Користь козячого молока

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Козяче молоко вважається комори різних корисних елементів

Козяче молоко вважається комори різних корисних елементів. За своїм складом воно дуже схоже на грудне молоко матері і володіє чудовими бактерицидними властивостями.

У ньому містяться калій і біологічні активні речовини, які дозволяють йому довше залишатися свіжим. При кімнатній температурі воно не скисає близько трьох діб, а в холодильнику його можна зберігати до 7 днів, не турбуючись про те, що воно зіпсується.

Завдяки своїм складом, а саме вмісту вітамінів групи В, козяче молоко сприяє утворенню клітин крові і регулює всі обмінні процеси в організмі. Воно насичене сіаліновой кислотою, яка грає не останню роль у формуванні імунітету людини.

воно подібно жіночого грудного молока містить бета-казеїн, який засвоюється набагато швидше і дозволяє розвиватися навіть дітям, які страждають крайнім ступенем виснаження.

Користь козячого молока для дітей пояснюється тим, що в ньому міститься менша частка лактози (молочного цукру). Це сприяє легкому його засвоєнню навіть у дітей з непереносимістю молока та молочних продуктів. Також його можна використовувати для вигодовування немовлят, попередньо розбавивши в пропорції 1: 1. Але при проблемах зі стільцем у дитини, а саме затримки, від його вживання краще відмовитися.

Користь козячого молока незаперечна і його рекомендують пацієнтам, що страждають від таких недуг:

  • захворювання шлунково-кишкового тракту;
  • погіршення зору;
  • анемія і хвороби крові;
  • діатез;
  • серцево-судинні захворювання.

Молоко кози набагато корисніше коров'ячого молока і, по праву, вважається кращою заміною материнському. Воно допоможе поправити здоров'я і підвищити внутрішній тонус організму.

І як свідчила знаменита усіма фраза дитинства: «Пийте, діти, молоко - будете здорові! »

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online