Як отримати права через військкомат?

  1. Що необхідно для отримання прав?
  2. У яку суму обійдеться навчання?
  3. Куди розподіляють тих, хто отримав права?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Практично всі хлопці, починаючи років вже з чотирнадцяти, мріють отримати автомобільні права Практично всі хлопці, починаючи років вже з чотирнадцяти, мріють отримати автомобільні права. Так що хлопці, багато дівчат чекають цього моменту з нетерпінням. Але пройти навчання в автомобільній школі коштує досить дорого. Як альтернатива, державою була передбачена наступна можливість навчання з подальшим складанням іспитів - через військкомат. Це, без сумнівів, дозволяє заощадити певну суму грошей, але в силу присутності певних нюансів.

Подібно до того, як здавати іспити в ДАІ , Проходити випробування ви можете вже з 17 років, але ось посвідчення повноправного водія автотранспорту отримаєте тільки до 18 років. А ось і нюанс: якщо ви отримали права саме через військкомат, «відкосити» від армії вже буде практично неможливо, в силу того, що інформація про вас буде перебувати на обліку відповідних органів. Так що повістка вам буде гарантовано надіслана, та ще й в термін. Також вам доведеться підкоритися такими правилами:

1. Проходити навчання в автомобільній школі через військкомат можуть тільки особи, які підлягають призову.

2. Навчання поширюється тільки на категорії В, часом і ВС.

3. У разі відстрочки служби військкомат не відправлятиме вас в автошколу.

4. Навчатися для отримання прав через військкомат можуть тільки ті молоді люди, які повинні отримати певну спеціальність, необхідну для армії.

5. Якщо після проходження медогляду ваш стан здоров'я виявиться непридатним, вас не відправлять на навчання.

Що необхідно для отримання прав?

Що необхідно для отримання прав

Згідно з існуючим наказом Міністерства Оборони, військкомати можуть відправляти майбутніх призовників на здачу прав від військкомату на пільгових умовах.

Період навчання варіюється від трьох до шести місяців. В кінці навчання кожен призовник повинен пройти підсумковий іспит. Якщо здача виявилася успішною, він отримує права категорії В або ВС. Що ж буде потрібно від вас для отримання такої можливості?

1. У шістнадцятирічному віці необхідно встати на облік. Це можна зробити шляхом звернення до місцевого відділення військкомату. Там на майбутнього призовника оформляється папка з особистою справою і виписується посвідчення.

2. Коли молодій людині виповниться сімнадцять років, він повинен подати заяву про своє бажання отримати направлення в автомобільну школу. Воно пишеться на ім'я начальника військкомату. Якщо кандидатура схвалюється, хлопця викликають на медичний огляд для підтвердження придатності за станом здоров'я. Якщо в зв'язку з непридатністю він отримує відстрочку, значить, в автошколу потрапити вже не зможе.

3. Коли придатність до навчання і службі підтверджена, молодій людині видається спеціальний напрям, з яким потрібно підійти до директора автошколи. Як правило, дане навчання від військових комісаріатів відбувається при підвідомчих автошколах.

У яку суму обійдеться навчання?

Хочемо уточнити, що отримання прав через військкомат - це не зовсім безкоштовна процедура. Курс навчання обійдеться вам приблизно в 3-5 разів дешевше, ніж у звичайній автошколі.

Куди розподіляють тих, хто отримав права?

Зазвичай призовників, які мають посвідчення водія від військкомату, далі розподіляють на службу в якості водіїв Зазвичай призовників, які мають посвідчення водія від військкомату, далі розподіляють на службу в якості водіїв. Але не слід спокушатися, що тільки лише це впливає на те, в який саме рід військ вас розподілять, так як є багато і інших чинників.

На момент розподілу молоді призовники ретельно перевіряються фахівцями, які планомірно накопичують і систематизують дані про їх здоров'я, фізичний і психічний стан, моральних характеристиках, освіту, сімейний стан і професійну підготовку.

Ці відомості в військкоматі отримують шляхом аналізу документів, в яких є дані про громадян. Також інформація надходить з організацій, в яких хлопці вчаться або працюють, медичних установ і органів дізнання. При розподілі враховуються результати медико-соціальної експертизи, індивідуальних бесід з призовником та його батьками, психологічного обстеження.

І тільки після того як картина складена повністю, у військкоматі визначають, куди саме спрямувати молодої людини. Але, як ми вже сказали, наявність водійських прав відіграє свою позитивну роль. Адже невигідно просто так навчати призовників, щоб не застосувати з користю їх навички в подальшому. Також розподіл залежить і від того, за якою спеціальністю ви працювали до армії, як то кажуть, «на громадянці».

Знаючи про методи пільгового отримання прав через військкомат, ви значно економите на послугах автомобільної школи, але зіткнетеся з обов'язком проходження строкової служби в армії Знаючи про методи пільгового отримання прав через військкомат, ви значно економите на послугах автомобільної школи, але зіткнетеся з обов'язком проходження строкової служби в армії. А ось шукати привід не віддавати свій борг Батьківщині вже буде набагато і набагато складніше. Звичайно, можна піти по стопах людей, які вдавалися до не зовсім легальною практиці, але уважно подумайте, чи варто це того, щоб вступати в конфлікт з законом, який регулює процедуру проходження військової служби?

Що необхідно для отримання прав?
У яку суму обійдеться навчання?
Куди розподіляють тих, хто отримав права?
Що необхідно для отримання прав?
Що ж буде потрібно від вас для отримання такої можливості?
У яку суму обійдеться навчання?
Куди розподіляють тих, хто отримав права?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online