Медична довідка, медична довідка, отримати, купити, гроші, водіям, водійська, даі, права, зброя, лікарняний, медкомісія, платне огляд

  1. Лікарняний лист
  2. Водійські довідка, зброя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як отримати медичну довідку? Тонкощі платній медкомісії і лікарняного. Особистий досвід, відгук. (10+)

Медична довідка. Медкомісія. Медичне заключення

Зміст :: Пошук

Деякий час назад мені довелося зіткнутися з отриманням платних медичних довідок. Виявилося, що не все так просто, як здається на перший погляд. Постараюся поділитися досвідом.

Лікарняний лист

Підзвітні мені співробітники іноді хворіють і підтверджують свою хворобу, в тому числі, довідками з комерційних поліклінік. Відразу скажу, що лікарняний лист потрібен для двох цілей. По-перше, він підтверджує роботодавцю, що співробітник дійсно хворів. По-друге, він передається до відповідних державних органів. Роботодавець адже оплачує лікарняний тільки в перші кілька днів, далі оплата лікарняного йде з відповідного фонду.

У нашій компанії, якщо співробітник хворіє не дуже часто, а в решту часу добре працює, то довідок особливо не вимагають, довіряють так. Але якщо хвороба тривала, то довідка потрібна чисто з формальної сторони, для отримання грошей з відповідного фонду. Так ось, ці довідки постійно бувають липові, соцстрах їх не приймає. Раніше, коли довідка друкувалася на простому аркуші паперу і завірялася печаткою, таких довідок було дуже багато, але і зараз наявність спеціального бланка з водяними знаками не гарантує справжність довідки.

Бланки медичних довідок доступні у продажу. Взагалі, їх продаж карна справа, але вони все одно продаються. Так що купити такий бланк, заповнити його, поставити фіктивну друк не складає труднощів.

Цим користуються всякі товариші, які по оголошеннях продають такі довідки. 90% продаваних за оголошеннями довідок - підроблені. Не купуйте їх. Подумайте, як Ви будете виглядати перед своїм роботодавцем, коли соцстрах поверне Вашу довідку. Чи буде до Вас потім довіру, чи зможете Ви далі робити кар'єру в своїй компанії.

Якщо не під силу, і потрібно кілька днів відпочити, то краще насправді звернутися в платну поліклініку. Зверніть увагу на наявність ліцензії, уточніть, чи може цей медичний заклад видавати лікарняні листи. Зараз платних лікувальних установ чимало. Є й досить недорогі, економного сегмента. Можна і на будинок лікаря викликати, але це, звичайно, коштує дорожче. Скаржитися треба на стрес, хронічну втому, головні болі. Всі ці симптоми час від часу бувають у кожного з нас. Платна поліклініка зацікавлена ​​в клієнтах, так що якщо Ви чітко сформулюєте завдання - отримання довідки, то хвороба Вам знайдуть. При цьому все буде виглядати пристойно і оформлятися по-чесному. Ще Вас направлять на аналізи, здати які буде не шкідливо з точки зору спостереження за своїм здоров'ям. Тільки дивіться на цінник. Тут Вам не потрібні світила медицини.

Водійські довідка, зброя

Днями міняв водійські права. Для цього потрібна медична довідка для ДАІ. Наші співробітники охорони кажуть, що абсолютно такі ж проблеми виникають з довідками для отримання дозволу на зброю. Ще в деяких випадках можуть знадобитися довідки з шкірно-венерологічного та наркологічного диспансерів, довідки для міграційної служби.

ДАІ покладається перевіряти справжність водійських медичних довідок. В інших випадках справжність довідок теж можуть перевірити.

На довідці повинні бути вказані: назва медичного закладу, його адреса місцезнаходження, контактний телефон. У медичного закладу повинна бути ліцензія, в якій повинно бути те ж назву і адресу, що і на довідці. Перевірте телефон клініки. За деякими телефонами неможливо додзвонитися. Якщо до установи не зможуть додзвонитися, то у Вас будуть проблеми.

Приїхавши в ДАІ в суботу, я поспостерігав за процесом заміни прав. Справа йшла швидко, але по кожній медичній довідці поліцейський, який оформляє документи, дзвонив за вказаною на бланку телефону. Якщо на дзвінок не відповідали, то оформлення прав відкладалося, переносилося на інший день. Так що, якщо Ви збираєтеся оформляти документи в суботу або неділю, то переконаєтеся, що в клініці є чергові на вихідні, які відповідають на телефонні дзвінки.

(читати далі...) :: (На початок статті)

Зміст :: Пошук

На жаль в статтях періодично зустрічаються помилки, вони виправляються, статті доповнюються, розвиваються, готуються нові. Підпишіться, на новини , Щоб бути в курсі.

Якщо щось незрозуміло, обов'язково запитайте!
Задати питання. Обговорення статті.

ще статті

Підроблений підпис, печатка. Справжність, автентичність. Перевірка. Подд ...
Як розпізнати підроблений підпис або печатка? Як перевірити справжність, аутенті ...

Тиск зрідженого газу (пропан-бутану). Як визначити, що балон з ...
Як дізнатися наповненість балона. Який тиск газу при заміні гарантовано. ...

Чому водопровідна вода б'є електричним струмом? ...
Чому може бити струмом від водопроводу, водопровідних змішувачів? Причини електро ...

Порівняльна таблиця вартості опалення ...
...

Освітлювальні світлодіодні лампи 220 вольт. Особливості, вплив на зр ...
Застосування освітлювальних світлодіодних ламп в побуті. Властивості, особливості. Відгук ....

Установка твердопаливного (вугільного) котла ....
Поради щодо вибору розташування, установці вугільного котла, підключення димаря ...

Ключові показники ефективності, kpi, особисті якості керівник, ...
Перелік показників ефективності та особистих якостей для керівництва, бухгалтерії ...

Принципи мотивації, стимулювання, заохочення персоналу, співробітників, ...
Як підвищити ефективність роботи співробітників - Мотивувати, стимулювати і по ...


Як розпізнати підроблений підпис або печатка?
Чому водопровідна вода б'є електричним струмом?
Чому може бити струмом від водопроводу, водопровідних змішувачів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online