Як купити Ford Focus III в кредит?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Покупці можуть придбати будь-який автомобіль Ford, вибравши один з чотирьох продуктів   Ford Credit   : Спеціальну програму, Стандартну програму, Державну програму або Спеціальна пропозиція на Ford Focus III

Покупці можуть придбати будь-який автомобіль Ford, вибравши один з чотирьох продуктів Ford Credit : "Спеціальну програму", "Стандартну програму", "Державну програму" або "Спеціальна пропозиція на Ford Focus III".

За "Спеціальній програмі" нові пасажирські автомобілі компанії можна купити в кредит з відсотковою ставкою від 8,9% річних при первинному внеску не менше 30% від вартості автомобіля, з фіксованими термінами кредитування в 36 і 60 місяців.

"Стандартна програма" передбачає кредит на нові і вживані автомобілі Ford на суму не більше 3 000 000 рублів, з процентною ставкою від 10,9%, початковий внесок починається від 15%, а термін варіюється від 1 року до 5 років.

Новий яскравий і динамічний Focus III можна придбати за однією з 3 програм Ford Credit.

"Державною програмою" можна скористатися за умови локального виробництва автомобіля і вартості нижче 600 000 рублей. Процентна ставка за даною програмою з урахуванням державної субсидії порушується від 5,4%, початковий внесок повинен бути не менше 15% від вартості автомобіля, а строк не перевищувати 36 місяців.

"Спеціальна пропозиція на Ford Focus III" робить новий автомобіль доступнішим і бажанішим: всього за 4.9% річних на 3 роки при мінімальному первинному внеску 30% від вартості автомобіля, при цьому комісія за надання кредиту не стягується.

"Стандартна програма" підійде тим, хто розраховує придбати Focus III за ціною, що перевищує 600 000 рублів, при мінімальному первинному внеску 15% від вартості автомобіля.

Поряд з повним пакетом документів, кредит можна оформити при пред'явленні двох документів, а попередній термін розгляду кредитної заявки складе не більше 15 хвилин.

Ford Credit передбачає можливість дострокового погашення кредиту, починаючи з четвертого місяця, без комісії.

Нова програма сумісна з іншими маркетинговими програмами Ford.

Для того, щоб розрахувати щомісячний платіж за програмою, досить залишити заявку он-лайн або відвідавши наш дилерський центр і фахівці кредитного відділу Вас детально проконсультують.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online