру споживчого кредиту недостатньо, та й відсотки по потреб кредиту не найпринадніші.

Мету отримання кредиту під заставу наявної нерухомості

Наша практика показує, що найпоширеніші мети отримання кредиту під заставу наявної нерухомості це:
- використання кредитних коштів на будівництво будинку;
- покупка іншої квартири. У разі якщо квартиру, з якихось причин, не схвалити в банку: перепланування, проблеми з документами і т.д .;
- кредит розвиток бізнесу;
- покупка квартири в новобудові, при відсутності акредитації забудовника банками.

Відмінності кредиту під заставу нерухомості від іпотечного кредиту

Кредит під заставу наявної нерухомості відрізняється від звичайної іпотеки підвищеними ризиками для банків.
Причинами того є велика кількість неповернутих кредитів. Якщо іпотека на покупку нерухомості передбачає цільове використання, то кошти при заставі наявної нерухомості не рідко є нецільовими і можуть бути витрачені на високо-ризиковані вкладення, так як банк не відстежує, куди підуть гроші.
Звичайно, є винятки, деякі банки пропонують програму кредитування під заставу наявної нерухомості на цільове використання.
Ця програма відрізняється більш цікавими процентними ставками, але натомість банк вимагає документального підтвердження цільового використання. Це може бути, як покупка квартири, так і ремонт, який підтверджується кошторисами і касовими чеками.

Умови отримання кредиту під заставу наявної нерухомості

Кредит під заставу наявної нерухомості не вимагає наявності власних накопичених коштів, банки дадуть позичальникові грошима максимум 70-80% від оціночної вартості об'єкта нерухомості.

Відсутність готівкового першого внеску і високі банківські ризики нецільового використання, як результат, ведуть до невеликого вибору банків, що надають даний вид кредитування, високим вимогам до доходів позичальника, до наданої документації.

Так само суворі вимоги пред'являються і до заставних об'єктів нерухомості. Нерідко банки вимагають, щоб правовстановлюючим документом до об'єкта був, виключно, договір купівлі - продажу нерухомості.
Зайвим підтвердженням високого рівня ризиків для банків такого виду кредитування є те, що знижуючи ставки на вторинному ринку, банки не так активно знижують ставки під заставу, більш того, не так давно була помічена тенденція підвищення деякими з банків процентних ставок на даний вид кредитування.
ТОВ АН «Нова квартира» допомагає в отриманні кредитів під заставу наявної нерухомості.
Ми розрахуємо платоспроможність позичальника, допоможемо правильно оцінити заставний об'єкт, підберемо банк з кращого процентною ставкою, і більш того, запропонуємо додаткові знижки від ставок банків і комісіям за видачу кредиту. Проконтролюємо успішне схвалення позичальника, об'єкта нерухомості, проведемо реєстрацію застави об'єкта і допоможемо в отриманні коштів.

10. Іпотека і інвестиції.

Для початку давайте зрозуміємо, як пов'язаний ринок нерухомості і інвестиції . Існують короткострокові більш ризикові, але і більш дохідні інвестиції і довгострокові менш ризикові і менш дохідні інвестиції.

Ми всі розуміємо, що при вкладенні своїх «золотих», ми сподіваємося не тільки повернути свої гроші, а й отримати максимальну вигоду !! Більшість людей мають вільні кошти хочуть, щоб їхні гроші «працювали». Отже, вони шукають найбільш оптимальний варіант інвестування, з урахуванням терміну окупності і ризику втрати грошових коштів. Ринок нерухомості на даний момент є привабливим, з точки зору довгострокових інвестицій, адже при вкладенні в квартиру - ви отримуєте матеріальне благо, яке точно належить вам.

Іпотека в якості інвестицій

Але як, запитаєте ви можна розглядати іпотеку в якості інвестицій? Адже взявши іпотеку, ви несете на собі кредитні зобов'язання по щомісячних виплатах банку. Яким чином людина отримав кредит на житло може розраховувати на отримання прибутку? Давайте спробуємо з'ясувати.

Нерідко іпотека виступає як інструмент для інвестування коштів в нерухомість. Наприклад - є кошти, але їх не вистачає на покупку квартири . В ідеалі багато клієнтів прагнуть домогтися ситуації, щоб дохід від оренди квартири, купленої в іпотеку, покривав платежі по кредиту. Аналіз поточних пропозицій показує, що іпотека може стати реальним засобом для збільшення прибутковості вкладень у нерухомість.
Найбільш привабливий варіант - купити вторинку.
При покупці квартири на вторинному ринку нерухомості, ви відразу зможете її здавати і вам не треба буде чекати рік, півтора тільки на те, щоб заселити туди орендарів. Адже напевно ви хочете отримувати прибуток від здачі квартири тут і зараз, а не через кілька років.

Причому найбільш ліквідні варіанти - студії і однушки, бажано в хорошому стані. Самі розумієте, що чим краще квартира, тим більше ви можете отримувати від орендарів.

Звичайно прибуток від оренди квартир не найвища, але при правильному виборі об'єктів, можна добиватися цілком пристойною прибутковості, навіть з урахуванням іпотеки.

11. Іпотека з великим початковим внеском (більше 40%).

Іпотека з великим початковим внеском (більше 40%)

Іпотека по 2-м документам

Початок акції: 01.08.2016
Закінчення акції: 01.09.2017

Іпотечний кредит в Ощадбанку тепер можна оформити без документів, що підтверджують дохід і працевлаштування. В рамках програми, яка поширюється на придбання готового і споруджуваного житла і діє з 1 серпня 2016 року до 1 вересня 2017 го, необхідно представити лише паспорт та на вибір водійське посвідчення, закордонний паспорт, військовий квиток або страхове свідоцтво.

Процентна ставка по кредиту за двома документами відрізняється від ставки по кредиту на стандартних умовах на 0,5 процентного пункту в бік підвищення. Таким чином, відсотки на суму заборгованості нараховуються за ставкою 13-14% річних в рублях. До державної реєстрації іпотеки ставка збільшується на 1 п. П.

Мінімальний початковий внесок становить 40% вартості житла, що купується. Максимальна сума кредиту - 8 млн. Рублів. Термін кредиту - від трьох місяців до 30 років.

Ощадбанк Росії

Іпотека від ВТБ24

умови кредитування

Відсоткова ставка при повному пакеті докуметов

Процентна ставка по 2м документам без Підтвержедння доходу

Комісія за видачу кредиту і подальший супровід угоди

до 7 років - 11,5%
до 15 років - 12,0%
до 25 років - 12,25%

до 7 років - 12%
до 15 років - 12,50%
до 25 років - 12,75%

Комісія відсутня

Мінімальні строки розгляду іпотечних заявок.

Можливість дострокового погашення кредиту починаючи з першого місяця оплати.

Можливість використання Материнського капіталу на початковий внесок або на дострокове погашення основного боргу по кредиту.

Можливість розгляду різних форм підтвердження доходу (включаючи довідку про доходи за формою Банку) та обліку спільного доходу близьких родичів.

Складання звіту про оцінку нерухомості, що купується оплачує Банк.

При первинному внеску 40% від вартості нерухомості, що купується іпотечна заявка розглядається по 2-м документам (Копія паспорта і другого документа. Без довідок про доходи та трудової книжки).

Можливість погашення кредиту через будь-яке відділення Банку, широку мережу банкоматів.

Можливість подальшого обслуговування в Банку ВТБ24 персональним менеджером.

12. Іпотека без підтвердження доходів.

Зараз практично кожна людина стикається з фінансовими труднощами. Для одних це дороге навчання у ВНЗ, для інших - покупка меблів, побутової техніки. Для молодих сімей дуже гостро стоїть житлове питання. Багато подібні проблеми вимагають швидких рішень, але, на жаль, далеко не кожен житель нашої країни може дозволити собі викласти такі суми одноразово.
Як один з можливих варіантів вирішення, банки пропонують іпотечне кредитування. Здавалося б, це самий чудовий варіант, але і тут все не так безхмарно, як може здатися на перший погляд. Є ряд проблем, з якими стикається позичальник.

Найперша з них, це, звичайно ж, переплати, що залежать від суми і термінів кредиту. Але це далеко не все. Як одна з умов надання позики, банки вимагають підтвердити платоспроможність, представивши довідку про доходи. Цю довідку (форма 2-ПДФО) можна отримати за основним місцем роботи. Звичайно, якщо Ви працюєте на одному підприємстві і отримуєте офіційну, так звану «білу» заробітну плату, то тут проблем не виникає. Але, як показує практика, дуже багато працюють неофіційно, або мають кілька джерел доходів, або отримують зарплату «в конвертах» або інші доходи, наприклад, від здачі в оренду житла. Також дуже багато стикаються з ситуацією, коли роботодавець просто не хоче документально підтверджувати офіційний рівень доходів. Як же бути в такому випадку?

Деякі банки в цій ситуації пропонують оформлення іпотечного кредиту без надання подібної довідки, тобто досить усного підтвердження рівня доходів. За даних умов кредитування розмір позики може залежати від наявності у позичальника рухомого і нерухомого майна (квартири, машини, дачі і т.д.), також може враховуватися вік клієнта, місце роботи, заробітна плата поручителів або найближчих родичів, важливу роль відіграє кредитна історія і розмір початкового внеску.

Незважаючи на відсутність вимог щодо підтвердження доходу, деякі документи надати доведеться. В першу чергу, це паспорт громадянина Російської Федерації, де буде відмітка про постійну реєстрацію, і, як правило, ще який-небудь документ (це може бути ІПН, або трудова книжка, але це, знову-таки, залежить від умов конкретного банку) .

Ми допоможемо Вам оформити іпотечний кредит без підтвердження доходів.

(Якщо ваш початковий внесок не менше 40% від суми позики)

Отримати іпотеку як найманий співробітник?
Чому ви ще не знаєте про рефінансування?
Чому банки самі не говорять про програми рефінансування?
Як підібрати квартиру і провести операцію?
Чому вигідно купити квартиру в Хабаровську з агентством нерухомості «Нова Квартира»?
Що потрібно зробити для схвалення іпотечного кредиту?
Як швидко і якісно підібрати квартиру?
Одним з головних питань для іногороднього людини є питання: як швидко і якісно підібрати квартиру?
Як відбувається підбір квартири для іногородніх жителів?
Яким чином людина отримав кредит на житло може розраховувати на отримання прибутку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online