ВР рекомендує Міносвіти встановити в школах і вузах меморіальні стенди про героїв АТО

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За дане рішення проголосувало 256 із 341 народного депутата / Фото УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, за дане рішення проголосували 256 із 341 народного депутата, зареєстрованого в сесійній залі.

Даною постановою передбачено рекомендувати Міністерству освіти і науки України в загальноосвітніх та вищих навчальних закладах всіх форм власності облаштувати інформаційно-меморіальні стенди про героїв України - учасників АТО і їх подвиги в ході захисту України від збройної агресії Російської Федерації.

Постановою також рекомендовано органам місцевого самоврядування забезпечити інформування жителів відповідних територій про героїв України, які є уродженцями цих територій шляхом публікації інформації про них в офіційних друкованих виданнях органів місцевого самоврядування, а також шляхом перейменування вулиць і найменування в їх честь навчальних закладів в населених пунктах, в яких вони проживали або проживають, встановлення меморіальних дощок і пам'ятних знаків в місцях їх проживання.

Читайте також Кабмін виділив понад 113 мільйонів гривень постраждалим і сім'ям загиблих під час Революції гідності

У постанові сказано, що в третю річницю початку збройної агресії РФ проти України необхідно інформувати громадян України про героїв України - учасників антитерористичної операції.

«Це необхідно для утвердження патріотизму в українському суспільстві, популяризації героїзму українських військових, донесення інформації про події в зоні проведення антитерористичної операції», - йдеться в документі.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 лютого, Верховна рада дозволила виділити землю на вулиці Інститутській в Києві Музею Революції гідності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online