Як купити квартиру в Одесі на Таїрова і заробити на падаючому ринку *

  1. Цікаві факти
  2. економічні реалії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На фондових біржах тренди міняються щогодини, але вмілі гравці все одно встигають непогано на цьому заробити

На фондових біржах тренди міняються щогодини, але вмілі гравці все одно встигають непогано на цьому заробити. Причому не тільки на зростанні показників, але і на зниженні цін. Ринок нерухомості Одеси навіть при падінні дозволяє отримати прибуток власникам житла.

Цікаві факти

На ринку вторинної нерухомості дохід в процесі росту цін на квартири виникав за рахунок спекулятивних операцій. Люди купували недорогі метри після бабусі, робили поверхневий косметичний ремонт, чекали пару років, а після продавали з прибутком до 300% -500%. При падінні цін можна заробити на різниці тільки в тому випадку, якщо продавати раніше куплене майно, припустимо, до кризи 2008 року. Через пару років необхідно знову купити недорогі метри і знову працювати за старою схемою.

За інформацією від експертів агентства 'Авалон', ціни на вторинне житло поки що застопорилися, якщо і буде в майбутньому падіння, то незначне, на 1% -5% в рік. Зараз хороший час для того, щоб інвестувати в 'метри нерухомості'. Наприклад, можна вигідно купити квартиру в Одесі на Таїрова , А при поліпшенні економічної ситуації сподіватися на зростання вартості квадратного метра.

Дохід багато витягують ще за рахунок розміщення коштів на депозиті. В результаті знімають квартиру, продавши пару своїх приміщень. Після відкриття рахунку підприємці просто отримують щомісяця дохід, і живуть так довго. Через пару років можна закрити депозит і перенаправити гроші в будь-яку квартиру, на зразок тієї, щоб була продана.

економічні реалії

Ринок одеської нерухомості на відміну від фондового, більш інертний. Там можуть зрости ціни різко, але ось істотні зміни через політичну або економічної ситуацій відображаються з невеликою затримкою. І поки на ринку через макроекономічних показників відбудуться зміни, можна підшукати щось підходяще.

Такий варіант не завжди прийнятний людям з дітьми, але ось молоді пари, самотні люди згодом можуть підзаробити, а в майбутньому купити квартиру з більш комфортними умовами.

На ринку первинного житла девелопери готові надати значні дисконти на ціну квадратного метра в середньому до 20% -30%, але тут є один момент, який слід взяти до уваги. Коли попит на квартири в новобудовах знижується, то ризик заморозки або продовження термінів введення в експлуатацію зростає. У підсумку великі знижки стануть неліквідом, якщо забудовник не встигне виконати свої зобов'язання: завершити об'єкт, облагородити територію, побудувати парковку і інші моменти.

Таким чином, перш ніж вибирати житло в новобудовах Одеси, слід скрупульозно вивчити документацію, сам об'єкт, забудовника. При цьому краще вибирати метри в готових будинках або близьких до стадії завершення.

*на правах реклами

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online