іпотека

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іпотека - це можливість придбати власне житло, обміняти квартиру поліпшивши житлові умови, придбати додаткову нерухомість, за рахунок власних і позикових коштів Банку під заставу або вже наявної у власності нерухомості

Іпотека - це можливість придбати власне житло, обміняти квартиру поліпшивши житлові умови, придбати додаткову нерухомість, за рахунок власних і позикових коштів Банку під заставу або вже наявної у власності нерухомості.

За допомогою іпотеки можна придбати як нове тільки житло, що будується, так і житло на вторинному ринку.

Для того щоб придбати об'єкт нерухомості, необхідно мати власні кошти - початковий внесок. Залежно від програм Банків, необхідно мати від 10% до 35% початкового внеску. Решту суми, вам видає Банк.

Основна перевага іпотеки полягає в тому, що ви відразу після укладення угоди стаєте власником купленого житла, ви живете в ньому, з часом погашаючи позику.

Однак самостійний обмін і покупка житла в іпотеку це складний і трудомісткий процес. З нашою допомогою набагато швидше і простіше купити або обміняти житло в іпотеку. Ми допоможемо знайти відповідне житло, що відповідає всім вашим запитам і вимогам банків, підберемо найбільш вигідну і оптимальну програму іпотечного кредитування, подамо документи відразу в декілька провідних банків і визначимо оптимальний банк з вигідною процентною ставкою і терміном кредитування. Допоможемо зібрати і оформити всі необхідні документи, укласти кредитний договір між банком і вами, оформити договір купівлі-продажу житла, а так само максимально прискорити процес отримання іпотеки.

У компанії ЦЕНТР ЖИТЛА І ІПОТЕКИ завжди раді бачити вас, допоможемо вирішити всі Ваші житлові проблеми, знайдемо вихід з важких ситуацій.

Звернувшись до НАМ ви отримаєте всю необхідну допомогу в отриманні та оформленні іпотеки, заощадите свій час, а також зможете скористатися вигідними акціями та преференціями від наших банків партнерів:



Переваги іпотеки:

1. Можливість не збирати необхідну суму тривалий час, а вирішити житлову проблему сьогодні;

2. Можливість відразу купити квартиру в 2-3 рази більшої площі, ніж за власні кошти;

3. Можливість для тих, хто не може накопичити коштів на доплату, але хоче поліпшити свої житлові умови;

4. Можливість не продаючи наявну у власності нерухомість, купити другу квартиру, будинок, земельну ділянку;

5. Розмір щомісячного платежу по іпотечному кредиту можна порівняти з розміром орендної плати за знімається житло. Але в одному випадку ви платите за свою власність, куди можете прописати членів сім'ї, зробити хороший ремонт, а в іншому за чужу квартиру, з якої вас можуть виселити після закінчення терміну оренди. А буває і раніше;

6. Максимально можлива юридична і фінансова захист покупця і продавця. Нерухомість перевіряється ріелтерської компанією, страховою компанією, банком. Нерухомість оформляється найчастіше за ринковою вартістю або близькою до неї;

7. Купівля нерухомості через іпотеку дозволяє зберегти ваші заощадження. Гарантія від інфляції, зростання вартості нерухомості, зміни курсу рубля до інших валют.


Етапи іпотечної угоди:

1. Фахівець компанії ЦЕНТР ЖИТЛА І ІПОТЕКИ ретельно проаналізує Вашу житлову проблему і з урахуванням Ваших матеріальних можливостей і інших параметрів запропонує оптимальний варіант її вирішення. Підбере кілька найбільш підходящих банків, допоможе зібрати і оформити пакети документів, передасть їх в банки і проінформує вас про рішення кредитних фахівців банків.

2. Після того як отримані схвалення кредитних фахівців банків, Наш фахівець знаходить варіанти квартир, що задовольняють параметрам Вашої заявки і умов банків, організовує перегляди, проводить переговори з приводу можливої ​​угоди. Спільно з Вами відбувається остаточний вибір оптимального банку.

3. З огляду на вимоги банку і страхової компанії, Спеціаліст компанії ЦЕНТР ЖИТЛА І ІПОТЕКИ погоджує з продавцем обраної Вами квартири схему угоди, взаєморозрахунки, вноситься аванс, збираються документи. Юристи компанії ЦЕНТР ЖИТЛА І ІПОТЕКИ вивчають юридичну історію житлоплощі, при сприятливому результаті перевірки і схвалення банку проводиться незалежна оцінка житла, оформляються страхові поліси.

4. Між Вами і банком укладається кредитний договір, відбувається видача кредиту і підписання договору купівлі-продажу житла. Продавець отримує гроші після державної реєстрації угоди і переходу права власності на житло до позичальника. Така схема найбільш безпечна і надійна для обох сторін угоди.

5. В обумовлені терміни колишній власник передає Вам житлоплощу в придатному для проживання стані. Квартира, куплена по іпотеці, стає Вашою власністю. Ви маєте право в ній жити, робити ремонт, прописати членів сім'ї (дітей і батьків), але до тих пір, поки не погасите кредит повністю, не можете її дарувати.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online