Арт. Об'єднання «Свято-шоу» Перм

  1. Вартість проведення випускного вечора в Пермі
  2. Додаткові послуги Арт. Об'єднання «Свято-шоу» для організації та проведення випускних вечорів для...
  3. Ексклюзивні послуги Арт. Об'єднання «Свято-шоу» для організації та проведення випускних вечорів для...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Випускний бал студентів середньо-спеціальних і вищих навчальних закладів Пермі сильно відрізняється від шкільних випускних свят: починаючи від ідеї і сценарію заходу, закінчуючи місцями проведення торжества - як правило, випускний вечір для студентів коледжів, училищ, технікумів і вузів організовується і проводиться в ресторані, кафе, барі, клубі, дискотеці, банкетному залі. При підготовці студентського випускного балу ми завжди враховуємо специфіку навчального закладу, спрямованість навчання, спеціалізацію групи, що дозволяє пропонувати оригінальні і завжди унікальні ідеї та сценарії свята.

Арт. Об'єднання «Свято-шоу» займається організацією і проведенням випускних вечорів для випускників коледжів і ВНЗ Пермі з 2002 року, за цей період нами накопичений багатий досвід в підборі приміщень для проведення випускних, написанні сценаріїв, а також організації і проведенні розважальних шоу-програм. Наш основний принцип - виконувати бажання замовників, тому при підготовці випускного вечора ми обов'язково враховуємо смаки та уподобання учасників свята.

Вартість проведення випускного вечора в Пермі

Оскільки випускний в коледжі, училищі або ВНЗ - це, по суті, класичний свято, що проводиться за класичним, тематичним або змішаним сценарієм, то і вартість його укладається в «стандартні рамки».

Назвати ціну організації і проведення випускного вечора «під ключ» можна, оперуючи лише кількома фактами: датою заходів, кількістю студентів і гостей свята, побажаннями за місцем проведення, побажаннями за складом шоу-програми та атракціонів. Однак в цих параметрах закладена значна «цінова вилка», ми вважаємо за краще не давати «порожніх обіцянок» і не зможемо назвати точну вартість проведення випускного вечора до тих пір, поки не з'ясуємо зазначені вище параметри свята. Наші ціни завжди не вище середньоринкових (а клієнтам, які звертаються до нас не в перший раз або за рекомендацією, надаються знижки), тоді як якість завжди на вищому рівні!
На будь-якому етапі - від розробки ідеї і підготовки сценарію до фактичного проведення випускного вечора ми ніколи не залишаємо наших клієнтів наодинці з проблемами, фахівці Арт. Об'єднання «Свято-шоу» завжди готові допомогти вирішити будь-який виникає питання.

У нас ви можете замовити на випускний: послуги професійних провідних свят з конкурсно-розважальної шоу-програмою ; дискотеку з професійним звуком, світлом, спецефектами, відеопроекційну обладнанням ; діджея (звукооператора) і Go - Go (групу танцювальної підтримки), а також ви можете запросити професійних естрадних вокалістів і музикантів (Саксофоніста, гітариста і т.д.).

Для вас: виступи шоу-балетів (танцювальних колективів) , Бармен-шоу, екстрім-велошоу, брейк-шоу, шоу барабанів, акордеон-шоу, балалайка-шоу, арабське шоу, пісочне шоу, світлодіодне шоу, факір-шоу, Ілюзійне шоу, циркове шоу, клоун-шоу, шоу дресированих тварин , шоу пародій, гумористичне відеошоу, КВН, Comedy , еротичне чоловіче і жіноче шоу (жіночий та чоловічий стриптиз, соло, дуети, тріо) .

Також у нас ви можете замовити святкове оформлення залу для проведення випускного - повітряні кулі, квіти, банери, плакати, драпірування, світлові завіси, конструкції і декорації.

Наша компанія більше 10 років має власний фото-відео цехом. надаємо послуги професійного фотографа і відеооператора , Виїзну фото-студію, здійснюємо художню обробку і «on line» друк фотографій, створюємо святкові фільми та відеокліпи, виробляємо художню обробку і монтаж відеоматеріалів.

Додаткові послуги Арт. Об'єднання «Свято-шоу» для організації та проведення випускних вечорів для студентів училищ, коледжів і ВНЗ

Крім перерахованих святкових послуг, ми надаємо наступні супутні послуги: підбір приміщення для проведення випускного; погодження та затвердження меню святкового столу і напоїв, кейтеринг (виїзний ресторан); замовлення автобусів, фрахт теплохода, бронювання бази відпочинку; замовлення квітів, сувенірів і подарунків, друк та доставка запрошень.

Ексклюзивні послуги Арт. Об'єднання «Свято-шоу» для організації та проведення випускних вечорів для студентів училищ, коледжів і ВНЗ

Ви можете замовити святкову прогулянку на лімузині , кареті або кінному екіпажі . Окрасою банкету або вечірки, присвяченій закінченню навчання, може стати шоколадний і алкогольний фонтан , Гірка з келихів із шампанським. Урочистої і незабутньою фінальною крапкою вашого випускного може стати справжній святковий феєрверк в честь випускників, піротехнічне шоу з парковим феєрверком , Фаєр-шоу або символічний запуск в нічне небо десятків небесних ліхтариків або куль, наповнених гелієм.

Урочистої і незабутньою фінальною крапкою вашого випускного може стати справжній   святковий феєрверк   в честь випускників,   піротехнічне шоу з парковим феєрверком   , Фаєр-шоу або символічний запуск в нічне небо десятків небесних ліхтариків або куль, наповнених гелієм

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online