Найвищі відсотки за вкладами в рублях в банках Москви

  1. Особливості вибору банку
  2. Московські банки, що пропонують вигідні відсотки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кількість банків з кожним роком збільшується Кількість банків з кожним роком збільшується. Не дивно, адже все більше людей стають більш обізнаними про фінансову грамотність. З усіх варіантів, як можна примножити свій капітал, депозити є самим простим, зрозумілим і вимагає мінімум дій.

Однак тут ховається і небезпека, адже, по суті, все, що необхідно від людини - це мати певний стартовий капітал, а часом мова йде про досить значних сумах. Втратити їх, залишившись ні з чим, не хочеться нікому. Але і вкладати під низькі відсотки, щоб після року або навіть декількох років, отримати дійсно незначний прибуток - не найпривабливіший сценарій.

По суті, депозити - це візитна картка банку. У кожному закладі вони відрізняються один від одного, кожен банк намагається запропонувати умови, які одночасно залучать клієнтів і дадуть прибуток самої організації. Вкладник віддає свої кошти банку на певний термін, а той, у свою чергу, пускає їх у фінансовий оборот, через час повертаючи з відсотками. Якщо установа пропонує надто високі відсотки, варто задуматися, який рівень ризику буде в підсумку, і наскільки ймовірним є, що вкладник отримає свої кошти назад. У виборі банку і умов за вкладами завжди потрібно оцінювати безліч чинників.

Наприклад, банки відкривають депозити за наступними напрямками:

  1. Вклади в рублях.
  2. В доларах.
  3. У євро.
  4. В іншій валюті.
  5. Вклади під цінні папери.
  6. Вклади під благородні метали.

Найчастіше для фізичних осіб вигідніше вибирати депозити в рублях. Для юридичних осіб краще відкрити депозит в рублях, якщо мова йде про бізнес тільки на території Росії.

Читайте також: Думка Михайла Хазіна про світову кризу з відео

Особливості вибору банку

Крім того, в банках теж необхідно розбиратися, вивчати інформацію не тільки про їх пропозиціях, а й репутації, умовах, надійності. Варто знати, що такі установи діляться на комерційні та державні. Державні вважаються більш надійними, вклади в них завжди застраховані, і навіть якщо банк припинить свою діяльність, клієнт все одно отримає кошти назад. Комерційні ж банки пропонують найвищі відсотки за своїми вкладами. Однак вони не завжди входять в програму страхування, що збільшує ризики.

Перевірити комерційний банк досить просто - всі дані його повинні бути в статистиці Центробанку. Даний рейтинг знаходиться на сайті, також можна зробити запит. Варто зазначити, що в межах Москви вибір закладів, які відрізняються надійністю і високими відсотками.

Список найнадійніших і старих банків Москви виглядає наступним чином:

  • Россельхозбанк пропонує вклад «Класичний», який вимагає мінімальних вкладень в сумі трьох тисяч, що вигідно навіть для не дуже забезпечених людей, пенсіонерів, студентів. Засоби вкладають на рік (мінімум), а відсотки становлять понад 13%;
  • Сбербанк також входить в цей список, не тільки в Москві, але і по всій території Росії. Його вклад «Зберігай» підійде тільки тим, хто володіє сумою мінімум в сто тисяч рублів, а термін становить від шести місяців. Відсотки тут налічують 10%;
  • «Газпромбанк» висуває більш низькі вимоги щодо мінімального внеску - від п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, називається депозит «Накопичувальний». Термін тут становить від півроку, а відсоток - 12%;
  • ВТБ24 не відстає від Ощадбанку в плані сум - тут також мінімум, який можна вкласти, це сто тисяч. Правда, відсотки тут вище, ніж в інших банках - 12,5%, а терміни від півроку;
  • Банк Москви пропонує саму мінімальну суму внеску в тисячу рублів на термін від півроку, при відсотку 12,1%.

Крім того, найвищі процентні ставки - це ще не гарантія вигоди. Необхідно звертати уваги на умови договору, які часом і є гарантом отримання вигод. Слід враховувати, на який термін покладені вкладення, на місяць, півроку, рік або навіть більше. Однак зазвичай актуальна закономірність, що чим довше будуть зберігатися кошти в банку, тим вищий прибуток від них. Можливі також вклади в деяких банках Москви, які передбачають можливість часткового зняття. Також умови поділяються за тим, як нараховані відсотки: на кожен місяць або в кінці терміну.

Читайте також: Краще 50 московських банків, що пропонують найвищий відсоток на валютні вклади

Московські банки, що пропонують вигідні відсотки

Сьогодні підібрати відповідний банк і оформити депозит на території Москви вкрай просто. У банках процедура підписання договору максимально спрощена. Потрібен мінімальний список документації і, звичайно ж, сума, яка буде переведена на депозитний рахунок. В середньому в Москві установи пропонують широкий діапазон відсотків від 13%, якщо робити внесок в рублях. У 2015 році найвищі показники доступні в багатьох банках.

Добре зарекомендував себе вклад з промовистою назвою «Надійний», який можна оформити в Соцінвестбанк. Мінімальна сума є середньою, якщо дивитися в аналізі всіх інших установ - вона становить двадцять тисяч.

А відсоток тут дуже високий і становить понад 14. Відкрити такий внесок реально тільки на термін від 180 днів, а поповнити його можна по пільговій основі протягом перших шістдесяти днів. Відсотки нараховуються щомісяця на вимогу клієнта або в кінці терміну. Є можливість продовжити депозитний термін.

Московський банк «Експрес-кредит» пропонує не менш красномовний депозит під назвою «Високий відсоток». Термін дії такого вкладу - мінімум рік, а мінімальна сума підійде далеко не всім, адже становить півмільйона. Відсоток - 13,8%. Поповнити його неможливо, а відсотки нараховуються тільки в кінці дії програми, тому не можна сказати, що подібна програма є найвигіднішою серед банків Москви.

Схожу програму пропонує Джейн енд Ті Банк. Вона носить назву «Травневий», такий депозит також відкривається мінімум на рік, і сума тут становить півмільйона при такій же, як і в попередньому закладі, ставкою. Однак тут можна отримувати відсотки за бажанням щомісяця.

Вестінтербанк пропонує депозит з красивою назвою «Оксамитовий сезон», який як би показує даний час, коли його можна відкривати. Відсоток тут становить 13,8% при мінімальному терміні в рік. А мінімальна сума становить двадцять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Такий депозит можна поповнювати в будь-який час, а процентні ставки реально знімати як щомісяця, так і в кінці дії.

Влітку Ріабанк також дає можливість відкрити привабливий вклад «Літні радості». Він схожий з попереднім депозитом, проте мінімальна сума тут трохи нижче - п'ятнадцять тисяч. Ось тільки кошти виплачуються тільки в кінці терміну.

Банк «БФГ-Кредит» виставляє депозит «Преміальний». Термін становить рік, мінімальна сума досить вражаюча - шістсот тисяч рублів при процентній ставці в 13,6%. Поповнити такий рахунок не представляється можливим, а виплати тільки в кінці терміну.

Цікавий депозит пропонує Богородский муніципальний банк. Називається він «Максимальний дохід», а інтригує тим, що мінімальна сума тут є необмеженою. Ставка становить 13,6%, а мінімальний термін - півтора року. Однак виплати відбуваються тільки в кінці терміну, а поповнювати вклад неможливо.

Читайте також: Відсотки Ощадбанку для фізичних осіб на валютних вкладах

Новікомбанк дає можливість оформити депозит «Фаворит». Ставка тут 13,5%, а внесок робиться мінімум на рік. Мінімальна сума дуже демократична, і становить десять тисяч рублів. Однак з таким внеском незручно, що поповнювати депозит можна. Відсотки виплачуються в кінці строку.

У цьому плані більш вигідні умови пропонує ВБР Банк. Внесок називається «Великий подарунок», процентна ставка тут така ж, як і в попередньому випадку. Однак відсотки можна знімати щомісяця, хоч мінімальна сума і є більш високою - тридцять тисяч. А термін становить від року.

Рекомендуємо прочитати:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online