Лічильники води, який краще? і який легше ставити

  1. Типи лічильників - водомірів
  2. Квартирні лічильники води
  3. Як встановлюються водяні лічильники
  4. Захищаємо і пломбуємо лічильники
  5. Як встановити лічильник води відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Завдяки практичному досвіду, набутому за останні роки, ми знаємо, що добовий витрата води набагато менше, ніж той, який вказується в квитанціях комунальних служб. З цього, доказ актуальності водомірів - це абсолютно зайва трата часу. Але чому ж відрізняються лічильники води, який краще вибрати? Про це далі.

Про це далі

Типи лічильників - водомірів

  • Лічильники механічного типу, що мають механічний дисплей, що фіксує витрата в м³.
  • Лічильники механічного типу, що мають датчик, за допомогою якого передається сигнал.
  • Лічильники електронного типу, з можливістю дистанційного зняття показань.
  • Лічильники цифрового інтелектуального типу, що володіють механічним або електронним дисплеєм (їх називають капсульними і модульними лічильниками).

Крім цього, за своїми експлуатаційними характеристиками лічильники так само поділяються на кілька класифікацій. Наприклад, імпульсний лічильник, який практично не відрізняється від звичайного лічильника, але має кругової стрілочний індикатор, який розташовується на дисплеї і дає інформацію про витрату рідини.

Заданій кількості рідини, яка проходить крізь лічильник, відповідає один повний круг стрілки. Завдяки підрахунку числа повних поворотів стрілочки з подальшим їх множенням на обсяг рідини, що проходить по лічильнику, стає можливим підрахунок кількості рідини, споживаний за певний проміжок часу.

Квартирні лічильники води

Виготовлення квартирних лічильників води виконується за ГОСТ Р 50601 і ГОСТ Р 50193 - ці вимоги до виготовлення є обов'язковими. Виконання цих вимог є найважливішою умовою, обов'язковим для всіх лічильників води. Процесом вибору, установки, опломбування водолічильників слід займатися тоді, коли з технічними і функціональними параметрами приладів все остаточно проясниться.

В ідеальному варіанті, перш ніж купувати водомір, слід проконсультуватися з фахівцями в місцевому ДЕЗе або Водоканалі з приводу того, які водоміри допускається монтувати. Як показує практика, дозволене обладнання, представлено в менших обсягах у порівнянні із загальною масою.

На даний момент, безперечним лідерством відрізняються механічні водоміри. Це є причиною того, що вони володіють такими якостями як практичність, надійність і відносно невелика вартість.

Як встановлюються водяні лічильники

Користуючись фото інструкцією наведеної нижче Ви з легкістю поставите лічильник самостійно.

Якщо ви не хочете цим займатися то можна викликати фахівця, який приїде до вас додому і зробить установку лічильника. Після цього, заповнюється і видається необхідна документація і укладається договір, згідно з яким майстер встановлює водомір і займається його подальшим технічним обслуговуванням.

Після цього, заповнюється і видається необхідна документація і укладається договір, згідно з яким майстер встановлює водомір і займається його подальшим технічним обслуговуванням

При установці інтелектуального лічильника, договір повинен містити пункт про дистанційне зніманні показників.

При установці інтелектуального лічильника, договір повинен містити пункт про дистанційне зніманні показників

Захищаємо і пломбуємо лічильники

З самого початку використання людьми облікового обладнання, люди намагаються його обійти. Водяні лічильники є яскравим тому підтвердженням. Само собою, працівники спеціальних служб намагаються запобігти несанкціоноване втручання споживачів, шляхом пломбування водомірів. Виробниками лічильників, для забезпечення захисту, випускаються моделі водомірів, на які не впливає зовнішнє магнітне вплив, оскільки в них реалізована антимагнітним защіта.е

Само собою, фірмою-виробником лічильника води повинно бути спеціалізоване підприємство. А вибір самого лічильника проводиться в залежності від наступних даних:

  • компанії-виробника;
  • гарантійного терміну;
  • настановних розмірів;
  • тривалості безпроверочной експлуатації;
  • ціни;
  • сервісної підтримки виробника.

Як встановити лічильник води відео

Як зупинити лічильник води

Ну, на цьому будемо закінчувати наше ознайомлення з такими приладами як лічильники води, який краще і надійніше вам підкаже фахівці, що працюють в ремонтній службі, поспілкуйтеся з ними. Якщо хтось і знає найслабші місця в тих чи інших моделях водомірів - то це саме вони.

Але чому ж відрізняються лічильники води, який краще вибрати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online