В Оренбурзі завершується благоустрій чотирьох дворів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вид з вікна для жителів 19 багатоквартирних будинків обласного центру зміниться у вересні. Будівельники вже завершують благоустрій їхніх дворів. Оновляться чотири простору на Чкалова, Гагаріна, Луговий і Карагандинської.

На їх благоустрій спрямовано понад 34 мільйонів рублів. Значний обсяг робіт заплановано на подвір'ї будинків 34, 36 і 38 на вулиці Чкалова. Тут замінять асфальтобетонне покриття та бордюри, відремонтують тротуари і підпірну стіну поряд з одним з будинків. На території з'являться хокейний корт і дитячий ігровий майданчик з гумовим покриттям. Буде вирішено питання з освітленням двору.

Нове дорожнє покриття і тротуари з'являться і у дворі по вулиці Лугова поруч з провулком Ярославським. За словами місцевих жителів, дворові проїзди необхідно відремонтувати, замінивши асфальт. Зараз на місці вже активно працює дорожня техніка, практично завершено облаштування тротуарів та огорож.

Ця територія включає в себе вісім п'ятиповерхових будинків, центром яких є велика ігрова зона. Тут буде відремонтована вулична естрада, де проводяться дворові свята. На дитячому ігровому майданчику з'являться гумове покриття і нові спортивні тренажери.

Завершити всі ремонтні роботи планується до середини вересня.

- Можна зробити висновок, що підрядні організації стали більш відповідально ставитися до якості і термінів виконання поставлених робіт. Невеликі зауваження є, але вони усуваються в робочому порядку, - підкреслив міністр будівництва, житлово-комунального та дорожнього господарства області Олександр Полухін, який побував на об'єктах.

- Роботи йдуть в графіку. Контроль над ремонтом дворів ведуть не тільки фахівці, а й представники керуючих компаній, і, звичайно, самі жителі. Як показує практика, коли мешканці особисто беруть участь в процесі благоустрою, то і надалі обережніше ставляться до своїх дворів і підтримують в них порядок.

Також в цей день глава Мінбуду побував на набережній Оренбурга, де готується до відкриття оновлений спуск до річки Урал. В цілому роботи щодо другого етапу благоустрою самого масштабного і значимого об'єкта планується завершити в листопаді цього року.

Цього року благоустрій дворових територій в Оренбурзі проводиться за адресами:

вул. Лугова, 91, 93, пров. Ярославський, 1б, 1в, 1г, 1д, 1е, 5;

вул. Чкалова, 34, 36, 38;

вул. Карагандинська, 47, 49;

пр. Гагаріна, 47, 47/1, 47/2, 47/3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть слово або словосполучення і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online